Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

SYS.TXT pro verze 8.0.0.xxxxx

Re: SYS.TXT pro iGo8

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2008 15:30

deusexx píše:Vovi,mě to ale neblblo ani na kartě.Já mám testovací kartu,na které experimentuju a až pak po odzkoušení cpu dál.Takže ani na kartě nebyl problém.
Takto to mám v sys.txt:
[loading]
show_statustext=1
show_progressbar=1
progressbar_x=?? Hodnota záleží na tom jak lahodí oku každému soudruhovi zvlášť
progressbar_y=??? Hodnota záleží na tom jak lahodí oku každému soudruhovi zvlášť
progressbar_bmp="loading_progressbar.bmp"
loading_bmp="loading.bmp"

No a jakej tam tedy máš loading_progressbar.bmp, já žádný takovýto soubor v data.zip nenašel :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 30 zář 2008 16:01

Dane,on tam není.Ten si musíš vytvořit.Já si jeden stáhl z netu a trochu poopravil.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2008 16:13

Předpokládám, že nejlepší jej bude dát do iGO8/ui_igo8/480_272 :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 30 zář 2008 16:16

Tak tam ju nemám vůbec.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2008 16:45

Zas jedna chlupatá deka :roll:
Mohl bych se tedy zdvořile zeptat, kam jsi prosím uložil ten soubor loading_progressbar.bmp :?: Předpokládám, že do nějakého adresáře, který se nachází na kartě nebo na My Flash Disk.

Mezitím jsem to prubnul a dal jej do toho adresáře, jak jsem psal.
Jinak, to, že nemáš extra složku ui_igo8 v hlavním rootu iGO8 přicházíš o spoustu možností jak nadřadit určité obrázky, poi,... těm, co jsou v data.zip nebo ve skinu.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 01 říj 2008 21:03

Našel jsem jeden upravený sys.txt
vovi o něm ví, stejně to bylo moc dlouhý, tak jsem to smázl.
Naposledy upravil amatér dne 01 říj 2008 21:16, celkově upraveno 1
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 01 říj 2008 21:11

Zase předbíháš - to jsou ty novinky od Dana, co mi rozhodily hotový povídání o SYS.TXT na sraz. Teď na tom sedím a opatřuju to zase českym konimentářem a připravuju si to na testování. Až to budu mít trochu v kupě, dám to sem ke stažení.

To MSND můžeš zahodit rovnou - je to jen v USA a Kanadě.

A z těch nových položek něco už mám z dřívějška, pár věcí tam vypadá slibně a pár věcí bude spíš asi jen pro PDA a komunikátory. A bacha na to - už na první pohled je tam pár chyb:
evidentní přlekepy ... recalulate místo recalculate
chybné hodnoty ... sound_volume = 255 ... smysl má jen 0 až 100, zrovna tahle hodnota je v procentech (ověřeno).

Je toho tak na dva tři dny zkoumání, porovnávání a testování.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 01 říj 2008 21:20

Mně tam zaujalo to :
Kód: Vybrat vše
[3d]
max_poly_segments_shown_1=400 ;makes map drawing a lot faster
min_poly_segments_shown_1=200

chápu dobře, že by to mělo mít vliv na vykreslování map?
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 01 říj 2008 21:29

Taky to tak chápu - a jestli dobře chápu toho Tweakradje, co to tam napsal (von vobčas používá takovou trochu biblickou angličtinu), tak píše, že to HODNĚ zrychlí vykreslování ve 3D.

Mimochodem - už ve staré verzi se dalo 3D zobrazení "urychlit" - šlo o to, že se vždy ze čtyř pixelů udělal "jeden" a tím pádem se jich vykreslovalo 4× míň (ale vypadalo to hnusně).

Tohle by mohlo mít význam hlavně pro rychlý průlety, kdy MIO nestíhá překreslovat vůbec - zřejmě místo vyhlazených polygonů se budou kreslit "jen" lomené čáry a otázka je jen, zda to číslo bude znamenat počet segmentů v jednom polygonu, nebo na celé viditelné části mapy. Každopádně asi budou hranaté zatáčky. ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod vovi v 04 říj 2008 22:45

Tak a je dobojováno: v příloze máte po nějaké době zase kompletní (doufám) komentovaný SYS.TXT. Měl by obsahovat i novinky z verzí 49545 a 54000 - ty jsou vyznačeny. Na rozdíl od předchozího SYSu jsem se snažil i o uvedení default hodnoty parametru, je-li nutno vybrat z hodnot, pak i možnosti, resp. rozsah.

Se souborem v tomto tvaru jezdím, nastavení jsou tedy funkční pro MIO C720 a vyhovují mému vkusu.

Nedělám si patent na vševědoucnost - ne vše se dá na mém stroji, v našich krajích a s mou intenzitou cestování odzkoušet. Pokud objevíte chyby nebo lepší nastavení, dejte vědět. ;)

Zcela neprozkoumané pak mám parametry u TTS a věci, které mají smysl jen pro komunikátory, PDA a speciální zařízení. Nicméně by tady měl být k dispozici alespoň jejich přehled.

SYS.zip
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT