Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Problém s instalací POI

Re: Problém s instalací POI

Příspěvekod Usakcek v 02 říj 2008 15:37

Zdravím, chci se zeptat na jednu věc.....stáhnul jsem si z poi.cz některé body zájmu.....po instalaci se mi ale ukazují ikonky které byly v navigaci a ne ty které jsou na stránkách....lze nějakdocílit toho aby se zobrazobaly ty ikony ze stránek poi.cz? Díky
Usakcek

Příspěvekod SvoDa v 02 říj 2008 15:41

Jak docílit toho aby se zobrazobaly ikony, které se ti líbí, se mrnni do vlákna vedle:
viewtopic.php?f=8&t=12
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tonda65 v 03 říj 2008 11:35

Ahoj Když dám na navigaci restart, smažou se mi BZ a oblíbené ktreré jsem zadával v navigaci,ty co jsem tam nahrál z poi.cz zůstanou.Je možno v navigaci najít složku ,kde jsou tyto data zaneseny a zazálohovat ji v počítači a po restartu je znovu nahrát? Děkuji
tonda65

Příspěvekod vovi v 03 říj 2008 11:44

Takové věci se ukládají do adresářů SAVE, případně CUSTOM. Pokud si je budeš průběžně zálohovat, stačí nahrát zpátky.

Dá se nastavit i jiná cesta k vlastním datům - pomocí SYS.TXT. Teď zrovna připravuji novou verzi k vyvěšení, během víkendu se objeví v příslušném vlákně.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 03 říj 2008 11:55

Jak píše vovi tyto údaje se ukládají do složky save, a konkrétně jde o soubor favorites.dat
amatér
Moderátor

Příspěvekod Usakcek v 03 říj 2008 16:17

Já se omlouvám, přečetl jsem si topic o ikonkách, podařilo se mi je stáhnout a fungují, to je bez problémů, bohužel jsem se tam nedočetl, nebo nepochopil jak rozchodit, aby se zobrazovaly ty ikonky které jsou u poi, které stáhnu ze stránek poi.cz...... Pokud by mi mohl tedy někdo poradit, jak to udělat aby se zobrazovaly i tyto ikonky, budu vděčný...díky
Usakcek

Příspěvekod SvoDa v 03 říj 2008 16:20

SvoDa píše:Jak docílit toho aby se zobrazobaly ikony, které se ti líbí, se mrnni do vlákna vedle:
viewtopic.php?f=8&t=12
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Usakcek v 03 říj 2008 16:26

OK...jsem asi tupec...to fórum jsem si přečetl, ale nikde jsem nenašel jak dostat do ikonek i ty které jsou na stránkách poi.cz....Ano stáhnul jsem si ten amateruv soubor...ale když si pak stáhnu z poi.cz například ASKO nábytek....tak na stránkách je u toho ikonka ASKO....ale ta se mi spolu s tím souborem do navigace nenahraje.....a to je můj problém..ale třeba jen špatně čtu....tak si asi raději nechám staré ikonky.....
Usakcek

Příspěvekod SvoDa v 03 říj 2008 16:39

Já jsem ze začátku taky tápal. Fór je v tom, že nejdřív musíš sehnat tu ikonku. Musí mít formát 32/32 px. Nebo seženeš soubor, který obsahuje mnoho ikonek v tzv. proužku (ikony pod sebou) - zkus se mrknout taky třeba na http://www.i-go8.com/search/label/POI%20ICONS
Nakopíruješ tam, kde je popisováno v tom vlákně - buď namísto branding.zip nebo např. iGO8/ui_igo/common .... Všechno se tu nebo tam dočteš. Je fakt, že by si to asi zasložilo ucelený návod, ale na to asi nemá nikdo čas.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Usakcek v 03 říj 2008 16:46

Jasný.....já to chápu....a moc děkuju za odkaz...poperu se s tím... :)
Usakcek

PředchozíDalší

Zpět na Body zájmu POI pro iGO