jj, čárky nad "i" by měly scripty přechroustat a co se týče langu, stačí nechat ve scriptu to původní -CH- i s mezerama, pokud tam mezi pomlčkou a písmeny jsou a totéž napsat na konec souboru dictionary.lang v Czech_lang.zip jako -CH-="Nabíjí" jak jsem již psal předtím.
Nicméně abych pravdu řekl (napsal), to -CH- jsem neviděl na obrazovce ani jednou, protože tam běžně vidím hodnotu stavu baterky v % a dle scriptu (%power.real_battery_percent > 100 ? by se měl ten nápis objevit a když je baterie nabitá na víc než 100%
Na mém MIO, když připojím MIO k nabíječce visí hodnota 99% (celou dobu nabíjení) a když je nabito, ukazuje se 100%, ale nikdy jsem tam nezaznamenal text "-CH-, ikdyž to bylo v nabíječce celou noc. Je možné, že se to na MIO chová jinak než na jiný přístroj, třeba na Navonu, nebo není má baterka nejnovější a nikdy se ve skutečnosti nenabije na "víc než 100%, což ale považuji za nesmysl.
Krom toho, text "Nabíjí" by měl tudíž, pokud se tím stavem předpokládá, že je nabito, měl znít spíše "Nabito" ? jelikož to, že je přístroj na externím napájení a nabíjí se, indikuje ta ikonka blesku.
Takže kdy ty vlastně vidíš místo hodnoty v stavu baterky v % ten text "-CH", nebo s tvou úpravou "Nabíjí" ?