Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

zobrazování TMC

Re: zobrazování TMC

Příspěvekod Zdenek C v 30 zář 2008 11:56

A, jazykovy koutek :o . Takze uchovavala :D .
Zdenek C

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2008 13:08

vovi píše:
Pak by se uchovávali ta nastavení.

Takový malý jazykový kviz - má tam být:
A/ uchovávali
B/ uchovávaly
C je správně!! :lol: :lol:

To je hned poznat kdo kveruluje a kdo pracuje :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 30 zář 2008 13:49

Já se zamlada učil, teď můžu kverulovat! Kdo kveruloval zamlada, učí teď! :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2008 13:59

Aby toho kverulováni nebylo dost objevil jsem mapu Hungary_TMC.fbl.
Komentář je v maďarštině a s tím si neporadím
Tudjátok, hogy ezen a 40581901/Hungary_TMC.fbl térképen nincs rajta a nemrég átadott M7-es?

To M7 je jedna z jejich dálnic, zbytek textu mi uniká. Neumí někdo z bratrů ze Slovenska maďarsky?
Mapa má přes 12MB, ale o pár kB míň než mapa 2008.04 080605.
Teď nevím, jestli se o tom bavit ve vlákně o mapách nebo ve vlákně o TMC, čili tady.
Nemám to jak v Maďarsku vyzkoušet a doufám, že Maďaři zas nevymysleli nějakou anomálii lišící se od standartů přijímání TMC :o
Ze své osobní zkušenosti z konce léta, kdy jsem tudy projížděl do teplých krajin tam TMC nechodilo.
Naposledy upravil SvoDa dne 06 led 2009 21:23, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 30 zář 2008 16:11

@SvoDa, tak jsem použil bývalého kolegu pohraničníka z DS, a ten mi prozradil, že je tam psáno něco o tom, že tam chybí nedávno dostavěný úsek, jak si sám dobře vydedukoval, dálnice. :D
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2008 16:33

Dušane moc díky za tvou pohotovost, ale chybí mi ta pointa v souvislosti s tím TMC.
Možná že to s tím, čemu my říkáme TMC nemá žádnou souvislost a TMC bude nějaká maďaská zkratka. Tu mapu jsem dal do iGO8 a ukazuje datum 080212, takže je to veterán a asi s TMC nemá nic společného
Naposledy upravil SvoDa dne 30 zář 2008 17:41, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 30 zář 2008 17:10

No já sice nejsem Dušan, ale snad mohu i za něho, chtěl jsi znát zbytek textu, to snad bylo učiněno, a když potřebuješ pointu ke zkratkám, zkus do Němčiny přeložit skladbu Ivana Mládka - Zkratky. :lol: :lol: :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod Tomáš Kubec v 10 říj 2008 07:30

Tady je zase jeden článeček:
RDS-TMC v Česku: pachatel neznámý
http://navigovat.mobilmania.cz/Clanky/A ... 3&CAI=2157
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mkb v 10 říj 2008 08:10

Teď jsem to sem chtěl pověsit, předběhl jsi mě. K tomu se nedá říct nic. Jak je u nás zvykem, nikdo za nic nemůže a všichní to dělají dobře. Je to asi ve slově "dohodnout". Každý si ho vykládá jinak. Ale vážně. Chápu, že ty okamžitý informace (kolony, bouračky) se musí do TMC dostak rychle, jinak nemají význam a někdo je tam musí kvalifikovaně včas poskytnout. Co však pochopit nedovedu, že se do systému nedostanou dlouhodobé uzavírku (ne všechny). Když se opravuje třeba most, tak musí být stavební povolení. Nějaký úředník ho musí vydat. Je opravdu tak těžké nařídit státnímu úředníkovi poskytnout tuto informaci do systému TMC?
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 10 říj 2008 09:20

Někdy mi to připadá, že dlouhodobé uzavírky tím, že jsou dlouhodobé jsou nějak "promlčeny" a proto tam nejsou.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

PředchozíDalší

Zpět na Dopravní zpravodajství RDS-TMC