Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

TMC...

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: TMC...

Příspěvekod radek178 v 25 čer 2010 12:39

DIk. Na Tomasiiho webu jsem byl, ale nenasel jsem to tam. HLedal jsem asi blbe, tak to prolezu detailnejc. Vsude jsem videl jen Igo 8. Kdyztak to vyzkousim pozdej. Ted musim resit unlock 580 a nevim, jak to pujde.
radek178

Příspěvekod vovi v 25 čer 2010 12:44

Já tím myslel, že ten návod pro Primo je úplně stejný, jako pro iGO8 - stačí zaměnit ty názvy (a jméno EXE souboru).
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod radek178 v 25 čer 2010 12:49

Aha, takze ja to jen prekopiruju a uvidim. Jen se bojim toho sys.txt a pak te jedne potvory, na nazev si ale nevzpomenu. Snad ppath nebo co to je. Nekde v program files. Uz se nepamatuju. No kdyztak se pak ozvu. Ale zatim to stejne delat nebudu, dokud nebude Dimka. Mne Gurjon nesedi. Je toho tam malo, oproti Dimkovi.
radek178

Příspěvekod SuperMUF v 29 črc 2010 11:08

Trrápím s Navonem N560 který má RDS-TMC modul

v Igo 8.3 vše OK, v Primu nic ! ! ! sobory pro RDS-TMC mám nahrané v rootu, ostatní různé zde doporučované zápisy jsem vyzkoušel, výsledkem bylo NIC nebo i restarty ...

ale jak tady někdo uvádí POSKYTOVATELE apod ( něco co z Igo 8.3 neznám ) tak tam mám v menu Nastavení-Doprava pouze toto : ( při zapojeném RDS-TMC přijímači ale i bez něho )

Inteligentní trasy - zaškrtnuto
Přijímač dopravních událostí - zaškrtnuto
Objížďka - šedé
Typy událostí - šedé
Poskytovatelé - šedé

a tím to tak nějak skončilo, díky za pomoc ...
SuperMUF

Příspěvekod Jarouš v 29 črc 2010 13:48

A jseš s tím venku a navigaci (modul )máš pod proudem :?: .Nevím jak to u Navonu běhá,ale u MIO 520 (má aktivní držák) TMC nefungují,pokud není aktivní držák pod napětím z autobaterie a dokonce by měl být pod napětím již při probuzení navigace.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 29 črc 2010 14:17

Zkoušel jsi výmaz SAVE (nebo alespoň v něm SYSTEM.INI) a restart? Nemáš náhodou na kartě adresář iGO8 se soubory pro iGO8 - hlavně jde o SYS.TXT?
Pokud ten adresář máš, pak doplň do SYS.TXT pro Primo:
Kód: Vybrat vše
[folders]
has_secondary_root=0
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Danny_S v 29 črc 2010 14:35

SuperMuf> Já mám také NavOn N560 a TMC v iGoPrimu mi normálně šlape jak české švýcarky. :-)

Většinou navigaci mám píchnutou do autozapalovače, takže nevím, jestli by mi to šlo i bez stálého dobíjení, ale myslím si, že asi ano.
Danny_S

Příspěvekod SuperMUF v 29 črc 2010 14:42

Danny_S píše:SuperMuf> Já mám také NavOn N560 a TMC v iGoPrimu mi normálně šlape jak české švýcarky. :-)

Většinou navigaci mám píchnutou do autozapalovače, takže nevím, jestli by mi to šlo i bez stálého dobíjení, ale myslím si, že asi ano.

prosím písni mi do emailu na supermuf@unet.cz Tvůj sys.txt ... díky

Někdy mi připadá,že lidé.co se zde vyskytují neumí číst :!: Jasně je nahoře ve všech vláknech napsáno "JE ZAKÁZÁNO CITOVAT PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVKY :!: :!: Je přeci všem jasné,že se odpovídá na předešlý příspěvek :!: :!: Jarouš
SuperMUF

Příspěvekod SuperMUF v 29 črc 2010 14:45

Jarouš píše:A jseš s tím venku a navigaci (modul )máš pod proudem :?: .Nevím jak to u Navonu běhá,ale u MIO 520 (má aktivní držák) TMC nefungují,pokud není aktivní držák pod napětím z autobaterie a dokonce by měl být pod napětím již při probuzení navigace.

u Navona je to kablík s jackem se 4 poly ( tedy napájený je z navigace, není to žádný aktivní držák ), bohužel mi nepomohlo ani mít ho tam při startu, ani ho dát dodatečně ...
SuperMUF

Příspěvekod SuperMUF v 29 črc 2010 14:52

především nevidím nikde jako u Igo 8.3 že by se hledaly stanice... a ti poskytovatelé, to je taky takové jakési divné ... není to třeba nějak závislé od používaných map ? používám Teleatlas... potom by bylo pochopitelné že mi tam chybí CEDA , nebo už tomu asi nerozumím, koncepce je asi dost odlišná od Igo 8.3 kde to chodilo okamžitě, dokonce jsem ani neměl záznam o TMC v sys.txt , prostě jsem to zapnul a bylo to ... ( a ještě trošku poznámka OT : taky vám přijde že Igo Primo počítá oproti Igo 8.3 trasy podstatně déle ? )
SuperMUF

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE