Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod tomasii v 22 zář 2010 13:17

Myslím ale, že má Dan pravdu. Jazykové změny by se měly dělat přes Lang a dodržovat konvenci angličtiny v data.zipu (i když to i řada jinokrajných autorů taky nedodržuje, nebo nedodržovala. ;)
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 22 zář 2010 13:21

tomasii> Já s tím a se SvoDou souhlasím, jenže nevím, jak to upravit v Langu, aby se to promítlo do toho navigatemap_***.ui a následně na obrazovku, takže jsem si to přepsal přímo. :-)
Vědět to, jak nabídnu samozřejmě změnu v Lang.zip.
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 22 zář 2010 13:30

jj, čárky nad "i" by měly scripty přechroustat a co se týče langu, stačí nechat ve scriptu to původní -CH- i s mezerama, pokud tam mezi pomlčkou a písmeny jsou a totéž napsat na konec souboru dictionary.lang v Czech_lang.zip jako -CH-="Nabíjí" jak jsem již psal předtím.

Nicméně abych pravdu řekl (napsal), to -CH- jsem neviděl na obrazovce ani jednou, protože tam běžně vidím hodnotu stavu baterky v % a dle scriptu (%power.real_battery_percent > 100 ? by se měl ten nápis objevit a když je baterie nabitá na víc než 100% :o
Na mém MIO, když připojím MIO k nabíječce visí hodnota 99% (celou dobu nabíjení) a když je nabito, ukazuje se 100%, ale nikdy jsem tam nezaznamenal text "-CH-, ikdyž to bylo v nabíječce celou noc. Je možné, že se to na MIO chová jinak než na jiný přístroj, třeba na Navonu, nebo není má baterka nejnovější a nikdy se ve skutečnosti nenabije na "víc než 100%, což ale považuji za nesmysl.
Krom toho, text "Nabíjí" by měl tudíž, pokud se tím stavem předpokládá, že je nabito, měl znít spíše "Nabito" ? jelikož to, že je přístroj na externím napájení a nabíjí se, indikuje ta ikonka blesku.

Takže kdy ty vlastně vidíš místo hodnoty v stavu baterky v % ten text "-CH", nebo s tvou úpravou "Nabíjí" ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 22 zář 2010 13:35

Svoda>

Ta věc se má u mě tak, že v mém NavOnu N750, když mám spuštěné Primo (1.1) a hodím si ho do nabíječky, tak původně se mi tam v pravém dolním tlačítko vlevo od SATelitů objevilo právě "- CH -" (bez uvozovek) a to se mi nelíbilo, tak jsem si to změnil přímo v tom scriptu na "- N -", ale pak jsem si řekl, že celé slovo Nabíjím bude lepší a lépe to vystihne tu funkci. :-)
V původním GJ jsem dokonce při nabíjení viděl číslo 255%, což mi přišlo dost uhozené.
ICOnku blesku úplně vlevo tlačítku také vidím a současně právě to "- CH -" nebo ted "Nabíjím". :-)
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 22 zář 2010 13:55

Tak to je asi stroj od stroje.
Tzn. , že když máš připojen Navon na nabíječku vidíš blesk => externí napájení a pak jen ten text -CH- , nikoliv procenta ? Jaktože jsi tam tudíž viděl těch uhozených viděl 255% ?
Jak pak zjistíš, že máš nabito ? Asi jen zelenou diodou na těle přístroje ?
Já na MIO, jak jsem psal, vidím blesk = externí nabíjení a hodnotu 99% dokud není nabito. Když je nabito, je tam 100%. Ty znaky -CH- jsem neviděl nikdy, tzn. ani v rámci nabíjení, ani po úplném nabití.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 22 zář 2010 14:04

SvoDa>

V původním skinu od GJ, když byla baterie ještě dole v Informační liště, jsem viděl právě těch 255%. :-)
S tou Tvou úpravou, kdy se to přesunulo do pravého dolního tlačítka jsem viděl ten nápis "- CH -", který jsem si změnil.

Nevím proč to tak, ale měl jsem to tak.

EDIT: Ted se mi navigace dobila, takže místo hlášky "Nabíjí" se objevilo 100% a po vytažení kabelu zmizel i blesk. :-)

P.S. Divné ale je, že mi stav baterie během chvíle klesl na 94% a pak hned na 95% a zase na 94%. :-(
Naposledy upravil Danny_S dne 22 zář 2010 14:08, celkově upraveno 1
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 22 zář 2010 14:08

To je zvláštní, změnil jsem tomu řádku (údajům, co se mají zobrazovat) jen souřadnice a velikost textu.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 22 zář 2010 14:15

Svoda>

Jak ale chápat tenhle řádek?

<TEXT gjm_infobar_txt1 class="txt_16 color_map_main" x=403 y=214 w=34 h=45 z=145 align="LEFT" combined_textmodel=(%power.real_battery_percent > 100 ? "- CH -" : "$power.real_battery_percent$ %") visiblemodel="!lua.vEasyNavTripInfoOpen&navigation.has_route&lua.vgjAllInfo">

Ten je právě ve Tvém navigatemap_480_272.ui. :-)
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 22 zář 2010 14:37

ten jsem nevymýšlel (to bych nedovedl), ale jen v něm změnil souřadnice a přesunul v souboru o něco níž do jiné sekce, aby se to zobrazovalo v tom pravém dolním tlačítku a ne ve spodní liště.
Z toho scriptu vyplývá, že se má zobrazit buď - CH - nebo reálný stav nabití batere v %.
To "buď / anebo" tam má Gurjon asi dle typu přístroje, jinak si to nedovedu vysvětlit.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 22 zář 2010 14:55

V GC3535 se mi zobrazí stav nabití v %, při nabití -CH-, jinak u předchozích skinů mi to ukazovalo také 255%. V C520 od cca 10% do 100%, -CH- se nezobrazí.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu