Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GoClever 5066 TMC - DEJVID IV.

Zde řešíme všechny modely navigací GOCLEVER - např. 5010/3535/5066/4090T-DEJVID/4335/3550/5055...

Re: GoClever 5066 TMC - DEJVID IV.

Příspěvekod Konflict v 18 čer 2010 10:57

Zdravím všchny,

chtěl bych se zeptat jestli lze doporučit kombinaci "Devja" a Prima?

Ještě dodatkem a přiznávám že trošku offtopic ale nedá mi to. V souvislosti s hlavičkou stránky, kde je nápis "Král je mrtev, ať žije král" mě napadá jestli je primo opravdovým nástupcem prověřeného iGO8?

Děkuji
Konflict

Příspěvekod vovi v 18 čer 2010 11:08

Jestli tím "Devja" myslíš Dejvida IV, pak ano. Primo obecně běhá všude tam, kde běželo i iGO8.

A v současné době je na světe první verze iGO Primo - ještě tedy není úplně vyladěná a zbavená dětských nemocí, podle mého v ní ještě i ledacos původně zamýšleného chybí. Ale dá se říct, že už teď je na úrovni, ke které uživatelé a skinotvůrci dokopali iGO8 po roce úprav a vychytávek. A až se maďarským soudruhům podaří nějaké další postupné kroky, tak bude Primo jednoznačnou jedničkou mezi navigačními programy.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jardabr v 18 čer 2010 14:35

Zdravím, když jsme u toho Prima, mě by zajímala jeho paměťová náročnost. S iGo8.3. jsme tu řešili náročnější skiny, jako je např. Gurjon, nebo větší množství vlastních POI bodů a pomalé překreslování mapy. Přešel jsem tedy na Dimku, která se zdá méně náročná. Primo, co jsem si všiml, má snad jen originál skin a nově Gurjona. Jak je to tedy s rychlostí a hláškou Out off memory? Prozraďte zkušenější, vyskytuje se to také i u Prima? Díky Jarda.
JardaBr
MIO C250
GoClever 5066 TMC - D.IV. PRIMO, iGo 8.3.4.117940
Jardabr

Příspěvekod hladik2 v 18 čer 2010 16:04

než nám dejvida IV ukradli tak testovací Primo běželo lépe jak Igo8.Naštěstí ho šlohli i igo :lol:
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod PistaT v 21 čer 2010 14:10

Ahoj, Primo mi bezi zatial bez problemov. V iGo8 som ocenil mnozstvo skinov a moznosti customizace co sa vsade na internete vala. Na druhu stranu musim priznat ze ma to bavilo cca mesiac. Potom ma to zacalo spis stvat. Hlavne vysvetlovat, pri bludeni v neznamom meste, manzelke ze at skusi kliknut na neaku neviditelnu ikonku, vobec si to pametat ze to tam je atd...

Par dni dozadu som si zohnal Primo. A musim ocenit ze sa podarilo sudruhom z HUN vyrobit soft uplne super pre BFU (Bezni Franta Uzivatel). Je prehladne, nepotreboval som nic studovat, funguje to, funguju dokocna mapy aj hlas z iGo8. Co najviac ma potesilo je moznost preplanovat si trasu (rychle, hospodarne, kratka, jednoducha) (ja viem, toto uz bolo aj v 8-ke ale nebolo to tak pri ruke).

Shrnuto iGo8 ma bavilo ked som dostal navi a mal som chut sa stim hrat.
Priom ma bavi, lebo uz nechci sa stym hrat ale chcem to POUZIVAT.
DEJVID IV, iGo Primo
PistaT

Příspěvekod kaprak v 22 čer 2010 06:40

Pabo píše:ne, používám anténu co byla k navigaci přiložena-ten drát s jackem-Dejvid IV asi nemá vestavěnou....autonabíječka je taky orig. z balení.Dělá to jak v Igo8 tak i v Primu, takže to nebude chyba softu ale HW.Dělá mi to od začátku a sleduji to a hledám a hledám čím to je...Při klasickém nabíjení ze sítě to jede TMC bez problému....ale v autě při zapnutém nabíjení jde signál rapidně dolu a pokud nabíječku odpojím naskočí na maximum...

Ahoj,
jsem přesvědčen, že kvalita jakéhokoliv přijímaného VF signálu jde dolů právě kvůli autonabíječce. Při jejím připojení mám problém s pískáním v reproduktorech autorádia, připojenému k navigaci. V jiném tématu se snažím zjistit možnost nahrazení této nabíječky klasickým stabilizátorem s požadovaným napěťovým a proudovým výstupem.
kaprak

Příspěvekod vovi v 22 čer 2010 07:11

Už jsem to tu psal jednou - v obou případech bych tipoval na silně zarušenou elektroinstalaci v autě (BTW: co máte za typ?). Zkuste stejnou sestavu (navi+nabíječka) v jiném autě (nejlépe u někoho, kdo tyto problémy nemá) a budete mít jasno. Pokud se to projeví u jinde, bude chyba v nabíječce. Pokud se to jinde neobjeví, nezbude než odrušit zásuvku 12V.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Pabo v 30 čer 2010 17:57

tak všechno vyzkoušeno,jiné auto,jiná nabíječka znovu re fw a bez výsledku.Jakonáhle jde do autonabíječky TMC signál jde takřka na nulu a nic nechytá(pouze hodně blízko silného vysílače)takže po dohodě jde na reklamaci - po dovolené....Patrně vadný kus,zatím prý takový problem neměli..poputuje zpět do Polska....
Dejvid IV

iGo Primo :: GoClever 5066 TMC - DEJVID IV.
Pabo

Příspěvekod kaprak v 01 črc 2010 08:38

Dobrý den,
prosím o upřesnění, v jaké aplikaci registrujete snížení úrovně signálu TMC.
Já měl a neustále mám problém s rušením audio výstupu, připojenému do AUX autorádia. Pokud nemám připojenou nabíječku, je vše ok, jakmile jí připojím, ozývá se cvrlikání, které jsem odhadoval buď na rušení z autonabíječky, nebo na vyzařování samotné elektroniky navigace. Abych vyloučil problém s autonabíječkou, vyrobil jsem vlastní zdroj s LM350, 5V 3A a odrušovacím členem, živený přímo z baterie. Rušení pokračovalo vesele dál. Vzal jsem sluchátka, připojil je místo autorádia a i s původní nabíječkou je zvuk čistý. Poslední možnost, která mi zůstává je galvanické oddělení audio výstupu.
kaprak

Příspěvekod Pabo v 01 črc 2010 13:37

Je to jak v iGO8 tak v Primu, takže problém hw....
Dejvid IV

iGo Primo :: GoClever 5066 TMC - DEJVID IV.
Pabo

PředchozíDalší

Zpět na GOCLEVER - specifické postupy