Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod Jarouš v 14 črc 2010 19:31

Po výměně map někdy restartuji,někdy ne a save nemažu nikdy a nic podobného se mi nestalo :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jerry v 14 črc 2010 21:08

Před chvílí jsem zjistil, že mi v C520 chybí k Austria.fda (červený, varovný text) odpovídající Austria.fbl. Nakopíroval na SD *.fbl, spustil Primo - a varovná hláška, po ní samovolný restart. Po opětovném spuštění Prima bez dalších zásahů Primo naběhlo bez problému. Tím se potvrzuje Danův názor, že po určitých změnách v Primu je třeba přinejmenším restart.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod SvoDa v 15 črc 2010 07:26

Gurjon trošku v 1.11 předělal to vyskakovací menu (ten praktický proužek s ikonami pro různé funkce) při dolním okraji displaye (skin 1.11 byl z 10.7 a oprava z 12.7 a já to zaregistroval až teď).

Dřív se tento proužek s ikonami objevil jen tehdy, měl-li jsi aktivní (zaškrtnuté) políčko přeskočit menu navigace v menu extra settings a kliknul-li jsi na tlačítko menu (aktuál.rychlost). Kliknul-li jsi na dolní okraj rozbalilo se menu "moje trasa"

Teď to má udělané tak, že když máš toto políčko nezafajfkované a :
- klikneš-li na spodní okraj displaye v mapě, objeví se ten proužek s ikonami pro různé funkce při dolním okraji displaye (je tam i ikona moje trasa a přibyla ikona on/off mýtné)
- klikneš-li na tlačítko menu (aktuál. rychlost), objeví se to, na co jsme zvyklí z defaultu, tzn. okno s mapou + ty 3 podlouhlá tlačítka hledat, trasa a více a dole ikona ukončit, tmc a extra

Je tedy výhodnější nechat menu -> nastavení -> gurjon nastavení -> extra nastavení -> přeskočit nabídku menu navigace: nezafajfkovanou a mít tak dvojí přístup do menu a různé funkce při kliknutí na dolní okraj a na tl.menu.

Pohrál jsem si opět i s langem.
Lang_Czech.zip
Ne že by to aktualizace 1.11 vyvolala, ale přeci jen jsem doladil pár textů.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 15 črc 2010 10:07

SvoDa píše:Je tedy výhodnější nechat menu -> nastavení -> gurjon nastavení -> extra nastavení -> přeskočit nabídku menu navigace: nezafajfkovanou a mít tak dvojí přístup do menu a různé funkce při kliknutí na dolní okraj a na tl.menu.

:lol: :lol: :lol: :lol: Sláva, návrat k původnímu nastavení, kde na to ten GJ příšel? :lol: :lol: :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 15 črc 2010 10:35

To nevím, že by od tebe :?: :lol:
On tam měl vždycky v tom proužku ikon při zapnutém "přeskočit nabídku menu navigace" i ty ikony hledat, trasa a více, co jsou v defaul menu a ikonu ukončit nahrazoval dlouhý stisk na rychlost (tlačítko menu).

Nyní udělal jen to, že máš přístup jak do toho základního menu - klikem na rychlost, tak do toho proužkového menu s ikonami - klikem na spodní okraj displaye (ikony hledat, trasa a více z hlavního menu jsou tam stále).

Budeš-li ji mít funkci "přeskočit nabídku menu navigace" zaplou, klik na rychlost i na spodní proužek = to proužkové menu s ikonami a do normál hlavního menu se nedostaneš, nezrušíš-li zas tu fajfku "přeskočit nabídku menu navigace" v extramenu.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 15 črc 2010 12:00

Ne ode mne, ale od Uhra, je to, jak jsem psal již v základním nastavení :lol: :lol: :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 15 črc 2010 12:11

Vždyť on tam měl možnost zobrazit základní menu vždycky :!: , jen se to zapínalo a vypínalo tím extra "přeskočit nabídku menu navigace".
Nyní může základní menu zobrazovat stejně - bez toho zaškrtnutí klikem na rychlost, ale přitom mu tam SOUČASNĚ zůstává ta funkce palety s ikonkama při spodním okraji klikem na spodní okraj :!:
tato paletka (jím rozšířená o další ikony)v jeho předchozí verzi vyskakovala jen při tom zaškrtnutí :!:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 15 črc 2010 12:14

Tak dobrá nechme to být. Zůstaňme u toho, opět to funguje i v GJ. ;) Bylo to jen zamyšlení nad tím, že to co popisuješ, mi funguje tak jak popisuješ, ale bez toho komplikovaného nastavení a skinu GJ.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 15 črc 2010 12:49

stále nevím, jestli si rozumíme :( .

Klikem na rychlost se dostaneš do základního menu
ffscreen_00001.jpg
To šlo i předtím, měl-li jsi nezafajfknutou funkci "přeskočit nabídku menu navigace". Tím si ale zase neměl jak vyvolat tu paletku ikon pro rychlejší vstup do těch tří nastavení (hledat, trasa, více)

Nyní to Gurjonovy funguje oboje naráz, jelikož klikem na rychlost se dostaneš do základního menu (scereen výše) a bez jakéhokoliv dalšího nastavování klikem na spodní proužek s údaji se rozbalí ta rozšířená nabídka (paletka)ikon
ffscreen_00002.jpg

Těch ikon v té paletce má Gurjon víc, než je v defaultu - v defaultu jsou jen ty 3 z toho hlavního menu - hledat, trasa, více. Ty tam má GJ taky (bráno zprava doleva 1.,3. a poslední) a navíc tam má tlačítko směřující rovnou do Gurjonova nastavení, pak on/off mýtné , grafické zobrazení všech alternativních tras a zrušit trasu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 15 črc 2010 13:06

Ano, funkcionalita, už je stejná jako u defaul, klik na - MENU/rychlost rozbalí se spodní nabídka (tvůj spodní obrázek) Dlouhý klik na MENU/rychlost - základní nabídka (tvůj vrchní obrázek). Spodní proužek (aktuální ulice) u defaul znázorňuje aktuální polohou.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu