Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
[speedcam_category:1]
activated_spoken_type=speech ; řeč tts
activated_speech="Mobile speed camera ahead." ; TTS hlasové oznámení typu radaru (1.kategorie=mobilní), je nutný překlad je v cz_lang.zip, který tam už pro defaultní výrazy je
activated_min_speech_repeat_delay=1 ; počet opakování hlášení 1 = jen jednou před (předtím jsi tam měl "-1), čili "2" = oznámení 2x![]()
approach_beep_spoken_type=none ; zvuk při přiblížení ze složky audio v data.zip, nebo tam přidejte "svůj" (jak se to liší od approach_beep_sound="!proxi")
approach_beep_distances="150,150" ;![]()
vzdálenost,kdy to začne pípat při přiblížení
![]()
proč je tam dvojice hodnot a co která znamená
approach_beep_sound="!proxi" ; zvuk při přiblížení (jak se to liší od approach_beep_spoken_type="!proxi"![]()
section_start_spoken_type=none ; zvuk na začátku úseku
section_beep_spoken_type=none ;zvuk uvnitř měřeného úseku
section_end_spoken_type=none ; zvuk na konci měřeného úseku
overspeed_spoken_type=speech ; TTS hlasové oznámení při překročení v souvislosti s následujícím řádkem (bude-li zde místo speech např. "a" ozve se při překročení ze složky audio v data.zip zvuk "!proxi" nebo tam přidejte "svůj"
overspeed_speech="Napište co chcete aby se ozvalo, při překročení rychlosti" ; text TTS hlášky pro překročení rychlosti, jeli v předchozím řádku hodnota speech (není nutný překlad v CZ_lang
overspeed_tolerance="100" ; tolerance v procentech např. hodnota 108, znamená, že na 50ce to bude pípat při cca 54 a při 90ce až při 97 Km/h, atp. jde to nějak nastavit na paušál, např. 5km/h![]()
min_frc=-1 ;kolikrát opakovat (co, překročení nebo přiblížení ? ), má tam být "-1" dle předchozích návodů, nebo jen "1" dle toho posledního![]()
SvoDa píše:Co se týče radarů a TTS, přiznám se bez mučení, že už jsem z toho jelen, srnec a daněk,...
Dohodli jsme se konečně s jasperem na "výčtu" a pozicích radarů (rozšířených)
To zatím prosím neřeš, soustřeďme se na vyladění těch uvedených TTS zápisů, až to tu nezaplácáme polemikou o něčem jiném. Já to tam uvedl jen jako hlavní důvod toho, proč tomu potřebuji rozumětexpertdb píše:Jaké jsou tedy závěry o těch pozicích radarů,které se mají zobrazovat?
[speedcam_category:1]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Mobile speed camera ahead."
activated_min_speech_repeat_delay=1
approach_beep_spoken_type=none
approach_beep_distances="150,150"
approach_beep_sound="!proxi"
overspeed_spoken_type=speech
overspeed_speech="Zpomal"
Přesně o to mi jde a vše co jsi napsal jsem taky v reálu otestoval a rozvádět jsem chtěl jen to, jestli to, co jsem napsal a co je defacto pouze shrnutí z tvých všech návodů je tedy dobře nebo neamatér píše:možná to pochopíte lépe v reálu než tady rozvádět nějaké teorie.
Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků