Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Spouštěč (nejen) pro navigace DEJVID IV.

Zde řešíme všechny modely navigací GOCLEVER - např. 5010/3535/5066/4090T-DEJVID/4335/3550/5055...

Re: Spouštěč (nejen) pro navigace DEJVID IV.

Příspěvekod jardas v 04 srp 2010 13:04

Četl a až přijdu domů, tak ten čaj snad zvládnu, ale to není pro mě tak důležité, jako že nejde ten excel a stím si zatím neporadím. Tak jsem myslel, jestli to již někdo řešil kompletně, že není až tak velkej problém upnout upravené soubory. Jinak dík za odpověď a jdu se snažit. Jardas
MIO P560
Navon N750
jardas

Příspěvekod fmilan v 04 srp 2010 14:46

Co se týká wordu, excelu a vlastně všech programů z App/FileViewers, pak to bohužel na win6 nechodí.
Hledal jsem hledal, ale zatím nic fungujícího nenašel :(
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod origosch v 06 srp 2010 23:09

Zkusil jsem spouštěč pro Dejvid IV na GoClever 353 s 3,5" displayem. Všechno chodí, navigační programy mají rozlišení správně, akorát se mi nepodařilo upravit rozlišení na 320x240pix pro úvodní obrazovku Entershop. Co vše musím v ini změnit?
Dík Origosch.
Naposledy upravil origosch dne 07 srp 2010 09:08, celkově upraveno 1
origosch

Příspěvekod fmilan v 07 srp 2010 09:06

Především souřadnice x a y.
Ovšem budeš mít velké ikony, takže se ti tam nevlezou, tudíš buď si jich dáš míň nebo je upravíš (zmenšíš) v nějakém programu pro úpravu ikon.
Také musíš změnit velikost podkladů (soubory BMP) pro svoje rozlišení.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod origosch v 07 srp 2010 09:59

Tak jsem vymetl přebytečné ikony a je to OK. V jednoduchosti je krása.
origosch

Příspěvekod skodna v 10 srp 2010 16:07

Zdravím všechny. Tak jsem prošel celé vlákno a nenašel jsem odpověď na můj problém. Mám nainstalovaný DEJVID III a nejde mě tam za boha rozjed navigace Sygic.Dostal jsem tam TomTom , iGO8 , iGO Primo , ale ať dělám co dělám tak Sygic píše že nejde nalézt cestu atd. Zkoušel jsem to dát přímo do rootu karty , nebo do složky co byla již předem připravena , ve složce main jsem v navi.ini upravi cesty všelijak , ale pořád nic. Původně jsem měl nainstalovaný Mio pocket a v něm to šlapalo jak mělo.Zkoušel jsem i starší ,i novější verze této navigace , ale pořád cesta nenalezena.Pak mě ještě napadlo to rozjed z comandera v systémových aplik. a i když jsem poklepal přímo na ikonu Drive.exe tak to napsalo cesta nenalezena.Můžete mě někdo poradit co s tím? Jo mám navigaci Dynavix nano-mounfield. Děkuji za odpověď
skodna

Příspěvekod Ivo K v 10 srp 2010 16:20

Sygnic neznám, ale když si to nerozjel ani poklikem v TC, tak spouštěčem to není a musíš cesty nastavit v nějakém systémovém souboru, který je součástí vlastního navigačního SW Sygnic.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod skodna v 10 srp 2010 18:37

No tak nevím.Všechny soubory jsem prošel, narazil jsem na různé .ini , ale vše se týkalo jen vnitřního nastavení a zobrazení v menu navigace. Na jiných forech o sygic navigaci jsem se dočetl jen to co jsem udělal a nic nového se nestalo.Myslím si , že pokud autor unlocku dejvid zakomponoval do menu ikony sygic a základní složku v rootu tak by to mělo jít , otázkou však zůstává jak. Těď už nejde o tu navigaci , i když je podle mě docela na úrovni , používám ji už tři roky na symbianu , je na ni docela jednoduché sehnat mapy ( od teleatlasu) , pravidelně aktualizované , jde o to proč to nejde.Snad nejsu taková lama?
skodna

Příspěvekod Tomáš Kubec v 10 srp 2010 21:15

a máš verzi pro PNA s příslušným rozlišením?
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod skodna v 11 srp 2010 15:18

Ahoj no verzi pro PNA mám , protože jak jsem již psal tak Sygic mě fungoval na této navigaci při nainstalovaným unlocku MioPocket.Co jsem se ptal kamaráda tak ten má Sygic nainstalovaný v navigaci samotný a tak mu funguje.
skodna

PředchozíDalší

Zpět na GOCLEVER - specifické postupy