Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod tomasii v 14 říj 2008 17:00

@vovi: je to v podstatě maličkost, ale vyměnil jsem všude hlášení ukončení úseku za české. V první demo verzi to bylo, v dalších ne, teď už to je ve všech. Maličkost, proto jsem ani neměnil označení u skinu.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 14 říj 2008 17:20

Po upozornění od SvoDa dokončím to, co jsem začal na předešlé stránce.
Ohledně nového skinu diMka Specter ·DTE· (480_272),
mám na MFD v. 49545, po nahrání toho skinu došlo k problému při zadávání cíle cesty, zadal jsem obec, pak centrum a došlo k resetu. Dokonce i při obedrání skinu a resetu problém přetrvával, vyřešilo to až úplné vymazání souboru system.ini. Na SD mám 54000, a tam to běží všechno bez problému. Nechci dělat ukvapené závěry, se SvoDou jsme věc prodiskutovali, možná se ten problém u nikoho nevyskytne, ale pro jistotu toto je má zkušenost.
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 14 říj 2008 20:24

Já s tím Dimkou 1.5.4 DTE dneska jezdil a bylo vše O.K. - ale je pravda, že to centrum jsem nezkusil. Zítra prověřím.
A nejde tam jen o kosmetickou úpravu té "dálniční" ikony - ono je tam navíc možné vypnout z menu ten přiblblej dotaz na vyhnutí se placenejm úsekům. A to je "vymoženost", která mně dost vyhovuje.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 14 říj 2008 20:35

vovi, pak to potvrzuje, to co jsem psal máš na MFD (dle podpisu 54000), já to nejprve zkoušel na SD (54000) a když to šlapalo dal jsem to do MFD (49545) a byl problém. Může to někdo povrdit. Ještě taková soukromá, na srazu jsi říkal, že ti pod 54000 běží to podbarvování označení čísel silnic, pak jsme to zapovídali, můžeš dát návod, jak jsi toho dosáhl?
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 14 říj 2008 20:58

Podle mého se to zobrazení řídí těmito dvěma položkami (já tam obě mám už dlouho a s tím grafickým označením to bylo i s 54000 od počátku OK):

[debug]
enable_roadsign=1

[map]
shields=1
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 14 říj 2008 21:05

Tak u mne ne :( , a ty zápisy tam mám :roll:
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 14 říj 2008 21:09

Tak nezbude, než porovnávat nastavení. Ta moje jsou v tom vlákně s aktuálním SYS.TXT - update včera večer.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 14 říj 2008 21:28

Ještě mě napadlo, zda mluvíme oba o tom samém, jde mi o označení čísla silnice dole a nahoře ve stavových řádcích, ne o cedulku, která se zobrazuje přímo v mapě na konkrétní silnici, nebo dálnici. Použil jsem k odzkoušení tvůj sys.
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 14 říj 2008 21:41

Jj, myslím to také. Ale mě to chodí jak v těch "stavových" řádcích, tak přímo v mapě.
A barevně to rozlišuje - cestou na sraz i zpět tam těch označení bylo i víc najednou (červená D1, a dvě nějaký zelený E..). A po odbočen na okresku tam byla modrá cedulka s číslem silnice.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 14 říj 2008 22:09

Tak mám tu svou potvoru nějak začarovanou, zkoušel jsem i jiný data.zip a :( nic. Pak mě napadlo použít původní .exe soubor (ne klugera) a bylo po problému, podbarvení číslování silnic opravdu funguje, jenže pak při uspání a následném probuzení dochází k restartu. :D . Uspáváš Mio :?:
Pokud ano a nedochází k tomu restartu můžeš mi prosím hodit link na ten exáč?
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu