Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod rsevcik v 02 zář 2010 16:26

chucky píše:@rsevcik
Nemáš náhodou PRIMO 1.1 a skin pro PRIMO 1.0 ? Myslím že vtedy vyhazuje tuhle chybu.

Mám Primo1.1 a opravdu to bylo datazipem já si ho nezálohoval a opravdu mi tam chyběli souboury teď už vše chodí jak má. Dostal jsem se k tomu
pozdě protože chodím po doktorech. Ale moc DÍK všem za ochotu. ;)
rsevcik

Příspěvekod hladik2 v 03 zář 2010 16:48

GJ vyvěsil :GJA 2.14 for primo 1.1 ;)
Možnost přidat externí progr.(To už ale naši šikulové mají v malíku)
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Mirus v 04 zář 2010 14:32

Ani nevím jak (asi přidáním skinu GJA_v2.13_Si) jak se mi na displeji objevila ikonka foťáku . Bezva věc . Po použití se mi v adresáři Primo vytváří soubůrky "camera_xxxxx . Je to normální ? A ještě - dá se nějak nastavit , aby se screeny ukládaly do určené složky , ze které by šly prohlížet ?
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod kaprak v 05 zář 2010 12:30

Ahoj,
používám poslední skin od Gurjona GJA 2.14, kde je možnost spouštění externích aplikací. Potřeboval bych poradit, jestli lze před spuštěním aplikace automaticky ukončit Primo, např. zápisem do mortscriptu spouštěné aplikace.
Děkuji.
kaprak

Příspěvekod kasy v 06 zář 2010 08:38

Zdravím.
Prosím o radu. Jde o rychlostní limity. Zobrazují se mi špatné hodnoty. Např. v obci se zobrazí modře orámovaná 40 místo 50. Vyjedu z obce a místo 90 zůstane ta modře orámovaná 40. Vjedu na dálnici a zobrazí se správně červeně orámovaná 130. V "Manuální nastavení omezení rychlosti" mám zatrženo "Manuální omezení rychlosti" a "Automaticky nastavovat omezení rychlosti."
Vymazal jsem Save, zkoušel různá nastavení, mapy Teleatlas a Navteq, nic nepomáhá. Poradí někdo, co s tím? :?
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod SvoDa v 06 zář 2010 08:57

Tak si místo manuální nastav automaticky.
Manuální= to, abys měl stále max.např 80, když jedeš s přívesem a chceš, aby tě to upozorňovalo na překročení 80ky i tam, kde můžeš 90 či 130..
Automatická = hodnota modré značky se přizpůsobí tvé aktuální rychlosti (dle nast.čas.intervalu) tam, kde chybí červená značka (hodnota skutečného omezení rychlosti na konkrétní silnici)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod TerrySK v 06 zář 2010 09:04

@kasy
Modro oramovana rychlosť je rychlosť ktoru si nadstavíš napevno ty, tj napríklad 50 a upozorní ťa ked ju prekročíš.
Nadstavuje sa v okne mapa kliknutím na ňu, modrá rychlosť. Ostatne nadstavenia sú v GJ nadstaveniach.
Červeno oramovaná rychloť je rychlosť stanovená v danom useku cesty, informácie ťahá z mapy, tj. rozdiel je podľa druhu mapy NQ, TA
Nieje možnosť editacie, iba trvalo spustené alebo nie.

Sorry Svoda bol rychlejší
TerrySK

Příspěvekod kasy v 06 zář 2010 09:19

SvoDa: Díky za odpověď. Zrušil jsem tedy zatržítko u "Manuální omezení rychlosti". Myslel jsem si, že budu mít obě možnosti, jak manuál, tak i auto. Asi to nejde, i když tam ta možnost je. Teď po zrušení se mi v simulaci značka s limitem nezobrazuje v obci ani na okresce, objeví se až na dálnici. Je to tak správně?

TerrySK: Díky.
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod amatér v 06 zář 2010 10:35

Ano je to tak správně, a nebudete to jen v simulaci, ale i v reálu. Omezení rychlosti bude jen tam, kde je to zakalkulováno v mapě.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 06 zář 2010 10:52

Automatika, čili to přizpůsobování se tvé aktuální rychlosti tam, kde info o rychlosti v mapě chybí - musí být zaškrtnuta 1. a 3. položka v menu (mauál + automaticky nastavovat omezení rychlosti) a pod tím časový iterval, dle kterého si to bude vyhodnocovat.
U manuálu - stabilní nastavení manuál a máš zaškrtnutu v menu jen 1. a 2. položku.
Nebo se to ovládá klikem na tu modrou značku a tam přepínáš manuál/automat) ;)

Na mapě v kulaté modré značce bude písmeno "A" = automaticky (M = manuál).
Všude tam, kde je červená značka (podklad z mapy) bude pochopitelně jen ta červená.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu