Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro PRIMO

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro PRIMO

Příspěvekod josef.r v 14 čer 2010 13:26

Viz VYHLÁŠKA č. 30/2001 Sb. Ministerstva dopravy a spojů kterou se provádějí pravidla provozu na pozemních komunikacích a úprava a řízení provozu na pozemních komunikacích v aktuálním znění

"Povinnost zastavit vozidlo" (č. B 27), která zakazuje řidiči pokračovat v jízdě bez zastavení vozidla na hraničním přechodu; ve spodní části značky se uvádí překlad nápisu "CLO" v jazyce sousedního státu; je-li na této značce místo nápisu "CLO" nápis "STOP", značka zakazuje pokračovat v jízdě bez zastavení vozidla na místě uvedeném ve spodní části značky, například "POLICIE", "KONTROLA"

Ale stejně je to uplně jedno ;)
josef.r

Příspěvekod SvoDa v 14 čer 2010 13:38

Miro, ty autíčka jsou pěkné, ale vem v potaz jejich zobrazování na mapě, zvlášť v místech, kde se to kontrolami hemží, jak by to pak vypadalo.
Od věci by nebylo ani ikona s logem Policie ČR a pro přátele z východu Policie SR - nebo jen pendrek viz poslední ikony v proužku viewtopic.php?p=38104#p38104 a viewtopic.php?p=39459#p39459 nebo figurka viewtopic.php?p=38114#p38114 ale mně se stejně nejvíc líbí ta postavička v ušance viewtopic.php?p=39853#p39853 :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod josef.r v 14 čer 2010 13:45

Zkusil jsem logo Policie ČR místo hasičů (75% velikost standardních ikon)

opraveno
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil josef.r dne 15 čer 2010 13:22, celkově upraveno 2
josef.r

Příspěvekod amatér v 14 čer 2010 13:49

Nedokážu, já policejní kontroly v radarech neřeším, k tomu mám soubory .kml :lol:

@ josef.r
Tak kam jsi umístil logo PČR je hluché místo, hasiči jsou dole, v origo žlutá ikonka s černým symbolem hasičského vozu.
amatér
Moderátor

Příspěvekod mkb v 14 čer 2010 14:29

Když soubory.kml nemluví. Na obrazovku se většina lidí dívá jen v případě nepřehledné, nebo komplikované dopravní situace. Je dobré, když to něco řekne. (Alespoň to řidiče probudí) :lol: :lol:
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 14 čer 2010 14:33

zrovna jsem chtěl napsat to samé, co Míla.
Na co radary v .kml, když hlasově (ani zvukově) neupozorňují. Ideální na upozorněních či varováních je právě jejich hláška a nejen ikona na silnici ;)
Ideální stav za volantem je, když šochtle hlásí všechno možné hlasově (varování, změna směru) či zvukově (překročení rychlosti) a mohu omezit koukání na display na minimum.

Aby se z těch zvuků a hlášek nezbláznila žena, na delší štreky dávám do levého ucha sluchátko, k němůž mám drát od šochle kolem prahu vyvedený až ke sloupku dveří.
Pravé ucho používám pro ženu :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 14 čer 2010 14:44

Já se přiznám že osobně policejní kontroly taky neřeším. Používám sice rozšířené radary ale zapnuté k upozornění mám pouze "nebezpečná místa" a "děti". Přejezdy, policejní kontroly a infotabule mě nezjímají. Navíc po Praze vypínám vypínám i mobilní radary. Ta místa znám skoro všechny a navigace neřve každých 500 metrů.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 14 čer 2010 14:47

No jo, když jezdíš po paměti, tak nemusíš mít zaplé radary vůbec, ale tam, kde to moc neznáš jsou zvuky lepší než vizuální kontrola displaye, nebo ne ?
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 14 čer 2010 16:45

Nedávno jsme tu řešili jak nakliknout ikonu radaru aby šla editovat. Sbertaud to řeší celkem "očividně". Radary mu jdou zadávat i bez signálu a na obrazovce je ikona pro přidání radaru.

ffscreen_00002.jpg

A když je radar správně nakliknutý, ikony se změní. Tak, že je ihned vidět trefil-li jsem se.

ffscreen_00001.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 14 čer 2010 17:13

Co tam má frantík ještě zajímavého ?
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE