Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

sys.txt pro iGO Primo

Re: sys.txt pro iGO Primo

Příspěvekod vovi v 24 čer 2010 20:05

Ta Resident Flash by v tom zápisu měla být bez procent a bez uvozovek - to je (aspoň tedy v mé číně) přesný název interní paměti a ne jeho zástupný název.
Jestli je SW v té číně postaven stejně jako ten můj, je v Settings položka "Nastavit cestu k navigaci" - a tam se dají ty konkrétní názvy pro kartu a interní flešku najít (nebo v nějakém tom Commanderu, který by v té číně měl být taky.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod brosl v 24 čer 2010 20:09

to hladik2: mě to ale právě bez úprav na SD funguje. Nefunguje mi to na té vnitřní flash paměti

to vovi: s tím "Nastavit cestu k navigaci" máš dobrý nápad. Mám tam \ResidentFlash

bo

EDIT: Dívám se však, že mi jejich spouštěč nedovolí kouknout na SD kartu. Vidím tam pouze tu vnitřní pamět :-( Fyzicky to tedy znamená, že navi SW z karty bych mohl spouštět pouze z WinCE průzkumníka.
Obrázek
iGO Primo 9.6.9.216604, Navigon 2.6.1 build 87, TomTom 1.15.1, Sygic 13.1.3
brosl

Příspěvekod brosl v 24 čer 2010 20:19

Hmm, pokud použiji tento zápis:

[oasis]
gamecodes_licensed="1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20"
clock0_tz_index="29"
clock1_tz_index="12"
exclude_directories="%root%/Application Data,%root%/Program Files,%root%/Windows,PICTURE::%app%/content/games"
include_directories="GAME::%app%/content/games,PICTURE::%sdcard%/my pictures,PICTURE::%sdcard%/dcim,PICTURE::resident flash/my pictures,PICTURE::resident flash/dcim,MUSIC::%sdcard%/my audio,MUSIC::resident flash/my audio"
game_root="%app%/content/games"

...kde jsem nahradil %myflashdisk% za resident flash, tak vidím obrázky z celého zařízení :-(

bo

EDIT: Pokud použiji namísto "PICTURE::resident flash/my picture" toto "PICTURE::ResidentFlash/my picture", tak vidím stále obsah celého zařízení.
Naposledy upravil brosl dne 24 čer 2010 20:25, celkově upraveno 2
Obrázek
brosl

Příspěvekod SvoDa v 24 čer 2010 20:23

resident flash psáno s mezerou nebo bez ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 24 čer 2010 20:26

Já mám obrázky se souřadnicemi v Pictures,My Pictures adresář sice také mám a v primu najedou ty se souřadnicemi
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 24 čer 2010 20:36

To není o názvu disku, ale o použitém zápisu. Dej:
exclude_directories="%root%/Application Data,%root%/Program Files,%root%/Windows,PICTURE::%app%/content/games"
include_directories="GAME::%app%/content/games,PICTURE::%sdcard%/my pictures,PICTURE::%sdcard%/dcim,PICTURE::%myflashdisk%/my pictures,PICTURE::%myflashdisk%/dcim,MUSIC::%sdcard%/my audio,MUSIC::%myflashdisk%/my audio"

A obrázky dej do složky My Pictures
amatér
Moderátor

Příspěvekod brosl v 24 čer 2010 20:38

SvoDa píše:resident flash psáno s mezerou nebo bez ?

Je úplně jedno, jestli mám PICTURE::resident flash/my picture" nebo "PICTURE::ResidentFlash/my picture". Výsledek je stále stejný - vidím všechno v zařízení.

Ty zápisy sem vkládám z toho TXT přesně - tedy odpovídají jak mezery, tak velká, malá písmena atp.

Zkusil jsem dokonce "PICTURE::ResidentFlash/My Picture", tedy aby i název samotného adresáře odpovídal přesně. Se stejným výsledkem.

Jelikož z to SD funguje, bude nejspíše problém jen v tom pojmenování interní flash paměti. Pokud ji pojmenuji špatně, tak tuto podmínku ignoruje a vidím všechno. Zvláštní potom ale je, že když použiji "PICTURE::%myflashdisk%/my pictures", tak zase nenvidím nic. Moc to nechápu.

bo
Obrázek
brosl

Příspěvekod amatér v 24 čer 2010 20:42

Protože to hledá složku MY PICTURES, do jiné složky to prostě pro obrázek nejde, zkus te zápis co jsem poslal.
Naposledy upravil amatér dne 24 čer 2010 20:43, celkově upraveno 1
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 24 čer 2010 20:43

Ty složky, které se nemají prohledávat, je třeba napsat do EXCLUDE; v INCLUDE jsou jenom explicitně vyjmenovány ty, které se mají zahrnout do prohlížení.

Takže bych třeba napsal:
Kód: Vybrat vše
exclude_directories="%root%/Application Data,%root%/Program Files,%root%/Windows,PICTURE::%app%/content/games,PICTURE::ResidentFlash/Primo"
include_directories="GAME::%app%/content/games,PICTURE::%sdcard%/my pictures,PICTURE::ResidentFlash/my pictures

Pak by se v prohlížeči neměly objevit žádné obrázky z adresáře Primo na interní flešce.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod brosl v 24 čer 2010 20:44

amatér píše:To není o názvu disku, ale o použitém zápisu. Dej:
include_directories="GAME::%app%/content/games,PICTURE::%sdcard%/my pictures,PICTURE::%sdcard%/dcim,PICTURE::%myflashdisk%/my pictures,PICTURE::%myflashdisk%/dcim,MUSIC::%sdcard%/my audio,MUSIC::%myflashdisk%/my audio"

A obrázky dej do složky My Pictures

Použil jsem tento tvůj zápis, ve kterém na první pohled nevidím změny oproti tomu mému původnímu o stránku zpět. Funguje mi skvěle na MIO MOOV 360, ale tady na číně díky němu nevidím v prohlížeči nic.

Napadá mne, jestli nemůže být problém v tom, že mám stále ten upravený project_config\igo9.ini z MIO MOOV 360, ale tyto pokusy dělám v SYS.TXT. Nicméně dle mého by měl SYS.TXT přebít ten INI, ne?

bo
Obrázek
brosl

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT