Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod venda v 02 říj 2008 19:24

amatér píše:Jak, kdy. Právě teď se mi z těch tvých odpovědí sekl prohlížeč :lol:

Mě se ve středu večer zasekla moje ženská. Řekla mi a nedám a nedám., potvora. Ale to mě sere míň jak to, že se mi seká můj miláček GPS. :evil:
HTC Wilfire S, , iGO v9.6.7 v SDHC8GB.
venda

Příspěvekod SvoDa v 02 říj 2008 19:27

Vendo, já začínám mít neblahý pocit, že si z náš děláš srandu a nakonec se z tebe vyklube nějakýzasloužilý člen tohoto fóra, který si nás jen dobírá.
Jak už jsem tu napsal, tak jsme tvé dva problémy (autíčko a POI) řešili na devíti stranách a ten úspěšně rozjíždíš další problém se sekáním.

K tomu sekání už ti přece amatér psal, že se to neseká, ale bez nového iGO8.exe souboru k verzi 54000, který najdeš na netu pod jménem Kruger se to resetovalo po probuzení z uspání.
Tys to nečetl, nebo jsi převlečený vovi, Mahud nebo nějaký jiný vtipálek :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 02 říj 2008 19:29

To amatér Pročisti TEMP složku a zas bude dobře :lol: :lol: :lol:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod venda v 02 říj 2008 19:39

Kuwa chlapi poďme do hospody a tam si to vyříkáme jako chlap s chlapem. Já za to nemůžu že jsem takovej pomalej. já nejsem žádnej debil, ale na mě se musí pomalu. Mám dva domy , jednu manželku, jednu milenku, jedno auto, a jednu GPS. Mám toho prostě moc. Jsem hračička, a rád se hrabu v mobilech a takovejch malejch hračkách. Ale taky se rád hrabu v...( ale to sem nepatří.) ;) . No ale teď sem si rozrejpal moje GPS, a tak se snažím zapojit do pokecu co s tím, tak mě hned nekamenujte. :D
venda

Příspěvekod SvoDa v 02 říj 2008 19:57

Myslím, že nás nemůžeš podezřívat z toho, že bychom s tebou neměli trpělivost ;)
najdi si někde jinou verzi iGO8, např. tu, co mám v podpisu já a vyzkoušej to tvé sekání s touto verzí. Pak můžeš usoudit, jestli je to verzí iGO8 nebo něčím jiným
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod venda v 02 říj 2008 20:03

SvoDa píše:Myslím, že nás nemůžeš podezřívat z toho, že bychom s tebou neměli trpělivost ;)
najdi si někde jinou verzi iGO8, např. tu, co mám v podpisu já a vyzkoušej to tvé sekání s touto verzí. Pak můžeš usoudit, jestli je to verzí iGO8 nebo něčím jiným

Ale kluci, já vám nic nevičítám právě že naopak. Jem vděčnej za každou radu, a že to trošku okomentuju, jsem prostě urejpanej, si po tatínkovi, taky ještě neumřel chudák.
venda

Příspěvekod Jarouš v 02 říj 2008 20:04

Vendo a opravdu nechceš přijet na sraz.Já sice nevidím odkud jsi ( marně už několik dní píšu,aby si to uživatelé dali do podpisu,asi jsem tady pro srandu :twisted: :twisted: ),ale myslím,že by tam několik kolegu jistě rádo pomohlo a bylo by to rychleji než tady. ;)

a vendo nevyčítám se píše takto :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 02 říj 2008 20:05

Výčtem hmotných statků a lidí z tvého nejbližšího okolí nás neoslníš, a ani ti to nezávidím, přestože mám "jen" jeden panelákový byt a naštestí jen jednu ženu.
Bude mi (nám) stačit, když budeš umět přečíst to, co se ti tady snažíme radit a že to nebude muset být na tolika stranách a tak strašně rozvláčné.
Připouštím i tu okolnost, že radíme špatně, nebo nesrozumitelně.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 02 říj 2008 20:06

To venda A tož že bych zas využil svoji neskutečně rychlou lainu a poslal ti 110 MB mailom? :D Ono se to podá.Mě můžeš věřit :)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 03 říj 2008 07:09

Nechci malovat čerta na zeď, ale na nejednom fóru jsem zaregistroval pochybnosti o tom, že :
"iGO 8.3.atd, vraj bude dost prekopane, tak nikto nepracuje na skinoch pre 8.0, pretoze kto by ich potom ako dlho pouzival?"
Není to z mé hlavy, ale bylo-li by to tak, že by nechodily naše skiny na verzi 8.3 odebral bych se do ústraní jako JNKopr, nebo bych pokračoval ve verzi 8.0

Setkali jste se s podobnými názory od někoho fundovaného?
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update