Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod deusexx v 13 zář 2010 21:26

Zítra testnu a uvidím.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 14 zář 2010 15:15

Tak zrovna testuju.Když nechám jenom toto:
[tts]
priority="HIGH"
Tak mě teta Zuzka u cedy mapy opět speluje.Když přehodím mapy,tak čte to,co je první v horním řádku.Takže třeba (150,55) odbočte na silnici 150.U té cedy se objeví cedule.A tam je nápis Přerov.Pod ním se schovává 150.Tak kdo ví,co čte.Jestli neupřednostní cedulu.Když dám z toho samého místa cíl v Olomouci,tak vyběhne cedula s "OLOMOUC" a tetina to přečte normálně.Tak to jsu z toho už magor.Ten Přerov je fakt prokletý město.
Kuknul jsem do DATA.zip a tam je defaultně toto:
[tts]
always_say_road_names=2 .....Co je ta 2?
skip_road_numbers=1
Tak fakt nevím,jestli ty čísla mají nějaký smysl.Velký Týnec a hned první sjezd na dálnici na Lutín.Nahoře to ukazuje 35,46 Brno a řekne:držte se vpravo,směr Brno. A pak další sjezd na Lutín.nahoře to píše: EXIT 267,46,570,Lutín a zahlásí Pokračujte po dálnici,držte se vpravo na Exitu 267,směr Lutín.
No vida,další překvapení.V Lutíně mě teta Zuzka nahlásila:Jedete po hlavní,odbočte vlevo.A fakt tam ta hlavní doleva je :) Asi něco čte z těch map.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod pochvochtej v 14 zář 2010 16:29

ja mam v sys toto a mam to z nejakeho zhranicniho fora. Ale 100% always_say_road_names=3 znamena cteni ulice(silnice) dle jmene a ne cisla, puvodne v tom zapisu byla 1 a cetlo to jen cisla, silnici to precetlo pouze tehdy, kdyz u ni nebylo cislo, takze jsem to zmenil na 3 a ted cte nazvy silnic, ulic

[tts]
automatic_direction_conversion=1 ;(1)
tts_buffer=131072 ;(32786=32k)
announce_exit_directions=1 ;(0)
priority="HIGH" ; CRITICAL VERY_HIGH HIGH NORMAL LOW VERY_LOW
always_say_road_names=3 ;(0) 1 or 2 or 3
skip_exit_numbers=0 ;(0) 1 or 2
pochvochtej

Příspěvekod deusexx v 14 zář 2010 17:05

No mě spíš zajímá,proč "všechno" čte normálně a Přerov speluje a navíc mezi to Př a erov dá ještě PLUS.A to řekne "slovy" plus.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod josef.r v 14 zář 2010 18:26

Zkušel jsem teď mapy NQ a Přerov čte normálně
josef.r

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2010 18:32

Já mám taky při průletech Přerovem vše OK.

Radku, napiš nám, kde přesně ti to dělá (adresu startu a cíle abychom tím místem mohli v simulaci projet).

P.S. blbá otázka, ale zkoušíš to doufám s českou Zuzanou a ne se slovenskou Laurou :?: Laura (a některé další slovenky) nemusí (nebo neumí) vyslovit "ř" správně "česky" :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 14 zář 2010 19:32

Danéééééé.Já už hlavu v písku mám :lol: Už jsem to tu psal.Mapy CEDA.START: Rokytnice u Přerova třeba na konci dědiny směr k Přerovu. A v Přerově si dejte cokoliv.Stejně vás to potáhne na první křižovatce doprava.Takže třeba Velká Dlážka.A mám pocit,že to čte z cedule,co před tou křižovatkou vyskočí.To video tu je,tak můžete porovnat.Já už fakt nevím,proč speluje.
Dane,kdes narazil v Přerově,že ti to přečte teda česká!!!!! teta Zuzka řekne Přerov :?: :?: :?:
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2010 19:38

v Přerově mně Přerov neřekne, ale v Olmiku "odbočte směr Přerov a nic tam nespeluje
Naposledy upravil SvoDa dne 14 zář 2010 19:48, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 14 zář 2010 19:40

Přerov to řekne vždy s mapou CEDA TA NQ, s cedulí, bez cedule. Vymaž všechny ty své zápisy ze sys.txt.
amatér
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 14 zář 2010 19:41

To je fakt divný.Až na to příjdu,tak té bábě natrhnu ústa.Nic jinýho nespeluje,jenom Přerov.Heh,možná má taky alergii :lol:
Miro,já už tam nic nemám.Psal jsem to tu odpoledne.Testoval jsem ty různý nastavení.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo