Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro PRIMO

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro PRIMO

Příspěvekod vovi v 08 zář 2010 17:18

Tovární nastavení by mělo být zřejmé z igo9.ini, vytaženého z dosud nepoužitého DATA.ZIP. A po přepnutí na některý z TTS hlasů tam třeba budou změny. Dobrý námět na pokusy ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod vu5936 v 08 zář 2010 18:23

To mne právě teď taky napadlo. V nějaké sekvenci se načítá igo9.ini, sys.txt, skiny, branding, atd., ale to jsou všechno statické soubory a Primo je nemění. V některém okamžiku do hry vstupují zápisy v save, tak jestli tam není ještě nějaká další dynamická konfigurace ovlivněná volbou TTS nebo neTTS hlasu, která nám ty naše záznamy v igo9.ini přebíjí.
vu5936

Příspěvekod deusexx v 08 zář 2010 19:24

Pánové,já si dnes upravil hlášky na radary při překročení rychlosti a nestačil jsem se divit.Přestalo to na mě řvát a blikat,že překračuju rychlost.Ale u radarů to řvalo a blikalo.Pomohl až restart.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jasper v 09 zář 2010 08:30

Tak ten problém se zdvojením vzdálenosti v ikoně u rychlostních panelů podle všeho způsobuje ta ikona sama. Dal jsem ji na jinou pozici a je to stejné. Takže ten proužek musím znovu předělat. Už mi to leze na mozek. Nové radary které budou jednotné mám připravené ale zatím se nějak nedaří odladit to ostatní. Zajímavé je že na té původní pozici vše fungovalo.:evil: A ještě musím předělat proužky pro Gurjona. :mrgreen:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 09 zář 2010 08:58

Tak "zviditelnění" další kategorie "radarů" není problém. ;)
ffscreen_00002.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod TerrySK v 09 zář 2010 09:00

takže si to prelomil, klobúk dole
TerrySK

Příspěvekod Jasper v 09 zář 2010 09:03

@TerrySK jenže já udělal jenom to co ty a co je tady popisované. ;) Zápis ve variable_def.ui k tomu příslušný zápis v igo9.ini a samozřejmě název musí odpovídat něčemu z dictionary.lang. Netuším proč se to tobě sekalo na úvodní obrazovce ale mě i bez výmazu save to naběhlo napoprvé a další kategorie tam je. :P
Jasper
Administrátor

Příspěvekod TerrySK v 09 zář 2010 09:24

ježkove oči, to ma asi porazi, ja som s tym zabil tolko času a nakoniec je chyba niekde vo mne :) :) :)
TerrySK

Příspěvekod Jasper v 09 zář 2010 16:56

Takže pokud Vás někoho zajímá proč se mi u rychlostního panelu zobrazovaly dva údaje o vzdálenosti a chcete se pobavit tak se podívejte na tenhle zápis ve speedcam_xxx_xxx.ui :twisted: Já tady jak idiot laboruju s proužkama píčovinama a přitom se pokaždý trefím do pozice kde ty dva údaje z pro mě neznámého důvodu jsou správně. :twisted: Já to měl nejdřív na pozici 13 a pak 11. Fakt bych napsal něco sprostýho ale Jarda by se picnul :roll:

<layer ui_SpeedCamWarningLayer x=((%lua.tripInfoVisible && %navigation.has_route) ? 15 : 0) z=5000 visible=(%navigation.curr_speedcam.category.valid && %["warning.speedcam_visualtype_" + %navigation.curr_speedcam.category] != 0 && !%navigation.is_in_simulation && !%lua.dragMode && %gps.connection_status != 4)>
<BUTTON x=66 y=195 w=66 h=73 z=0 onrelease=sc_ToggleSpeedcamSound>

<SPRITE x=68 y=208 z=1 bmp="$ico_speedcams.spr" phasemodel="navigation.curr_speedcam.category">
<SPRITE x=5 y=209 z=50 bmp="$speedcam_speedlimit.bmp">

<TEXT class="txt_18bd bb_bb" x=18 y=224 w=35 text=(%navigation.curr_speedcam.speed_limit == 0 ? L"!" : %navigation.curr_speedcam.speed_limit)>
<SPEEDTEXT class="txt_10bd bb_bb" x=78 y=235 w=43 speed=(%navigation.curr_speedcam.avg_speed) visible=(%navigation.curr_speedcam.avg_speed.valid)>
<DISTTEXT class="txt_12bd bb_bb" x=81 y=235 w=38 distance=(%navigation.curr_speedcam.distance) visible=(%navigation.curr_speedcam.distance.valid && %navigation.curr_speedcam.category != 7 && %navigation.curr_speedcam.category != 10 && %navigation.curr_speedcam.category != 11 && %navigation.curr_speedcam.category != 13 ) >
<DISTTEXT class="txt_12bd ww_ww" x=81 y=235 w=38 distance=(%navigation.curr_speedcam.distance) visible=(%navigation.curr_speedcam.distance.valid && ( %navigation.curr_speedcam.category == 7 || %navigation.curr_speedcam.category == 10 || %navigation.curr_speedcam.category == 11 || %navigation.curr_speedcam.category == 13 )) >
<DISTTEXT class="txt_12bd ww_ww" x=77 y=196 w=38 distance=(%navigation.curr_speedcam.distance) visible=(%navigation.curr_speedcam.distance.valid && ( %navigation.curr_speedcam.category == 7 || %navigation.curr_speedcam.category == 10 || %navigation.curr_speedcam.category == 11 || %navigation.curr_speedcam.category == 13 )) >

</layer>
Jasper
Administrátor

Příspěvekod expertdb v 09 zář 2010 18:38

Jasper píše: Nové radary které budou jednotné mám připravené ale zatím se nějak nedaří odladit to ostatní.

A mohl by jsi je ,prosím ,někde vyvěsit ještě než odladíš ten zbytek. Rád bych se v tom trochu porýpal. Ať mám trochu náskok :lol: .
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE