Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod dsczech v 18 kvě 2010 14:00

to sku nefunguje,
Ja bych se na navigace z DX vyprdl maji tam predrazene stare vybehove modely . mnohem lepsi vyber je na ebay nebo na aukru ale tam to je zas docela drahy .
Koupil jsem si presne tuhle kamerku funguje dobre (na televizi) ale nezobrazuji se me tam ty dodatecne cary jako je na dalsim obrazku .. myslite ze se mi to pak v navigaci zobrazi nebo kdyby ne neslo by to tam nako dodat ? novou gps s av-in koupim do tydne.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
dsczech

Příspěvekod marczus v 20 črc 2010 18:00

Dobry den,
Uvazuji o koupi navigace z Dealextreme. Jedna se mi predevsim o to zda li pujde nahrat tyto navigace napr: TOM TOM, IGO, Garmin?

Moje predstava je neco okolo tech 80-90$ zde jsem si nejake vybral: prosim doporucte mi nejakou, nejlepe co z ni ma nekdo nejake zkusenosti:

1)toto je asi muj sampion = slusny procak, ale nelibi se mi ze ma omezeni na vlozeni jen 4GB karty? myslite ze by tam 8GB nesla?
Kód: Vybrat vše
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36389

2) toto ani nevim proc jsem vybral asi nejspis ten posvatnej zigulik o kterym tu pisete ...
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36179

3)tato se mi libi jen kvuli tomu ze ma 128mb Ram,6palcovy display.. vetsi rozliseni?(otazka je jeslti je to plus ci minus??? je na to videt? nebude to male?))) dale se mi nelibi ta cena 115$ je uz celkem dost :-(
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.37914

Jde mi o to aby tam hlavne slapal ten tom ... netrhal se .. nebyli problemy s nedostatkem pameti.. jak tu nekdo pise ...
marczus

Příspěvekod lulu v 20 črc 2010 18:28

Mám v ní iGO Primo a spokojenost ;)
Naposledy upravil lulu dne 21 črc 2010 11:11, celkově upraveno 6
lulu

Příspěvekod marczus v 20 črc 2010 23:03

lulu píše:Mám
v ní iGO Primo a spokojenost ;)

Ok narves tam vic jak 4gb kartu ? treba 8gb ? jde ti na ni tom tom ??? zkousel jsi na ni nejake filmy poustet ???
NECITUJTE BEZPROSTŘEDNĚ PŘEDCHÁZEJÍCÍ PŘÍSPĚVEK !!!
marczus

Příspěvekod Martin99 v 21 črc 2010 09:00

Vlastním tuto navigaci:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.37914

Ve Windows není možné spustit Control panels, Vlastnosti plochy, rozkliknout spodní panel (s hodinama) atd. Když nainstaluji něco do Program files, po vypnutí a zapnutí navigace to tam není.
V čem je problém? Jsou tyto Win CE 6.0 nějak zamknuté?
Martin99

Příspěvekod lulu v 21 črc 2010 11:01

A zkoušel jsi změnit v HKLM\init původní menu např. 'shell.exe' za 'explorer.exe' ?
Někdy se to povede až na několikátý pokus, potom si taky nastav cestu "Program files" na flashdisk
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders]
"Program Files"="\\ResidentFlash\\Program Files"
lulu

Příspěvekod lulu v 21 črc 2010 11:14

marczus píše:Ok narves tam vic jak 4gb kartu ? treba 8gb ? jde ti na ni tom tom ??? zkousel jsi na ni nejake filmy poustet ???

Tomtoma ani větší kartu nemám, ale nevidím důvod aby tam nešel a v diskuzi někdo píše že mu tam funguje Patriot 16GB Micro SDHC, u karty je důležitá ale i "kompatibilita" karty, může se stát že karta některého výrobce tam půjde a jiného ne. Filmy samozřejmě jedou,to je věc přehrávače a kodeků.
lulu

Příspěvekod Martin99 v 21 črc 2010 11:22

lulu píše:A zkoušel jsi změnit v HKLM\init původní menu např. 'shell.exe' za 'explorer.exe' ?
Někdy se to povede až na několikátý pokus, potom si taky nastav cestu "Program files" na flashdisk
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders]
"Program Files"="\\ResidentFlash\\Program Files"

Omlouvám se, ale v registrech se nevyznám. Můžete prosím napsat troch více? Díky
Martin99

Příspěvekod ssoucek v 26 črc 2010 13:02

Lulu: Na žádné navigaci z DX, která má Win CE 6.0 se mi nepodařilo zprovoznit TomTom. sám jsem to vyřešil tak, že jsem se na celý TomTom vyprdnul a mám na kartě IGO 8.3.2, IGO Primo a AutoMapa. Pokud si chci pohrát s nastavením a průjezdními body, volím IGO 8.3.2 se skinem Dimka. Pokud chci jednoduchou trasu, pak volím IGO Primo a pokud potřebuji adresu přesně podle popisných čísel domů, pak volím AutoMapa.
Za další - pro PNA je TomTom verze 7.9.xx a není jasné jak dlouho budou pro tuto verzi podporovány mapy.
U posledních verzí s WIN CE6.0 jsou win uzamčené a nic moc tam nejde měnit, rovněž se mi nepodařilo z navigace zkopírovat veškeré soubory.....
ssoucek

Příspěvekod dusbaj v 26 črc 2010 13:34

Presne tak, taky jsem mel obdobi experimentovani a ted se radsi venuju uzitecnejsim vecem jako trba rodina a tak... Vyprdnout se na TT. Navigaci jsem zkusil nekolik a nekonec to stejne skonci hlaskou: OK vim o cem to je a navostro clovek stejne jezdi s IGo a ted Primo.
Dejvid, iGo8.3.2.9197­2, Navigon, Ndrive, Sygic
dusbaj

PředchozíDalší

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy