Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod tomasii v 21 zář 2010 00:09

Jarouši, máš pracovní povolení? Víš, že tě za to můžou zavřít, nebo v lepším případě poslat domů a označkovat tě jako nežádoucího? :shock:
Bývalému kolegovi se to stalo ve Washingtonu DC, když kámošovi, u kterého bydlel, sekal zahradu. Měl p....r jak mraky a musel odletět domů. Kamarádská pomoc mu vůbec nepomohla, stačí blbej soused. :o
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 21 zář 2010 02:13

Já nedělám na cizím a sousedi jsou tady dobří.Navíc Jsem na periferii Tampy,do centra je to 15 minut po dálnici.Naší ulicí Morgan Street projede tak 10 aut za den.Známy pro kterého bych mohl případně něco udělat se až ve středu vrátí s Chicaga a pochybuji,že zrovna ten by chtěl ode mě nějakou práci,protože jsem k němu do domu pozván na few coctails,takže pokud u něj budu něco dělat,tak to budu do sebe lejt studené koktejly :!: :lol: :lol: U Gábiny budu opravdu odpočívat u bazénu,podívám se po přístavu a zajdu do nějakých obchodů.

Je pět ráno,koukejte vstávat :!: :!: :!: Já sám to nevytrhnu :!: :(
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 21 zář 2010 04:55

Jardo, nebylo pět, ale tři! To nás opravdu z postelí nevykopeš! :lol: :lol: :lol:
Ono asi to horko s těmi studenými koktejly nějak mění časoprostor, nebo aspoň jeho vnímání ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod vovi v 21 zář 2010 11:36

Efendi, vstávat, holoto!! Už tam máš půl sedmý a nesedíš u kompu??
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod mahud v 21 zář 2010 12:16

Tak a máme z Jarouše američana. Teď jen aby he nezatkli za noční potulku, na takovéhle noční vstávání tam moc zvyklí prý nejsou. 8-)
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 21 zář 2010 20:27

vovi píše:Efendi, vstávat, holoto!! Už tam máš půl sedmý a nesedíš u kompu??

Musím makat! :( :( Čas odjezdu se blíží a práce jako na kostele :!: Já už jsem dávná natíral fasádu domu na bílo.Tedy renovoval,protože kdysi bíla byla.|Teď zbodnu senvič a jdu pokračovat.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 22 zář 2010 02:42

Tak teď mi asi bude wine a sstopar určitě trochu závidět.V šest hodin ráno jsem vyrážím do Mexického zálivu na ryby.Já sice rybář nejsem a ani nebudu,ale tohle si prostě nenechám ujít.Abych potěšil Mirka,tak doufám,že tam nebude v mé blízkosti žádný žralok,který by si na mě pochutnal :!: :lol: :lol: Pokud se tady zítra večer neukážu,tak jsem nějakému v břiše.Doufám,že se mi podaří chytit nějakou kapitální rybu.Zítra by se měl vrátit Jay a tak to bude i s připojením lepší.Tady v domě mám tak mizerné připojení,že mi někdy i půl hodiny trvá,než chytnu signál free wi-fi.Ale zase je zadarmo :!: :lol: :lol: Pokud něco chytnu,tak pošlu fotku.Pokud nechytnu budu taktně mlčet :!: :lol: :lol:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 22 zář 2010 05:01

Teda Jardo nikdy jsi o intimních záležitostech moc nemluvil tak mě překvapuješ. :lol: :lol: Kdyby jsi něco chytnul tak raději fotky neposílej. :lol: My to tvojí ženě neřekneme ale fotky by se jí mohly dostat do ruky budeš mít malér. Navíc jestli něco chytneš tak kdoví co to bude. A třeba na takovej syfilis hezkej pohled není. :? :lol:

EDIT Jardo kdo ti nabulíkoval že v Mexickém zálivu jsou ryby :?: Jestli nějaká přežila tu havárii ropné plošiny tak bude pěkně hnusná. A jen tak mimochhodem na ty plošiny bacha aby nějaká nebouchla. Máš nehořlavý oblek :?: :lol:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod vovi v 22 zář 2010 05:08

To spíš pošli fotku toho, od koho to chytneš. Ať víme, jestli to za to stálo. :lol: :lol:
A jestli na rybách potkáš Hemingwaye, tak ho pozdravuj, kluka levičáckýho. A rybám se vždycky pěkně omluv ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod mahud v 22 zář 2010 07:53

Jardo až budeš na těch rybách, tak si vem kanystr a naber trochu vody. Je to již nějaký ten měsíc jediná voda na světe na kterou jezdí bez problémů auta. 8-) 8-)
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mahud
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)