Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ...)

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

Příspěvekod amatér v 15 čer 2010 09:29

Ono jde o to, že v souborech které jsem popisoval jsou v tomto ui_igo9 zápisy:
např:
[dirsmall_roundabout]
$diricon_small_001.bmp 0

$ je cesta do common, ale tyto .bmp diricon_small_xxx.bmp a další jsou ve složce rozlišení, proto ta chybová hláška. Tam kde je PRIMO hledá prostě nejsou. Popisované soubory ze složky ui_igo9 jsou ve skutečnosti z Beckera, tam jsou ve složce common.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 15 čer 2010 09:35

no a právě proto, že je v tom Primo\ui_igo9\icons\sys těch xxx.icon a xxx.icons souborů víc, tak je lepší buď přejmenovat (smazat) celý adresář sys (bude si to brát z data.zip a tudíž správně), nebo do Primo\ui_igo9\icons\sys nakopčit obsah data.zip\ui_igo9\icons\sys.
Nebo se pletu ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod josef.r v 15 čer 2010 09:36

Přesně to samé se mi děje, padá to až při skutečné jízdě (nebo průletu)
josef.r

Příspěvekod SvoDa v 15 čer 2010 09:40

Zkus přejmenovat Primo\ui_igo9\icons\sys třeba na Primo\ui_igo9\icons\sysx
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 15 čer 2010 09:45

Jj. Udělej to jak píše SvoDa(já mám SYS přejmenovaný na _SYS) a bude to fungovat OK.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod amatér v 15 čer 2010 09:47

SvoDa píše:Nebo se pletu ?

Ne nepleteš, je to ta nejednodušší cesta jak se toho zbavit, mě jen zajímalo proč se tak děje. :) A je to opravdu jen díky tomu, že soubory v \ui_igo9\icons\sys, v tomto případě nejsou z PRIMO, ale jiného iGO sw.
amatér
Moderátor

Příspěvekod josef.r v 15 čer 2010 10:30

Tak jsem vyhodil ty tři ikony a pak i přejmenoval sys, už to nepadá,naviguje, ale zase prozměnu mi zmizely při navigaci ty šipky kam se má zatočit. Mám tam jen prázdné pole a šipky žádný
josef.r

Příspěvekod amatér v 15 čer 2010 10:47

Zkus to odsud Nový branding.zip pro PRIMO 8.5.9.142948, je to sice jen branding.zip, ale funguje ;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jiří Zeman v 15 čer 2010 15:20

Chtěl bych se zeptat,jak je to správně v rootu Primo. Má tam být složka ui_iGO9 s POI vedle content atd., nebo musí být součástí BRANDING.zip? Pral jsem se z ikonami asi 14 dní, než jsem je dostal tam, kam jsem chtěl. Nyní to ukazuje jak má, nemusel jsem nic upravavovat v sys., ani mazat directions.icons. Ui_iGO9 mám vsunut do Branding.zipu. Možná v tom byl zakopaný pes. Myslíte, že bych měl ui_iGO s ikonami přesunout do hlavního rootu? A jěště bych chtěl poradit, zda na Mio C520 lze v Primu navádět pomocí jpg. Nevím, kde bych sehnal postup jak to zprovoznit - zadávat. Díky JZ :shock:
jura
Jiří Zeman

Příspěvekod SvoDa v 15 čer 2010 15:26

Co se týče ikonek POI, tak jsou příslušné soubory buď v data.zip/ui_igo9 nebo branding.zip/ui_igo9 nebo v extra ui_igo9 v hlavním rootu primo. Přčemž ty v branding přebijí ty v data.zip a ty v extra složce ty v branding (nebo se s nimi budou minimálně hádat).

Co se týče navigování k fotkám, tak to pochopitelně jde i na 520ce, kterou si sice takový obrázek nepořídíš, ale můžeš si je vytvořit přidáním GPS souřadnic k jakékoliv fotce např. prográmkem geosetter který tu presentoval vovi viz. - viewtopic.php?p=48283#p48283
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)