Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod Jarouš v 22 srp 2010 08:33

Tak první noc přežita v podstatě bez následků.Jenom trochu pejsek fňukal,ale to je přirozené,protože jsme ho odvedli z prostředí na které byl zvyklý a taky od zbývajících dvou brášků.Myslím,že se to za nějaký čas upraví.Sice si už nikdo z nás nepamatuje,jak to bylo s prvním pejskem,ale s tím,že budou nějaké problémy ,než se u nás usadí,se počítalo,takže s toho nejsme na v šoku.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod jajo v 22 srp 2010 10:02

Gratulujem k prirastku ;) Nech mu zdravie dlho sluzi !!!
(1)MIO C 520 FT+ , TMC
(2)MIO C 520 FT+ , TMC
(3)HTC TyTN II Kaiser
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
jajo
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 26 srp 2010 20:20

Mám takový pocit,že jsem někomu dubluji gif v podpisu.Já už snad dvě hodiny hledám svůj původní,ale funkční gif a nic,jak jsem tak zatím dal,co jsem našel a bylo v odpovídající velikosti.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 30 srp 2010 14:23

A Vojta se nám vrátil :P Zdravím po dovolené. ;) Počítám že než něco napíš bude muset přečíst co se tady událo nového a to mu potrvá tak dva dny :lol:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 31 srp 2010 20:35

Já teď vůbec nemám na nic čas mimo té přestavby kuchyně a to jsem stále ve skluzu,přestože dělám od rozednění do tmy.Dnes jsem tady po dvou dnech :!: :( Ale jak koukám,chováte se slušně,tak tady vlastně vůbec nemusím být. :lol: :lol:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Miroš v 31 srp 2010 20:40

Neboj, dny se krátí, tak to budeš mít každý večer čím dál víc času. :D A co štěňátko?
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod Jarouš v 01 zář 2010 20:51

Štěňátko dobrý,ale vůbec si ho neužiji,protože doma máme takový stav,jak v Berlíně na konci války :!: :lol: Holka s ním každé ráno odjíždí k babičce,aby tady na něj něco nespadlo.Vidím ho několik minut denně.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod mahud v 02 zář 2010 11:12

Jarouši teda ty jseš macešskej otec ......... štěňátka. :lol:
A nestraš mne, kuchyň včetně přesekání všeho atd. děláme ani ne za měsíc. Zatím to plánuji na jeden den demnotáž stávající a osekání dlaždic, druhý přesekat (v panelech) elektřinu plyn a vodu, třetí den se to zadlaždičkuje a položí nové lino a čtvrtý den se pověsí a postaví kuchyně a vymaluje se a můžeme vařit. Možná tam budeme muset udělat jeden den "komerční přestávku" na zaschnutí čehosi? Že bych se pletl?
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 02 zář 2010 11:24

No, jestli to budeš dělat sám, tak bych spíš tipoval ten údaj "ani ne za měsíc". Ale jestli SE TO bude dělat, tak by to za ten týden schopní řemeslníci měli mít hotové.
Já si to v paneláku taky naplánoval na týden, odstranil jsem rodinku na Šumavu, a dal se do toho. Po dvou dnech jsem byl hotov s vyklízením věcí, třetí den jsem vyboural linku a takový ty falešný příčky, čtvrtej den rovnal díry ve zdech, maloval a tapetoval. A pak jsem si musel dát technologickou přestávku, páč mě to přestalo bavit. Tak jsem holkám pobyt na Šumavě o tejden prodloužil a další tři dny se jen tak povaloval. A pak den na plovoucí podlahu, den na elektriku a vodu, dva dny na nový kachlíky a pověšení nový linky, den na instalaci spotřebičů a dřezu a drobný dodělávky. A pak se rodinka vrátila a zkritizovala to...

A za trest to nemaj úplně hotový ještě teď... po dvou letech :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 02 zář 2010 21:01

Ten Martin je naprostý magor.V neděli jsem začali sekat vodu os místnosti s kotlem (máme tady každý svůj kotel na plyn),takže jsme prorazili přáčku z kotelny do kuchyně,pokračovali nad futrama a jeli až na konec kuchyně,kde jsme se probourali do šachty.Zároveň jsme i vysekali ten otvor větší abychom tam mohli dát panceřovku na plyn,protože nám dosud vedla venku po zdi.v pondělí,než přijel instalatér,tak jsem na záchodě vybourali plechovou stěnu která ukrývat dvě šachty,jednu z kuchyní od digestoří a druhou od WC a koupelny.Instalatér na to potřeboval dva dny než to dal dohromady,takže jsme v úterý.Ve středu jsme začali zahazovat to co se rozbilo,natáhli jsme v kuchyni komplet novou elektriku.Dnes jsem postavil z itongu novou stěnu na záchodě a a dal celou kuchyň do sítě a lepidla.Zítra to vyštukuji a pokud se mi to nepodaří,tak bohužel se nezúčastním setkání na Slovensku.Bude mi to líto,ale tohle má přednost.Je to taková práce,že jsme museli montáž kuchyně přesunout až na polovinu příštího týdne,protože ještě musím vymalovat a musí se položit nové lino(dlažbu žena nechce).Dělám od svítání do tmy a opravdu dělám,takže Martin muže počítat tak s týdnem.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)