Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod expertdb v 24 srp 2010 14:02

@ amatér
Jenom se zeptám. Který soubor z těch tří aktualizuješ? Nebo je potřeba stahovat vždy všechny?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod vu5936 v 24 srp 2010 14:58

Ahoj, mohl bych vás poprosit o zveřejnění potřebných úprav v sys.txt ve warning a na vzorku speedcam_category:x pro rozběhání Zuzany?
Ideální by byl následující scénář: X metrů před radarem TTS hláška (pouze jednou a bez opakování v závislosti na rychlosti přiblížení) a pak už jenom pravidelné pípání při překročení rychlosti. Popř. mohli byste mi prosím napovědět i ohledně úsekového měření, kde bych chtěl navíc zvuk při míjení začátku a konce úseku?

Zkouším to v Praze od Bulovky dolů, ale tam je těch událostí na krátkém úseku příliš moc a je z toho guláš ve kterým polovina radarů neřekne nic.
Jinak jsem ještě zjistil, že Zuzana neumí vyslovit železniční přejezd. Díky moc.
vu5936

Příspěvekod wine v 24 srp 2010 15:22

Taky testuju a funguje to. ;)
Mně například říká: Křižo.....vatka a přepočítávám drasu. :)
Taky se mně zdá, že hlásí pozdě odbočky, obzvlášť, když je jich víc za sebou, nebo jezdím moc rychle. :o
Mio C520
Lenovo P780
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
wine
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 24 srp 2010 15:25

@ expertdb
aktualizovat stačí vždy jen samotné voice.

vu5936 píše:Jinak jsem ještě zjistil, že Zuzana neumí vyslovit železniční přejezd. Díky moc.

Při jaké příležitosti, jsi to zaregistroval?
vu5936 píše:Zkouším to v Praze od Bulovky dolů, ale tam je těch událostí na krátkém úseku příliš moc a je z toho guláš ve kterým polovina radarů neřekne nic.
Mělo by to hlásit jen radary, které měří ve tvém směru.
vu5936 píše:... a pak už jenom pravidelné pípání při překročení rychlosti. Popř. mohli byste mi prosím napovědět i ohledně úsekového měření, kde bych chtěl navíc zvuk při míjení začátku a konce úseku?

Nastavení lze provést v souboru igo9.ini jednotlivých sekcích konkrétního radaru (jasně, že vím, že používáte sys.txt :roll: )
; S P E E D C A M - C A T : 1
[speedcam_category:1]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Mobile speed camera ahead."
activated_min_speech_repeat_delay=-1

approach_beep_spoken_type=none
section_start_spoken_type=none
overspeed_spoken_type=none
section_beep_spoken_type=none
section_end_spoken_type=none

Místo none zadej název zvukového souboru z data.zip\ui_igo9\audio, do složky si můžeš přidat i své vlastní.
Naposledy upravil amatér dne 24 srp 2010 18:11, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 24 srp 2010 15:29

Já věřím,že to jsou pouze poporodní bolesti a že se to vychytá,ostatně jako některé úpravy.máme tady tým velmi dobrých odborníků,kteří si s tím jistě poradí.Bohužel jsem dosud neměl možnost hloubkově zkoumat,jak to běhá.Ale ke konci týdne začnu jezdit do Benátek nad Jizerou a budu jezdit různými trasami,takže testovat budu mít možnost.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO/iGO8

Příspěvekod a.mroz v 24 srp 2010 16:18

amatér píše:@ all
Dík patří hlavně psb, já jen udělal české hlášky.

@ sergej999

V souboru Zuzana nejsou žádné audio soubory, celý hlas je založen na čtení textu.

Bohuzel nemohu odzkouset :( pucil jsem Navi kamaradovi na dovcu. Ale mohl by me nekdo vysvetlit kde tedy bere Zuzana svoji audio zasobu kdyz hlas Zuzana neobsahuje audio slozku se zvukama? Nejak se v tom stracim. Rakosnicka mam nedodelaneho a buh vi jestli ho nekdy dokoncim a najednou todle :o Fakt se na to tesim velke dik Amatere.
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod Miroš v 24 srp 2010 16:34

Hlas generuje počítač, možná ti pomuže třeba toto http://www.speechtech.cz/index.php?opti ... &Itemid=68
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod SvoDa v 24 srp 2010 16:44

nebo třeba toto
Kód: Vybrat vše
 http://www.linguatec.de/onlineservices/voice_reader/

Prostě řečeno elektronický hlas čtoucí texty a příkazy nejsou audio soubory ve voice , ale texty v .csv souborech.

josef.r píše:...
"Pokračujte druhým vpravo", tentokrát na Malostranském náměstí...

amatér píše:http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=74&t=1508&start=40#p55016, už to tam fakt nebude, ani na malostranském :D ;)

Mirku, stále mi to hlásí s aktuálním voice taktéž v mužském rodu, čili mám odbočit druhou odbočkou doprava "jeďte druhým vpravo na silcici xy" ale to si myslím, že je mucha, jelikož jsou tam (v ordinals.csv ?) jen jedny příkazy pro odbočení a ty jsou společné pro kruháče (druhým výjezdem) i situace máš-li minout více "odboček" (druhým vpravo).
Aby to sedělo u těchto situací, to by se musel sjednodit "rod" a tudíž i textů pořadových čísel výjezdů pro kruháč a těchto odboček, nebo se pletu ?
Naposledy upravil SvoDa dne 24 srp 2010 16:48, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod a.mroz v 24 srp 2010 16:45

Jo jo to vim uz jsem si takhle jeden hlas delal viewtopic.php?f=6&t=683&hilit=spravna+holka Ale zajimalo me kde ten program bere nebo ma databasi hlasu z ktereho sklada vety pokud se nemylim tak by to mela bejt slozka tts_nua_v5 a jeji obsah. zajimalo by me zda ten obsah jde otevrit v nejakem programu a editovat?
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod SvoDa v 24 srp 2010 16:46

Vždyť jsem ti na to odpověděl :!:
příkazy nejsou audio soubory ve voice, ale texty v .csv souborech
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo