Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod vovi v 07 říj 2008 13:35

Za tohle chování BT bohužel může nejspíš použitý SW od IVT, který nám Mitac do MIA nacpal. Je to úplně nejblbější ovladač modrého zubu, který jsem kdy viděl. Kdysi jsem měl doma i v práci jeden BT dongl s ovladači od Widcommu, zasunul jsem a okamžitě se připojily mobilní telefony v dosahu. Pak jsem si ten dongl nechal v práci a domů jsem si koupil USB rozbočovač s BT od MSI - skvělá věc, ale že má obslužný SW od IVT jsem zjistil až tehdy, když začaly neskutečné problémy - dokonce i SonyEricssony, který se hned tak od něčeho neodpojej, měly problémy přenést mrňavej soubor do PC přes BT na první pokus; druhej den už ty samý telefony vidět nebyly - "vono" si to samo od sebe změnilo čísla virtuálních COM portů. No a o tom, že polovinu deklarovanejch funkcí ten soft vůbec neuměl, už ani nemluvím. A trvalo mi asi 14 dní, než jsem se všeho zbavil a dosáhl toho, že BT zase jakžtakž chodí; už to ale není to, co dřív, třeba Motorolu už se potom nikdy připojit nepodařilo - jediný, co to IVT umí dokonale, je pokurvit nastavení konkurenčních ovladačů tak, aby se musely kompletně přeinstalovat včetně celejch Woken.
No a tohohle krasavce my v tom MIO máme :? :roll:
A provedli jsme mu to nejhorší, co jsme mohli - ten úžasnej soft, na kterej ON si zvyknul, jsme mu dali pryč a chceme, aby se učil něco novýho. Tak se nedivte, že se těm blbejm trpaslíkům od IVT nechce - buďme rádi, že po vzoru našich zemědělců neblokujou silnice (našima autama, hehe!).
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Zdenek C v 07 říj 2008 13:40

Se zajmem sleduji diskusi. Ty dva exe soubory mam v adresari taky, jsou tam nejak "od nepameti", ale myslim si, ze jsou jen na ozdobu. Nikde jsem nevidel nic, co by je mohlo chtit spustit. Kdy je zkusim spustit pres commander nebo neco podobneho, tak mi, jako vetsina exe souboru, vynadaji chybovou hlaskou, vetsinou rikajici, ze neco chybi a nebo ze se nejedna o aplikaci win ce. Ostatne zkus prejmenovaty koncovku a uvidis, jestli mobil pojede. Ja jsem s BT zatim experimentoval minimalne, ale docela rad bych ho pouzival. S miomapem moje n73 docela chodila.
Zdenek C

Příspěvekod TomášF v 07 říj 2008 15:04

Vuvu: mám jiný poznatek k úsekovým radarům - s iGO 49545 a PlusPlus mi vizuální varování funguje, hlasové, jak píšeš, bohužel ne.
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod Zdenek C v 08 říj 2008 06:45

Tak jsem se rozhodl vyzkouset v Dimkovi tlacitko BT, kteremu jde priradit nekolik funkci. Tudiz by nemelo byt potreba doplnovat radky do skinu pro odzkouseni napadu s BT. Jenze se ukazalo, ze tlacitko BT, at mu zadam cestu kam chci, o parametru nemluve, skonci v adresari igo8 na mfd. Bylo stesti, ze jsem nechal byt dlouhy stisk bez zasahu, protoze jsem se aspon dostal k tomu, abych tzv. jinou akci zase zrusil, bez nutnosti obnovit skin ze zalohy. Takze mam pocit, ze tlacitko BT je jen na ozdobu a je stesti, ze ho lze zobrazovat volitelne. A to ma pri tom i takovou nadejnou moznost, jako je BT ano/ne. Sily mi dochazely a tak jsem ani nepatral po tom, co by asi delala volba igo8 (jestli taky vleze do adresare nebo z iga spusti igo). Takze tudy cesta pruzkumu nevede. Musim ale rict, ze ten parametr -phoneui by mohl byt nadejny, protoze stejny se vyskytuje i ve voviho nove verzi komentovaneho sys.txt.
Chvili jsem taky badal nad tim polskym navodem (ovsem v mem vlastnim, byt mizernem prekladu ;) ). Zatim jsem ho nezkousel, protoze mi jednak jesne neco neni uplne jasny a taky me prekvapilo, ze pri tomto reseni BT se igo spousti jakymsi programem au.exe. Jistou pochybnost ve mne predem vyvolava to, ze polsky autor popisuje upravy s adresari, ktere nema. Napr. \igo8_bt\ nema, asi mysli \am_bt\, a taky se mi zda, ze nektere cesty jsou jinak. Nezkouseli jste to nekdo?
Zdenek C

Příspěvekod SvoDa v 08 říj 2008 10:53

Uvítal bych, kdyby jste aktualizovali ve vlákně viewtopic.php?f=12&t=14 hlasování o skinu, který nejčastěji používáte.
Už se ví, že nová verze iGO8 řady 8.3.1. nebude kompatibliní s "našimi" skiny a nepředpokládám, že by se PlusPlus předělával pro novou verzi. Myslím, že Riks, který z hlasování vychází špatně i Dimka, který je na tom podstatně líp, tuto budoucnost jistě mají, jelikož jsou stále aktivní i jejich tvůrci (na rozdíl od PlusPlus, který jsme předělávali s tomasII a netroufám si odhadnout, zdali budeme schopni tento skin předělat i pro řadu 8.3.1.) . Proto by bylo dobré začít si zvykat na skiny, které se budou předělávat i pro 8.3.1.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 08 říj 2008 11:20

A to jako myslíš, abychom aktualizovali hlas, nebo abychom si vyměnili svůj skin za "perspektivní"? Obojí je kravina - skin mám pořád stejný a nebudu ho měnit, abych si zvykal na to, že možná někdy budu muset použít jiný.

Navíc si myslím, že není třeba stahovat kalhoty - brod je ještě daleko:
a) nikdo nás nenutí přecházet na novou verzi, o které se zatím jen mluví
b) má to být (podle těch, co už to viděli) lokální OEM verze pro konkrétní typy navigací a pro východní Evropu - podle map, které prosákly ven, nejspíš kombinace Balkán+Zakarpatsko+Pobaltí
c) podobný plašáky už byly u tý čínský verze 8.2...., která je taky úplně jiná, taky ty její mapy nechoděj v 8.0...., taky má speciální skiny a taky se po ní dál objevují nové a nové verze 8.0....
d) pochybuju, že NavnGo počítá s nějakým větším rozšířením týhle verze - to už by pro ni dávno měli hotové Maďarsko, svou prestižní mapu.

Takže jedinej rozumnej důvod pro přechod na 8.3 by byla absence aktuálních map pro starší verzi - a tomu nevěřím. Vždyť pro iGo 2006 se taky aktualizuje pořád. A i kdyby ta 8.3 už byla k dispozici, tak pro ni stejně není nová česká mapa.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 08 říj 2008 11:40

Chtěl jsem aktualizovat hlasování o používaných skinech.
Do nové verze nikoho nenutím, já sám používám tu co mám v podpisu a ne 54000.
Pravda je, že na druhý den, co se objeví nová verze ji tu má polovina lidí ve svém podpisu a bude se pak pídit po skinech, které se budou muset předělávat.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 08 říj 2008 12:23

No tak to aspoň rozšíří základnu skinotvůrců :lol: , nebo se aspoň objeví další, nám dosud neznámé skiny. A kdo chce mít novou verzi, ať se snaží taky trochu sám, ne?

Ale opravdu si myslím, že porcujeme medvěda, kterého ještě nikdo z nás neviděl. Vždyť skiny z Miomapu 3.2 taky nešly pod 3.3, ty ze 3.3 zase nešly pod iGo8. A nezdá se mi, že bychom teď skinů na výběr měli málo. A nemám pocit, že jsme na ně museli čekat nějak dlouho. A nespat teď kvůli tomu, že možná budu mít jednou novou verzi a budu si do ní muset sehnat/udělat skin, to je cesta do pekel.

Sám si vař, sám si per, ... a užívej života, dokud jseš "mladej". V důchodu budeš mít na skiny času fůru, a to už žádná verze 8.3 nebude - možná nám v MIU do tý doby zařve i ta náhradní baterka od Tomáše.
Nebo, chceš-li, parafráze jednoho Renčína - baba klepe na kadibudku a říká: "Vylez, Dane, pan doktor má pravdu, také žít je třeba!" ;)
Ještě tě doma poznaj? A ťukání klávesnice je nerozpaluje do běla?
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 08 říj 2008 12:30

No možná právě proto, že si s editací skinů hraju, můžu posoudit objem práce, kterou si každá, byť na první pohled banální úprava skinu, vyžádá.
Nové skiny pro novou verzi se vyrojí možná rychle, jako se vyrojily po nástupu iGO8, ale dodělat do nic to, co je pro nás užitečné je šílená magořina. :(
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 08 říj 2008 13:45

Já tohle chápu - já ti jen chci říct, že je zbytečný kvůli tomu šílet už teď. Až ty skiny budou, tak se to do toho buď bude chtít, nebo nebude. A škoda si ničit nervy předem. ;)

Ty současný úpravy jsou celkem povedený, tak si teď spíš relaxuj a sbírej síly na novou práci :D
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu