Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix NANO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod ricz v 02 čer 2010 07:04

Zkoušel. Zařízení se normálně připojí, PC ho vidí, chybová hláška z displeje zmizí, ale právě v této situaci nastává chyba při komunikaci, když se do zařízení pokouším nahrát software. Pokud DynaMan ukončím, zůstane obrazovka "neodpojujte zařízení dokud neukončíte dynaman" a přes ní opět vyskočí chyba. Už další pokusy balím, dávám cihlu do krabice a posílám do dynavixu. Každopádně díky všem za pomoc a ochotu.
ricz

Příspěvekod Kreny v 02 čer 2010 09:03

Zdravim,

pri spusteni iGO8 z \SDMMC\iGO8 mi to hlasi, NO LANGUGE FILES WERE FOUND. Pritom ty soubory tam mam. Stalo se nekomu neco podobneho ? Vite, jak na to? Zkousel jem googlit a moc mi to nepomohlo. Mam Dynavix Nano s Dynavix 9 verzi.

Diky

edit:
uz mi to jede. Problem byl v tom, ze jsem tam daval 4GB SD kartu s FAT32. Kdyz iGO8 nahraju na 2GB kartu s FAT16, tak uz to jede
Naposledy upravil Kreny dne 02 čer 2010 11:30, celkově upraveno 1
Kreny

Příspěvekod jose2309 v 02 čer 2010 10:19

Please help s Dynavix 9:
najdu adresu, dám navigovat a vyhodí
FATAL ERROR
src/rfinder/rfile.cpp(301)
CUncachedRFile: Error reading from R-file
Do yoy want exit now?
potom začne znovu najíždět
jose2309

Příspěvekod be.smile v 03 čer 2010 17:31

presne tohle mi to delalo taky, pri hledani adresy fatal error, parkrat to takhle vybehlo, pak se uz navi sesypala a prave mi ji snad davaji dokupy...ale kdyz to tady tak ctu uz chapu pani na tel. co mi rikala, ze oprava probehne az se k tomu technik dostane...no snad to taky kluci stihnou nekdy udelat...
otazka: snad mi prijde opravena navigace s pubodnim sw dyn 8.. jak provest zalohu abych mel komplet celou navi zalohovanou namusel to v pripade problemu znova posilat na reklamaci?
chci si tam hodit to Igo, popripade hlavne rozjet na navi videa ale s puvodnim sw dyn 8 jde to vubec?
,,,jinak me ten dyn vcelku aji vyhovuje..mapy mam solo koupeny na celou evropu takze mi to igo ani nic extra neresi...
be.smile

Příspěvekod ladinek123 v 03 čer 2010 17:42

be-smile
ahoj všichni,po vznesení dotazu na dxnavix.cz jestli se lze vrátit z 9 na 8 .odpověd nelze nebot soft 8 nebude už nadále podporován,ovšem jestli to jde nějak jinak tak to nevím

toto je jejich odpověd

Dobrý den,
bohužel není možné přejít na Dynavix 8, tento navigační software již nebude podporován.
s pozdravem,

Václav Mareš

technická podpora
ladinek123

Příspěvekod be.smile v 03 čer 2010 17:50

no v domacich podminkach to asi nepujde, ale co se tyka jejich sw vybaveni tak to jit prece musi..vsechno jde...zvlast u sw...pokud teda nejsou naprosti diletanti...
jako u dyn 9 je nahouby se ze po odpojeni napajeni ta navigace nevypne...tak jak u dyn 8.. mam navi v aute napojenou pres zastavbu ktera taky stala penize a nehodlam ji vypinat rucne...at se vypne sama..tak jak to umela v DYN 8..to jsem jim taky napsal ze to pozaduji.,..
be.smile

Příspěvekod bfml v 04 čer 2010 12:09

Ahoj - pokud ještě někdo řeší přehrávač na NANO zkuste CorePlayer přehráva pomalu vše :D
bfml

Příspěvekod tkonrad v 08 čer 2010 09:39

bfml píše:Ahoj - pokud ještě někdo řeší přehrávač na NANO zkuste CorePlayer přehráva pomalu vše :D

Zdravim, CorePlayer je dobrej - vyzkousenej, ale po upgrade na Dynavix 9 se mi nedari dostat ikonu do menu. Jak jsem uz psal, zmeny v APShell.ini nezabiraji a na nic jinyho jsem zatim neprisel. V Dynavix 8 se upravou APShell.ini dalo krasne uschpnit mp3, video, explorer. Stacilo by spustit explorer a je to. Diky.
tkonrad

Příspěvekod ladinek123 v 08 čer 2010 14:00

ahoj ,prosím jak spustím EXPLORER v nano soft 9 dík
ladinek123

Příspěvekod be.smile v 09 čer 2010 17:20

Byla by nejaka dobra duse ochotna dat sem postup jak hodit igo do DYN 9? vcetne vsech dalsich vychytavek jako tomu bylo u D8? treba Vam nekomu uz Slidil radil tak at se neopakuje dokola...
diky
be.smile

PředchozíDalší

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy