Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Uživatelské prostředí iGo 8 a iGo Amigo

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Uživatelské prostředí iGo 8 a iGo Amigo

Příspěvekod amatér v 25 dub 2010 11:36

Já bych to shrnul jednoduše, chceš-li od navigace víc než jen prosté navigování na cíl zvol iGO8.
Pokud se spokojíš s Amigo, budeš neustále naráže na otázky proč mi nefunguje zrovna tohle, jak dosáhnout toho aby to fungovalo ...
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 v 25 dub 2010 12:25

Mě by asi v podstatě stačilo to amigo, ale pokud tam opravdu nelze plánovat a ukládat trasy, tak je to z mého pohledu hrozná nevýhoda.
sirius1983

Příspěvekod hladik2 v 25 dub 2010 12:39

Já bych se přiklonil k Igo8,amigo bych asi nechtěl,ale to je každého volba.Že je amigo ochuzené to je ale holý fakt.
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 25 dub 2010 12:42

sirius1983 píše:Mě by asi v podstatě stačilo to amigo, ale pokud tam opravdu nelze plánovat a ukládat trasy, tak je to z mého pohledu hrozná nevýhoda.

Ono to jde, ale pomocí skinu, který vlastně Amigo přibližuje právě iGO8. Je to však někdy krkolomné a nepraktické.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 v 25 dub 2010 12:55

Já teda nejsem úplný technický neznalec, ale právě tady ta krkolomost a nepraktičnost různých úprav skinů a stahování všeho možného z internetu mi trochu vadí. Mám raději něco, co funguje už od vybalení z krabice.
sirius1983

Příspěvekod hladik2 v 25 dub 2010 13:03

Tak to budeš nespokojen vždy a s každým navigačním softem,proto jsou právě skiny(tuning).
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi