Promiň že cituju, ale v zájmu přehlednosti
amater píše:vu5936 píše:Jinak jsem ještě zjistil, že Zuzana neumí vyslovit železniční přejezd. Díky moc.
Při jaké příležitosti, jsi to zaregistroval?
Je to hláška, která se mi objevila v Holešovicích před přejezdem mezi provizorním železničním mostem a odbočkou do Veletržní. Záznam v sys.txt mám (s chybami) tento:
- Kód: Vybrat vše
[speedcam_category:6]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Pozor, železniční přejezd."
activated_min_speech_repeat_delay=-1
approach_beep_distances="150,150"
approach_beep_spoken_type=1
approach_beep_sound="!alert5"
overspeed_spoken_type=none
min_frc=5
Zuzana to nevyslovila jako celé slovo, ale odpísmenkovala.
amater píše:vu5936 píše:Zkouším to v Praze od Bulovky dolů, ale tam je těch událostí na krátkém úseku příliš moc a je z toho guláš ve kterým polovina radarů neřekne nic.
Mělo by to hlásit jen radary, které měří ve tvém směru.
Zkusím, ale až nebude ranní poskakování a budu moc překročit rychlost. Jinak tam je na krátkým úseku notifikační peklo. Před Bulovkou to začíná oznámením mobilního radaru, ten to řekne dopředu. Pak je hned začátek EU úseku, ale ten jsem ještě nikdy neslyšel (i když je fakt, že mi to zrovna dlouze nadává, že nejedu do Libně, ale natruc jedu rovně, abych si vychutnal radary a tam to tu hlášku možná požere). Pak následuje rychlostní panel, který také mlčí, kolem lávky je další mobilní radar a před řekou je policejní kontrola, bývalý stacionár a konec úseku EU. Z toho hroznu na konci slyším jenom jednu hlášku (ale z hlavy neřeknu kterou, kdyžtak doplním zítra).
Pokud tam někdo občas jezdíte, jakou máte z tohoto místa zkušenost?
amater píše:vu5936 píše:... a pak už jenom pravidelné pípání při překročení rychlosti. Popř. mohli byste mi prosím napovědět i ohledně úsekového měření, kde bych chtěl navíc zvuk při míjení začátku a konce úseku?
Nastavení lze provést v souboru igo9.ini jednotlivých sekcích konkrétního radaru (jasně, že vím, že i v sys.txt

)
...
Místo none zadej název zvukového souboru z data.zip\ui_igo9\
audio, do složky si můžeš přidat i své vlastní.
Supr, díky, díky moc. Mátl mne záznam *_type=none. Někde je speech, někdo tam dává 1 a teď ještě název souboru. To je dobrý chaos. Dřív jsem používal *_sound="!alert5". Je to ještě při použití s TTS zvuky k něčemu? Hned to jdu zkusit.
O igo9.ini vím, jenom se zatím chci držet originální data.zip, než ho velký Arkoko zfinalizuje. Audio soubory mám v adresáři rootu prima, ale tam se chovají nějak podivně a náladově. Souvislost jsem ještě nevypozoroval, tak si své teorie zatím nechávám pro sebe

A díky za radu.