Ahoj, omlouvám se, že zase otevírám historii, ale taky bych potřeboval pomoct s brandingem u demoverzového prima upscalovaného na 800x400. Bohužel žádný branding.zip ani různé verze branding.gro a ui_igo9 doposud uveřejněné tady na fóru nefungují. Mám prakticky stejné problémy, které popisujete na prvních stranách fóra, bohužel jsou bez rady, jak jste je vyřešili.
Nejdál jsem se dostal s finální verzí fmilana, (které se mi navíc líbí čistotou kódu

). Po úpravě, a nahrazení proužku pro korektní zobrazování hlavní kategorie a podkategorií jsem zamrznul na následujících problémech: Některé kategorie jsou zdvojené. Zdvojení je buď dvakrát česky anebo česky a anglicky s podtržítky mezi slovy. Ikonky se zobrazují pouze u několika málo kategorií, většinou jenom v těch anglických mutacích. Zobrazují se hlavně car_dealers, rent_a_car a různé kategorie obchodů. Adresářovou strukturu včetně adresáře pro moje rozlišení mám správně. Všechny spr i icon soubory vypadají OK, kontroloval jsem v nich i znaky EOL a dělal pokusy s dekomprimovanými bitmapami. Někde jsem ještě zahlédl, že pro demo-data je potřeba dokopírovat nějaké soubory z finální verze, ale zdá se, že vše potřebné pro fmilanův branding je už vyvedeno externě a není mi jasné, co v mém data.zipu mu ještě může chybět.
Po čtyřech dnech už nemám další nápady. Poradíte mi prosím? Díky.