Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Zde řešíme všechny modely navigací BLAUPUNKT- např. Lucca MP3/Lucca 3.5/TravelPilot...

Re: IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Příspěvekod tondaka v 21 črc 2010 19:05

Hoši, nechci vám do toho kecat, ale s tím zakousnutím na začátku jsem měl taky problém. Měl! Žádná software chyba! Častým vytahováním baterky, jak tu pořád píše moderátor tohoto vlákna(hladik2) promiň, se kontakty na štekru baterky ošuchají a už namají 100procentní kontakt. Mě se ten štekr rozsypal hned na poprve. Náprava: lehké, jak kdy, poklepání pod vypínačem a start s varovnou obrazovkou. Dejte vědět, jak to proběhlo, ale kladivo berte až v nejkrajnějším případě :lol: :lol: :lol:
HUAWEI P 30
------------------------
Tonda
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
tondaka
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod hladik2 v 21 črc 2010 20:34

@Tondaka
U Blaupunkta je u baterky vypínač,nikdo neřiká odpojit ji z konektoru to je poslední možnost jen u typu kde vypínač není.Navíc jak se blokne skrze napájení je jednodušší,připojit ji na kabel a napájet,tím se uvede do provozu i v době kdy baterie není v navigaci vůbec přítomna,takže závadu konektoru nebo vůbec kontaktu???????Nemohu tedy souhlasit,závada je jinde(SW) ;) Bohužel už jsem i některou musel poslat do koše,ale dost se podařilo rozjet instalací nového FW.Tragédie je zrušení servisu v uhrech,tím veškerá technická a další podpora těchto kvalitních mašinek končí.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod czudko v 26 črc 2010 16:10

Zdravím,
potřebuju pomoct. Otec si na navigaci překalibroval display a to tak, že již nereaguje. Zkoušel jsem v navigaci znovu nainstalovat firmware Lucca - nepomohlo. Odpojil jsem baterii - nepomohlo. Do menu navigace se nedostanu a přiznám se, že už nevím. :-(((((( Help me please
czudko

Příspěvekod czudko v 26 črc 2010 16:13

Humulus píše:Dobrý den. Chtěl bych se optat zda je na tomto fóru někdo, komu se podařilo zprovoznit příjem TMC zpráv na Travelpilot Lucca 3.5b pod IGO8? Prošel jsem toho na Internetu hodně, vyzkoušel ještě více a nic. Nechal jsem to 2 měsíce u ledu a teď jsem se k tomu zase vrátil. Jedno je jisté, v registru je uveden port COM8 a měl by to být virtuální port. RDS příjem je funkční, to jsme zkoušel skrze interní testovací utilitu. Ale IGO stále nic nepřijímá a nic nevidí... Přímé zápisy do SYS.txt už vyzkoušeny ve všech možných variantách, nic. Přitom originál nav. soft. TMC přijímá..

ZAjímá mne jen zda je tu někdo, kdo viděl TMC na Travelpilot Lucca 3.5b funkční. Přijde mi, že kdyby to šlo, atk uvidím aspoň na nějakém fóru jásajícího smailíka,ale většinou to vlákno končí do ztracena... Zde jsem se ptal před pár měsíci a od té doby se na tento druh navigačního přístroje nezeptal. Mělo by jít o virtuální port, ale udělátka pod Win CE hlásí, že není možné tento port aktivovat. Přijde mi, že na něm něco sedí už od startu navigace... přitom jsem vyhodil z registru všechny programy týkající se původního menu a startuji do exploreru.exe s tím, že pak skrze adresářovou strukturu volím IGO8..

Tak pokud je tu někdo kdo to rozchodil, budu vděčný za jeho postřehy.
Děkuji.

Mám u sebe ten samy typ a nez se na nem podarilo nesikovne prekalibrovat display a tzn.vubec se do ni nedostanu, tak TMC normalne fachalo!!!
czudko

Příspěvekod sfoorza v 27 črc 2010 16:01

Zdravím, Igo jsem rozchodil, ale nemužu najít správnou verzi mapy. verze igo je 8.3.2.64873. Díky za radu
sfoorza

Příspěvekod Ivo K v 27 črc 2010 18:42

Podívej se třeba na web sstopaře.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod rsvejk v 28 črc 2010 11:16

zdravim vsechny, zase se mi dostal do ruky dalsi kousek Blaupunkt Lucca - uplne ta prvni bez USB

tento typ :
Kód: Vybrat vše
 http://www.blaupunkt.de/service/service-downloads/downloads/firmware/travelpilot-lucca/

a nejde se me dostat do servisniho menu - zkousel jsem :
1) jak je zde popsano drzet tlacitko INFO a do toho zmacnkout zapusteny reset, a drzet dokud nenaskoci servisni menu
2) trojklik do rohu displaye po nabehnuti "Ridte se laskave dopravnimi .....)

a ani jedno nejde .. muze mi nekdo prosim poradit jak to dostanu do servisniho menu u tohoho modelu ?
rsvejk

Příspěvekod czudko v 28 črc 2010 11:32

Zdravim, neexistuje nejaky soft, pomoci ktereho by slo Blaupunkt Travelpilot Lucca 3.5b( tedy jen s USB) ovladat jako vzdalenou plochu pres PC?
czudko

Příspěvekod hladik2 v 28 črc 2010 12:02

Activesync u win7 windows media center.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod rsvejk v 28 črc 2010 13:18

rsvejk píše:zdravim vsechny, zase se mi dostal do ruky dalsi kousek Blaupunkt Lucca - uplne ta prvni bez USB

tento typ :
Kód: Vybrat vše
 http://www.blaupunkt.de/service/service-downloads/downloads/firmware/travelpilot-lucca/

a nejde se me dostat do servisniho menu - zkousel jsem :
1) jak je zde popsano drzet tlacitko INFO a do toho zmacnkout zapusteny reset, a drzet dokud nenaskoci servisni menu
2) trojklik do rohu displaye po nabehnuti "Ridte se laskave dopravnimi .....)

a ani jedno nejde .. muze mi nekdo prosim poradit jak to dostanu do servisniho menu u tohoho modelu ?

tak uz se mi to podarilo : musi se drzet tlacitko INFO a MENU uprosted (a ne jenom tlacitko Info ..)
rsvejk

PředchozíDalší

Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy