Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod tomasii v 13 říj 2008 20:32

Stáhni si skin pro C710 z webu, nebo stahuj přímo z webu diMka.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod vovi v 13 říj 2008 22:10

@tomasii: Tome, psal jsi na webu v README, že jsou tam ode dneška plně počeštěné audio soubory pro Dimku - ale nenašel jsem nic novějšího, než 14 dní staré odkazy. Poraď, kde hledat?

@SvoDa: Dane, našel jsem v 1.5.0a ttS drobnou chybku (ale pak jsem zjistil, že to dělají i všechny italské originály) - jakmile se jednou ozve hlasové hlášení radaru (stačí test při nastavení), zruší se nastavení hodnoty pro hlasitost tlačítek a až do ručního nastavení či dalšího startu Dimky, kdy se to načte znovu ze SYS.TXT, mají navolenu plnou hlasitost. Pokud si vzpomínám, tak něco podobného bylo i Miomap 3.3, kde se hlasitost varování řídila hlasitostí tlačítek. Že by ragazzi zavedli něco podobného i sem?

EDIT: Ještě jsem to zkusil a ta poslední doměnka má zdravé jádro - ta hlasitost tlačítek skočí po první radarové hlášce na hodnotu, na kterou je nastavena hlasitost varování u radarů.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 14 říj 2008 06:41

Taky jsem si toho všiml, a těžko předvídat, proč to ti talkiáni udělali, když se dá hlasitost kamer nastavit samostatně. Napadá mne jen to, že použili "starý" script, ve kterém nastavení hlasitosti kláves=hlasitost kamer
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Zdenek C v 14 říj 2008 07:46

TomášF píše:Myslím, že to najdeš ;) . Hledal bych v souborech speedcam.ui, speedcam_voice.ui v common.

Tvoje vira me tesi, :oops: ale bojim se, ze na vysledek pozitivni vliv nema.
Vedle Tebou uvedenych *.ui je dobre prolezt taky oba settings (a mozna i dalsi). Zatim ale nade mnou igo vitezi. Zjistil jsem, ze ve speedcam.ui ve scriptu <script sc_CurrentSpeedcamSelectEnabled> chybi usekove radary. Vypada to, ze tam se ztraci ta moznost hlasoveho varovani v nastavene vzdalenosti. Je fakt, ze ve skinu chybi i zvukovy soubor, ale dal by se provizorne pouzit nejaky jiny nebo ho prevzit od jinud. Dal jsem zatim nepokrocil, protoze by bylo potreba donutit nejak skin k simulaci radaru. Spolehal jsem na simulaci naplanovane trasy, ale ta "projela" kolem radaru bez nejmensiho zajmu. Nekde tudiz bude, ze pri Simulate a FlyOver se ma na radary dlabat. Jenze jsem nenasel kde, coz me prozatim definitivne zhnusilo. :(
Zdenek C

Příspěvekod TomášF v 14 říj 2008 08:57

Já myslím, že s tím FlyOver je to jasné: naviguje po trase, ale radary hlásí jen když se k nim přiblížíš, tedy podle aktuální polohy - no a tu neměníš. Taky bych s těmi úsekovými radary u PlusPlus rád něco udělal, ale nemám jak to testovat - nejbližší úsekáč mám asi 7 km - a po každé úpravě jet tam a zpátky změnit jednu řádku v ui je dost nepraktické... :?
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod SvoDa v 14 říj 2008 15:24

Objevil jsem pro rozlišení 480/272 novější verzi dimky, která řeší možnost přes Menu navolit ikonu "dálnice" (povolení/zakázání placených úseků) buď v panelu jako doposud u předělané verze 1.5.0a_080926_tt+S (viz tomasII web) nebo vpravo nahoře vedle ikony BT a TMC nebo ji nechat úplně zmizet.
e1vi7.gif

Screenshot je gif, tzakže pokud někomu "neběhá" přímo v příspěvku, tak na obrázek klikněte.

Tato úprava mi však připadá natolik kosmetická, že do ní dodělávat naše "obvyklé úpravy a indikace" připadá zbytečné.
Navíc se stále čeka na kompatibilitu s novou verí iGO8 8.3.1., ale pokud nekomu postačí tato vymoženost i bez těchto úprav, tak tady je odkaz http://www.i-go8.com/2008/10/dimka-spec ... 80272.html
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 14 říj 2008 16:30

Dane, zkoušešl jsi ten nový skin? Mám na mysli zadání cíle cesty město - pak centrum?
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 14 říj 2008 16:33

Nezkoušel, jen jsem ho stáhl a zkoušel nastavení té ikony a vrátil se k osvědčenému 1.5.0a_080926_tt+S.
Proč, je tam něco prohnilého?
jestli ano, dobré to sem napsat a varovat :!: :!:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 14 říj 2008 16:36

Tak to nezkoušej v MFD, pokud to chceš zkusit tak na SD, předpokládám, že ji používáš stejně jako většina k testování. Pokračování za okamžik.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 14 říj 2008 16:38

Ty mne děsíš :o
Samože zkouším jen na kartě, jsem zdejší a nejsem včerejší :lol:
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu