amatér píše:Přátelé, nějak nám to tady utichlo, tak mě napadá jednoduchá otázka.
iGO8 nebo PRIMO?
Jak to vidíte Vy?[/size]
Mně osobně více vyhovuje PRIMO
Pokud mám srovnat defalt Primo s default iGO8, volil bych Primo.
Na Primo mi v podstatě vadí jen Amigo design, především navigační obrazovky i menu, podružný nedostatek je "vybavenost" navigační obrazovky a další funkce, ale musíme zatím Primo opravdu srovnávat jen s default iGO8, jelikož tunneři se ještě do Primo nepustili a my jsme "rozmazlení" aktuálním stavem iGO8, které od default skinu zaznamenalo obrovský posun.
Nové funkce Primo, které nemá iGO8, jsou tak velkým přínosem a dobrou motivací pro tunnery, aby se designem Primo a dalšími funkcemi či údaji na naviobrazovce v Primo začali zabývat a doplnili případně Primo těmi funkcemi, na které jsme si v iGO8 zvykli a neradi bychom o ně přišli, ale mám obavy, ikdyž bych si přál opak, že se Primo svého kabátu ani v rámci skinů nezbaví, podobně, jako se ho nezbavilo Amigo, ikdyž skin DJ_amigo byl vůči default slušně vybavený, ale zdaleka nedosáhl přehlednosti, variability a multifunkčnosti iGO8, což sice u Amigo ani nebylo smyslem a je tudíž otázka, jestli se tak stane v Primo.
Takže čas ukáže, ale zatím iGO8 tudíž rozhodně neopouštím.