Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Problém s instalací POI

Re: Problém s instalací POI

Příspěvekod amatér v 03 říj 2008 18:46

Pokud máš zájem, vyrobil jsem ti tu ikonu, a umístil do tohoto archivu :http://rapidshare.com/files/150609819/ui_igo8.rar ui_igo8. Archiv rozbal a po rozbalení vlož do složky iGO8. Pokud budeš chtít přidávat nové ikonky vložíš další soubor např. poi1.bmp ke každému takovému souboru musíš přiřadit soubor .spr (můžeš zkopírovat ten co je již pojmenovám poi_asko.spr), ale musíš ho přejmenovat na např. poi1.spr.
Potom musíš do složky iGO8/ui_igo8/icons/poi/, zde je soubor poi.icons, ten otevřeš pomocí programu poznámkový blok, a pod poslední záznam dáš zápis :
[Poi1]
$Poi1.bmp
$Poi1.spr
Poi1.spr

Označení Poi1 je použito jako vzor, ne jako dogma.
Každá přidaná ikonka musí být vložena společně se souborem .spr i do složky night, pokud tam bude chybět v nočním módu se nebude zobrazovat.

Ještě náhled ikonky má rozměr 32x13, postupem času jsem zjistil, že je dostačující, když rozměrem souhlasí jedna strana.
Magical Snap - 2008.10.03 18.10 - 001.jpg

Nakonec zapneš program a pomocí Správa dat/poi/ vybereš skupinu asko a nastavíš ikonku pomocí EDIT.

EDIT: @addam pokud je to nepovolená reklama, tak náhled ikonky smažem :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 03 říj 2008 19:24

To nic,jenom Adamovi zaplatíš za reklamní plochu ( myslím,že tak 100 tisíc bude stačit ) a je to vyřešeno :!: ;)
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod venda v 06 říj 2008 17:28

Tak jsem si chtěl nainstalovat POI restaurace, ale nějak mi to nesežralo. Napsalo, že mám málo paměti. Když jsem to smazal, a resetnul, tak mi naskočilo základní nastavení. Když jsem se propracoval k nastavení vzhledu, a nastavil vzhled Dimka, resetnul, tak mi zase naskočilo základní nastavení, nevím co stím. Prostě to nemůžu rozchodit. Co mám udělat, aby to zase jelo?
HTC Wilfire S, , iGO v9.6.7 v SDHC8GB.
venda

Příspěvekod amatér v 06 říj 2008 17:50

Vendo, trochu to rozveď, kam a jaký formát POI restaurací si instaloval?
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 06 říj 2008 17:51

Smazat složku SAVE by mohlo pomoci
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod venda v 06 říj 2008 17:59

Tak to nepomohlo. Pořád stejný. :(
venda

Příspěvekod venda v 06 říj 2008 18:13

Nemám přehrát nějakej soubor? A to mě to tak pěkně šlapalo.
venda

Příspěvekod SvoDa v 06 říj 2008 18:16

Jen upozorňuji, jako už mnohokrát, že po smazání "něčeho", zvláště po nestandartním chování, je potřeba pro správnou funkčnost provést nejlépe hard-reset, tzn. zcela na pár vteřin vypnout přístroj (nikoli jen uspat) a pak zase zapnout.
Pokud jsi smazal SAVE a neprovedl to, tak to udělej teď. jen připomínám, že při nabíhání skinu (byť standartního) se složka SAVE opět vytvoří, tak ji znovu smaž.

taky se tě amatér ptal, co jsi stahoval, jaký to mělo formát, kam jsi to dal,jestli jsi po nahrání restartoval, hard resetoval,...
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod venda v 06 říj 2008 18:23

Jo, omlouvámse, ono se i to neodeslalo. Samozřejmě, že jsem udělal tvrdej reset, a pořád to samý.

Nainstaloval jsem POI ze stránek POI.cz. Normálně do adresáře "userdata/poi" soubor s koncovkou *.kml. Když jsem to zapnul, tak se ty restaurace normálně načetli. Potom jsem to vynul, a zapnul znova anapsalo, že mám málo paměti. A teď se nemůžu dostat přes základní nastavení.
venda

Příspěvekod venda v 06 říj 2008 20:38

Celej problém je v tom, že se mi moje nastavení neuloží. Při zapnutí mi musím znovu začít nastavovat češtinu, atd. Proč se mi nechce uložit moje nastavení??
venda

PředchozíDalší

Zpět na Body zájmu POI pro iGO