od SvoDa v 13 srp 2010 09:27
Primo 1.1. je na mých MIO C520 i 720 stabilní, jeli na HDD přístroje. na kartě ho zkouším taky, ale tam probouzení,... ovlivňují faktory rychlosti karty, velikosti contentu, množství viditelných POI, co dalšího je na kartě, atp. jelikož po probuzení si program ošahává potřebná data a když je nenajde, zatuhne, popř. je černá obrazovka. Víc by to asi osvětlili ajťáci i s ohledem na zápisy do registrů, atp.
Pro Primo se nejenom mně osvědčila už několika uživateli popisovaná zásada:
před spuštění Primo resetovat přístroj (stačí softreset, není potřeba hardreset), především tehdy, spouštěl-li jsi mezi posledním ukončením téhož Primo a jeho znovuspuštěním něco jiného, nebo dělal-li jsi do Primo nějaké zásahy (úprava sys.txt, dohrání či výmaz souborů, atp.). Pravděpodobně to platí jak pro primo staré i nové, jelikož ani se starým a ani s novým a to jsem v rámci testování různých úprav (již i u 1.1.) Primo spouštěl, ukončoval, editoval, uspával x-desítekkrát denně, a černou obrazovku či zamrznutí po probuzení jsem už neviděl. Vždy si ten reset protrpím a pak mám klid.
Nicméně zdá se mi, že Primo 1.1.např. při výpočtu trasy je o mnoho pomalejší než předchozí Primo a to ikdyž mám např. vyplé "současně počítat zelenou trasu" kdy to asi chroustá víc informací, než předchozí Primo
Naposledy upravil
SvoDa dne 13 srp 2010 09:36, celkově upraveno 1
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.