Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

SYS.TXT pro verze 8.0.0.xxxxx

Re: SYS.TXT pro iGo8

Příspěvekod rosta v 06 říj 2008 19:19

ee, já to mám jinak:
menu "upozornění na radar" (nebo jak se to česky jmenuje, mám to v angličtině):
zvukové upozornění:
-při přiblížení = pípá při přiblížení a hlásí překročení limitu radaru hrozným řevem - cvrlikáním
-pouze při překročení rychlosti = hlásí radar pouze v případě překročení limitu radaru
-vypnuto
vizuální upozornění:
-zapnuto
-vypnuto

tak..a já chci "hlásí překročení limitu radaru" vypnout, ostatní zapnout.
rosta

Příspěvekod SvoDa v 06 říj 2008 20:20

Možná bude rozumnější popsat co máš za skin a jakou verzi ze kterého data, popř. stáhnout skin z tomasii.cdc.cz a pak diskutovat ve vlákně o skinech. Tady je to o sys.txt
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 06 říj 2008 20:28

@ZdenekC:
ta "inertia" je pro posouvání mapy prstem - stačí cvrnknout a mapa "setrvačností" pokračuje v pohybu. Je to dost k zbláznění, když to člověk má zapnutý, zapomene, a potřebuje se dostat ne nějaký přesný místo ;)
Pro "simulovaný pohyb" tunelem slouží položka "no_extrapolation" - aby "to jelo" i bez signálu, musí mít hodnotu 0 (tzn. vypnout zákaz extrapolace).

@SvoDa+amatér: Tak bohužel, je cosi shnilého v iGo8 - jezdil jsem jako blbeček skrz garáže v TESCU, vobjet roh a znova do díry, asi pětkrát. Jestli tam maj kamery a dávaj pozor, tak se museli dobře bavit. A ta potvora Addam mi tam pořád hlásila "Ztráta signálu GPS". Tak mám opravdu po radosti. Zkoušel jsem vjíždět do ďoury různejma rychlostma - od cca 5 km/h až do padesátky. Furt stejný, ztrátu hlásil vždycky. Teď si tam přehodím ještě zpátky 49545 (tenhle test se týkla 54000) a zítra uvidíme.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Rnoel v 06 říj 2008 21:15

Je prosím někde ke ztažení progressbar.bmp? Ty odkazy co uvádíte nebo to co jsem našel v googlu je nefunkční. :(
Mio C520, 8GB SDHC, iGO8 v. 8.3.1.53228 (Sep 3 2008),
spouštěno kompletně z My Flash disk, Unlock MioPocket 2.0 (Release 46)
Rnoel

Příspěvekod amatér v 06 říj 2008 21:34

Tento funguje:
Kód: Vybrat vše
http://www.mediafire.com/?tivmiyt2jxn

a zde návod
Kód: Vybrat vše
http://www.i-go8.com/2008/09/progress-bar-for-igo8-by-danero2005.html
amatér
Moderátor

Příspěvekod Zdenek C v 07 říj 2008 08:45

vovi píše:@ZdenekC:
ta "inertia" je pro posouvání mapy prstem - stačí cvrnknout a mapa "setrvačností" pokračuje v pohybu. Je to dost k zbláznění, když to člověk má zapnutý, zapomene, a potřebuje se dostat ne nějaký přesný místo ;)
Pro "simulovaný pohyb" tunelem slouží položka "no_extrapolation" - aby "to jelo" i bez signálu, musí mít hodnotu 0 (tzn. vypnout zákaz extrapolace).

Dik, mas pravdu. Uz z toho blbnu :( . Musim znovu projit svuj sys.txt, porovnat ho s Tvym a poradne si ujasnit co je co.
Zdenek C

Příspěvekod Rnoel v 07 říj 2008 13:17

@ Amater: děkuji, staženo. :)
Mio C520, 8GB SDHC, iGO8 v. 8.3.1.53228 (Sep 3 2008),
spouštěno kompletně z My Flash disk, Unlock MioPocket 2.0 (Release 46)
Rnoel

Příspěvekod SvoDa v 07 říj 2008 19:11

vovi píše:@SvoDa+amatér: Tak bohužel, je cosi shnilého v iGo8 - jezdil jsem jako blbeček skrz garáže v TESCU, vobjet roh a znova do díry, asi pětkrát. Jestli tam maj kamery a dávaj pozor, tak se museli dobře bavit. A ta potvora Addam mi tam pořád hlásila "Ztráta signálu GPS". Tak mám opravdu po radosti. Zkoušel jsem vjíždět do ďoury různejma rychlostma - od cca 5 km/h až do padesátky. Furt stejný, ztrátu hlásil vždycky. Teď si tam přehodím ještě zpátky 49545 (tenhle test se týkla 54000) a zítra uvidíme.

Vovi, jeslti to potlačení hlášky o ztrátě signálu nesouvisí tím pádem jen s tunelem. Tunely jsou totiž zaneseny v mapách a MIO tudíž ztrátu v tomto úseku mapy předpokládá a tudíž je možné, že tak jako extrapolace funguje jen v tunelu, tak může pouze s "předpokládanou" ztrátou signálu být spojen ten parametr v sys.txt.
Když to hlásí ztrátu v podzemních garážích a v tunelu ne, je to možné, že to tak bude.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 07 říj 2008 20:17

No nevim - já už věřim všemu a nevěřim ničemu ;)
Pokaždý, když tam dám znova nějakou verzi iGo (resp. třeba jen vrátím zpátky tu starou), tak se to zase chová jinak, než předtím. To se týká všech možných hlášek - i radarů. Onehdy jsem se podivoval, že radar, který to vždycky hlásilo, najednou mlčí. Mlčel týden. Pak jsem tam jednou jel krokem ve frontě, v autě bylo ticho, a do toho najednou Jitka ZAŠEPTALA: Mobilní radar... A ostatní radary v tý samý konfiguraci to hlásilo normálně... :shock:

Jak už jsem tu jednou někde psal: prase aby se v tom vyznalo!!

Už si začínám myslet, že mi to MIO opravdu dělá schválně.

EDIT 15.10.: Tu šeptající Jitku už jsem pochopil - více ve vlákně o skinu Dimka
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod deusexx v 07 říj 2008 20:45

To Vovi Já mám kolikrát pocit,že už se v tom ani to prase nevyzná :lol: :lol: :lol:Jenom se podívej do "podpisů"kolik se používá verzí,map,unlocků.A do toho,z karty a z přístroje.A pak se přidají skiny :)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT