od Jarouš v 02 zář 2010 21:01
Ten Martin je naprostý magor.V neděli jsem začali sekat vodu os místnosti s kotlem (máme tady každý svůj kotel na plyn),takže jsme prorazili přáčku z kotelny do kuchyně,pokračovali nad futrama a jeli až na konec kuchyně,kde jsme se probourali do šachty.Zároveň jsme i vysekali ten otvor větší abychom tam mohli dát panceřovku na plyn,protože nám dosud vedla venku po zdi.v pondělí,než přijel instalatér,tak jsem na záchodě vybourali plechovou stěnu která ukrývat dvě šachty,jednu z kuchyní od digestoří a druhou od WC a koupelny.Instalatér na to potřeboval dva dny než to dal dohromady,takže jsme v úterý.Ve středu jsme začali zahazovat to co se rozbilo,natáhli jsme v kuchyni komplet novou elektriku.Dnes jsem postavil z itongu novou stěnu na záchodě a a dal celou kuchyň do sítě a lepidla.Zítra to vyštukuji a pokud se mi to nepodaří,tak bohužel se nezúčastním setkání na Slovensku.Bude mi to líto,ale tohle má přednost.Je to taková práce,že jsme museli montáž kuchyně přesunout až na polovinu příštího týdne,protože ještě musím vymalovat a musí se položit nové lino(dlažbu žena nechce).Dělám od svítání do tmy a opravdu dělám,takže Martin muže počítat tak s týdnem.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA