Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 20 zář 2010 09:04

SvoDa> Díky! :-)

Ještě otázka: V jakém souboru to změním přesně a jaká je proměnná pro Vzdálenost Přestávky? ;-)
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2010 09:50

když si pročteš navigatemap_480_27.ui, tak na to narazíš, někde pod řádkem <element_template et_CockpitElement> a něco jsem kolem zápisů a údajů z tracků psali zde http://forum.entershop.cz_/viewtopic.php?p=55913#p55913
popř. existuje v data.zip soubor truck_480_272.ui a v něm je sekce
<layer ui_CurrentDrivingTimes z=30>

prostě musíš hledat, já s kamionem nejezdím, tak nešpekuluji jak jeho hodnoty dostat na display
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 20 zář 2010 10:34

SvoDa> Já měl na mysli Vzdálenost k Průjezdnímu bodu. :-)

Vidím, že jsem se vyjádřil nesprávně, ale mě v tu chvíli nic jiného nenapadlo, než právě Vzdálenost Přestávky. :-D

Dále jsem si všiml, ale nevím, jestli to je skinem GJ, že mám ty velké zelené/modré cedule malé. :-(
Jako kdyby to chtělo zobrazit 3 vedle sebe, ale zobrazí se mi jen prostřední a napravo. :-(
Jak tam vrátím, aby to zobrazovalo dvě cedule, ale po celé možné šíři jako dříve?

Díky moc i za tohle. :-P
Danny_S

Příspěvekod szur v 20 zář 2010 10:50

@SvoDa: Prosim ,nešloby pro nas meně zdatne vyvěsit ty upravene skiny .Děkují.
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
szur

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2010 10:54

Vzdálenost k Průjezdnímu bodu řeším tak, že mám v tom trojtalčítku vpravo dole nastavené (např. dlouhým stiskem) hodnoty vzdálenost, zbýv.čas a čas příjezdu k průjezdnímu bodu a ne k cíli.
Když to tlačítko budeš mít "rozbalené" - ty 3 hodnoty nad sebou, budou se údaje týkat průjezdního bodu.
Když to tlačítko budeš mít "sbalené" (= všechny údaje pohromadě postaru v tom jednom tlačítku, resp. nyní po novu ve spodním proužku) se týkají hodnoty jen cíle.

Pak toto tudíž jedním klikem ovládáš - kliknout (=rozbalit) => údaje k průj.bodu nad sebou (údaje k cíli u spodního okraje zmizí), kliknout (=zabalit) => údaje k cíli u spodního okraje (údaje k průj. bodu zmizí) a tak furt dokola.
taky se tu už o tom psalo viz viewtopic.php?p=52079#p52079

Samozřejmě, že bych to mohl udělat i tak, že bude moci být rozbalené trojtlačítko s údaji k průj. bodu a současně viditený i spodní údaje k cíli, ale proč ? jestli chceš oboje, smaž si to červené viz předch. příspěvek a jezdi s rozbaleným trojtlačítkem, ale pak zas přijdeš o ty údaje baterka, nabíjení, tmc, satelity a typ trasy ve sbaleném tlačítku.
Mně stačí to, že buď vidím to, nebo ono.

velikost návěští zmenšuji schválně a je to v popisu skinu, bo když jsou default, zaberou celou třetinu displaye , a to už se tu psalo mnohokrát řeší soubor - laneinfo_signpost.ini (viz např. http://www.forum.entershop.cz/viewtopic ... 9eab#p9659) tak si ho ze skinu smaž a budeš mít cedule default = větší .

szur píše:@SvoDa: Prosim ,nešloby pro nas meně zdatne vyvěsit ty upravene skiny .Děkují.
To si fakt neumíš vyměnit ve GJA_v2.15_Si_D.zip a GJA_v2.15_Si_N.zip dva soubory (navigatemap_480_272.ui a gj_infobar.bmp) :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 20 zář 2010 11:21

Svoda> Jaká je proměnná pro Vzdálenost k Průjezdnímu bodu?

... bych věděl, co si mám tam dát místo gps.time. ;-)

Jinak fakt klobouk dolů nad Tvou prací a uměním. :-P
Všechna čest a také amatérovi, Ivovi a dalším. :-)
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2010 11:37

když distance_to_destination je vzdálenost do cíle, tak distance_to_waypoint (popř. viapoint) by mohla být vzdálenost k průj. bodu. Z hlavy to nevím a hledta to za tebe nebudu ;) , tak si pro jistotu vyhledej přesný název v .ui či .lua souborech sám ;)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 20 zář 2010 12:32

Svoda> Mám problém. :-(

Nějak se mi nechce zobrazit v políčku místo Hodin Vzdálenost k Průjezdnímu bodu. To políčko je prázdné. :-(

Ona stat:
;-gj info bar
<SPRITE spr_gjm_InfoBar x=87 y=250 z=10 align="center" bmp="gjm_infobar.bmp" visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn&navigation.has_route">
<SPRITE xxx x=102 y=254 z=15 align="center" bmp="e_btn_PM_redline.bmp" visiblemodel="sound.os_muted&lua.vgjMapStaBarOn" zoom=400>
<SPRITE xxx x=89 y=254 z=15 align="center" bmp="$light_piros.bmp" visiblemodel="mydata.tracks.tracking&lua.vgjMapStaBarOn">

<TEXT gjm_tripinfo_txt2 class=txt_20bd x=119 y=249 w=49 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" combined_textmodel="$navigation.eta_at_destination$" visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn&navigation.has_route">
<TEXT gjm_tripinfo_txt1 class=txt_20bd x=175 y=249 w=49 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" textmodel_timespan="navigation.time_to_destination" formatmodel=5 visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn&navigation.has_route">
<DISTTEXT gjm_tripinfo_txt3 xxx class="txt_20bd color_map_sec" x=228 y=250 w=49 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" distance=(%navigation.distance_to_destination) visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn&navigation.has_route">
<TEXT gjm_infobar_txt4 class=txt_20bd x=284 y=249 w=49 z=15 fonttype=recalctext align="CENTER" distance=(%navigation.distance_to_waypoint) visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">
<ALTITUDETEXT gjm_infobar_txt3 class="txt_20bd color_map_sec" x=338 y=250 w=49 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" leading=_0.8 altitude=(%gps.elevation) visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">

Kde tam vlastně dělám chybu? Tohle: -- distance=(%navigation.distance_to_waypoint) -- asi nebude správné nastavení, vid? ;-)
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2010 13:19

je ten výraz distance=(%navigation.distance_to_waypoint) opravdu ten, co sis sám vyhledal, jelikož jsem ti psal, že z hlavy to nevím, aby sis to vyhledal, nebo jdeš cestou pokus/omyl ?
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 20 zář 2010 13:23

distance_to_waypoint jsem použil od Tebe a pak se řídil jen cestou, kde jsem vzal syntaxi pro Vzdálenost do cíle a myslel si, že s určitou úpravou by se to dalo použít i pro Vzdálenost Průjezdního bodu. ;-)
Danny_S

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu