Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2010 06:16

Kluci, co používáte Gurjona v Si úpravách, mám i nadále držet Gurjonovu koncepci rozmístění údajů, nebo byste raději, aby to vypadalo takto, čili spodní řádek s údaji na které jsme byli zvyklí z iGO8 ?
ffscreen_00002.jpg

Ptám se proto, že bych nerad držel dvě varianty :mrgreen:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod szur v 20 zář 2010 06:30

Tento nový navrch je vice čitelny ,hlavně pro ty ,kterym oči už dobře neslouži.Ja jsem pro.
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
szur

Příspěvekod immobile v 20 zář 2010 06:44

SvoDa:
Myslím si, že tvůj návrh umístění údajů řeší přesně to, co mi na dosavadním Gurjonovi nesedělo. fmilanův skin je pro mne až příliš velkým zjednodušením a chybí mi v něm celá řada věcí z Gurjona. Tvoje řešení je ideální - zásadní údaje do hlavní informační lišty, pomocné údaje (baterie a satelity) do bočního minipanelu. Už se na to těším!
Dokonce bych se nebál přesunout ještě někam aktuální čas, posunout nahoru aktuální ulici a zbývající údaj ve spodní liště ještě více zvětšit.
MIO 520
immobile

Příspěvekod Labant Jan v 20 zář 2010 07:25

Také jsem pro tuto úpravu . :)
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Labant Jan

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2010 07:32

Už bych nerad něco z toho proužku vyhazoval jinam, jelikož jednak už ani moc není kam a druhak výše uvedený výsledek byla šílená drbačka s visible a s visiblemodely pro různé situace, které si lze v různých menu nastavit - bez trasy / s trasou, bez info o průběhu trasy / s info o průběhem trasy, aktivní/neaktivní spodní proužek, aktivní/neaktivní všechny údaje v jednom poli, rozbalené/nerozbalené ty 3 tlačítka vpravo dole, ......) - tam už byl počet kombinací tak neúnosný, že z toho mám ještě teď hlavu v pejru :lol: a totálním brajglu, ale snad jsem to všechno vychytal.

Např. když není naplánovaná trasa, tak tam byly všude (krom akt.času a nadm.v.) hodnoty 0:00. Když jsem pro stav bez trasy dal pryč, byl tam prázdný proužek a jelikož aktuál. čas i nadm.v. jsou užitečné informace i bez trasy, zůstávají tam i bez trasy a to prázdno vedle nich vypadalo divně, ale nakonec jsem to vyřešil tak, že bez trasy proužek s údaji zmizí a taktéž zmizí, pokud "rozbalíš" to tlačítko vpravo na 3 údaje a zůstane tam čas a nadm. v. bez podkladu.

Jestli si to chcete ve skinu 2.15_Si vyzkoušet, tak v příloze jsou předělané proužky gj_infobar_D.bmp a gj_infobar_N.bmp pro den a noc (nutno z jejich názvů odmazat "_D/N" a nechat jen přísl. název gj_infobar.bmp a umístit do patřičného skinu den / noc místo stávajících) a taktéž vyměnit navigatemap_480_272.ui (více pro výše uvedenou úpravu není třeba)
15.rar
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Labant Jan v 20 zář 2010 08:28

Vyzkoušeno a opět supr úprava,děkujeme pěkně :) .
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Labant Jan

Příspěvekod Danny_S v 20 zář 2010 08:37

Je to super! :-)
Jen jsem si všiml, že když rozbalím pravé tlačítko, tak mi zmizí z Informační lišty skoro vše až na hodiny a výškoměr a tlačítko se Záznamem a s Hlasitostí. a ta viditelná tlačítka nemají viditelné pozadí. :-(
Dále mě zarazilo, že ačkoli mám nastavené Čas příjezdu Přestávky, Vzdálenost Přestávky a Vzdálenost Cíle, tak po sbalení pravého tlačítka vidím asi zřejmě | Celkový Příjezd do Cíle | Celkovou dobu cesty do Cíle | Celková Vzdálenost do Cíle | Hodiny | NadMořská Výška |
Nemělo by se dole v Informační liště zobrazit jen to, co jsem si navolil?
Pokud to nejde, šlo by nějak vyhodit Hodiny (ty stejně vidím na palubovce, tak k čemu je mít 2x) a místo nich dát Vzdálenost Přestávky?
Popřípadě si ty informace dole na Liště přizpůsobit k obrazu svému? ;-)

Ale to už bych chtěl od SvoDy asi moc. Já jsem strašně náročný v tomhle! :-D
Pokud to nejde, tak to nejde ... nebo na to už nebudeš mít čas a chut to předělat jen kvůli mně. ;-)
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2010 08:49

nene, další aternativy nedělám, jelikož ve spodní liště dole jsou pouze ty údaje, které byly v tom pravém dolním tlačítku (všechny údaje pohromadě), tzn. Příjezd do Cíle, doba do Cíle a Celková Vzdálenost do Cíle, a plus to, co již v proužku bylo, tzn. Hodiny a NadMořská Výška .

To, že zmizí z Informační lišty skoro vše až na hodiny a výškoměr a tlačítko se Záznamem a s Hlasitostí, když rozbalíš pravé tlačítko na ty 3 údaje nad sebou je záměr, vždyť jsem ty důvody kvůli tomu ve svém příspěvku popisoval - rozbalil-li bys pravé dolní tlačítko, měl bys nad sebou ty 3 údaje a ty jsou tytéž jako ty ve spodní liště vedle sebe a bez trasy by tam byly samé nuly, nebo prázdný proužek :!:
Myslím, že když máš všechno dole, není důvod rozbalovat trojtlačítko a když jej rozbalíš, tak zas není důvod mít údaje ve spodní liště.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 20 zář 2010 08:55

SvoDa> ... a šlo by místo hodin nějakou úpravou tam šoupnout Vzdálenost Přestávky? ;-)

Mně osobně ty Hodiny tam přijdou zbytečné a klidně bych oželel rozbalování toho pravého dolního tlačítka. :-)
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2010 09:00

Hodnoty spodního proužku jsou tyto
<SPRITE spr_gjm_InfoBar x=87 y=250 z=10 align="center" bmp="gjm_infobar.bmp" visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn&navigation.has_route&!lua.vEasyNavTripInfoOpen" >
.
.
.
<TEXT gjm_tripinfo_txt2 class=txt_20bd x=119 y=249 w=49 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" combined_textmodel="$navigation.eta_at_destination$" visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn&navigation.has_route&!lua.vEasyNavTripInfoOpen">
<TEXT gjm_tripinfo_txt1 class=txt_20bd x=175 y=249 w=49 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" textmodel_timespan="navigation.time_to_destination" formatmodel=5 visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn&navigation.has_route&!lua.vEasyNavTripInfoOpen">
<DISTTEXT gjm_tripinfo_txt3 xxx class="txt_20bd color_map_sec" x=228 y=250 w=49 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" distance=(%navigation.distance_to_destination) visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn&navigation.has_route&!lua.vEasyNavTripInfoOpen">
<TEXT gjm_infobar_txt4 class=txt_20bd x=284 y=249 w=49 z=15 fonttype=recalctext align="CENTER" textmodel_time="gps.current_time" dayperiod=1 visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">
<ALTITUDETEXT gjm_infobar_txt3 class="txt_20bd color_map_sec" x=338 y=250 w=49 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" leading=_0.8 altitude=(%gps.elevation) visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">

jestli je tam chceš mít nafurt a aby se hodnoty spodního proužku neschovávaly rozbalením pravého tlačítka a nemizel ani podklad, odmaž z visiblemodelu těch řádků to na konci - &!lua.vEasyNavTripInfoOpen

jestli tam chceš cokoliv jiného, tak si to tam změň to, co ti to má zobrazovat (to tučné)
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu