Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix NANO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod jet_7 v 23 kvě 2010 10:28

Cau muzes mi prosim te poradit kde nejdu ten soubor APShell.ini? Dal jsem ho vyhleda v zarizeni a proste tam neni :( Dik za odpoved

kejpex píše:Postup ro vsechny co vlastní Dynavix Nano:

Ořezané menu:
1-připoj ke kompu pres ActiveSync
2-proved zalohu zařízení
3-najdi unvitř zařízení soubor APShell.ini, tento soubor si nakopiruj na plochu a pak ten nakopírovaný edituj, ve svem najdes zhruba v pulce tento text:

[CustomizeEnt]
EnableMusic = 0
EnablePhoto = 1
EnableDTV = 0
EnableVideo=0
EnableFm=0
EnableActiveSync=0
EnableExplore=0
EnableShowIME=0
EnableGPRS=0

upravou si zapnes co budes chtit přičemž 0 znamená schovat ikonu a 1 zobrazit ikonu s programem.
muj vypada takto:

[CustomizeEnt]
EnableMusic = 1
EnablePhoto = 1
EnableDTV = 0
EnableVideo=1
EnableFm=1
EnableActiveSync=0
EnableExplore=1
EnableShowIME=0
EnableGPRS=0

4-ulož změny provedené v souboru a nakopíruj jej zpět na zařízení
5-proveď tvrdý reset zařízení (pomocí přepínače dole na navigaci) a naběhnou ti nové ikony
6-pokud ti nevyhovuje navigace, která je již přednainstalovaná, obešel jsem to tím, že jsem si stahl IGO8 pro PNA
7-smazal jsem MyFlash, kde se nacházela navigace Dynavix a následně jsem tam nakopíroval IGO8
8-složku "IGO8" jsem přejmenoval na "DYNAVIX" a soubor "igo8.exe" na "STARTER.EXE"
9-provedl jsem opět reset zařízení a po kliknutí v menu na Navigace nabíhá IGO

Druhá možnost jak spustit jinou navigaci a přičemž je jednodušší je opět editací APShell.ini v tomto souboru nahoře najdete:

[Navigation]
Path=\MyFlashDisk\dynavix\starter.exe
ResetPath=\MyFlashDisk\MobileNavigator\ClrMobileNavigator.exe
Caption=NAVIWINDOW
ClassName=

Zde stačí přepsat v Path= cestu k navigaci IGO8 popřípadě k jiné, která vám vyhovuje.
!!!Nezapomeňte si zazálohovat navigaci před jakým koliv zásahem, aby jste mohli veškeré změny vrátit zpět!!! :ugeek:
jet_7

Příspěvekod Leoš v 24 kvě 2010 09:41

Soubor APShell.ini najdeš ve složce Shell. Je to 6.položka zhora.
Leoš

Příspěvekod Slídil v 26 kvě 2010 16:17

Zdravím, už jste někdo aktualizovali na verzi Dynavix 9???
Slídil

Příspěvekod ladinek123 v 26 kvě 2010 17:44

dnes jsem to provedl ale startuje a menu je jen navi foto,explorera video nikde pepsání toho APShelu nepomohlo nevíte někdo co tím na softu 8 to šlo v pohodě díky za jakoukoliv radu ladinek :evil:
ladinek123

Příspěvekod tkonrad v 27 kvě 2010 08:41

ladinek123 píše:dnes jsem to provedl ale startuje a menu je jen navi foto,explorera video nikde pepsání toho APShelu nepomohlo nevíte někdo co tím na softu 8 to šlo v pohodě díky za jakoukoliv radu ladinek :evil:

Zdravim, mam stejny problem, vcera jsem aktualizoval na Dynavix 9 a mp3 prehravac i video prehravac je pryc. Zmena v APshell.ini nezabira. Jinka bych na prvni dojem na verzi 9 nevidel nic zasadne lepsiho. Snad jen vypocet (prepocet) trasy je rychlejsi.
tkonrad

Příspěvekod ladinek123 v 27 kvě 2010 17:05

Zdar hoší tak se to jevi ,že s náma dynavix pěkně v.....l no nic hledejme postup jak to vrátit zpět stejně ta 9 nic moc,takže tak zatím zdar a at se daří
ladinek123

Příspěvekod Slídil v 27 kvě 2010 20:47

Dynavix Nano je vlastně převlečený Navroad460
Naposledy upravil Slídil dne 11 zář 2011 00:22, celkově upraveno 1
Slídil

Příspěvekod Veresova v 28 kvě 2010 23:51

Lze se nějak vrátit zpět k 8 verzi ? Nebo se nějak dostat z menu ke složkám k zapnutí jiné navigace ?
Veresova

Příspěvekod Leoš v 29 kvě 2010 08:16

Jak se tam ten nový firmvare nahraje?
Leoš

Příspěvekod Veresova v 29 kvě 2010 12:36

Musíš si stáhnout z Dynavix.cz manažera a přes něj. Ale bacha zatím jsem nepřišla jak se vrátit zpět nebo spustit jinou aplikaci.
Veresova

PředchozíDalší

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy