Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGo8 na "My Flash Disk" Cx20

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: iGo8 na "My Flash Disk" Cx20

Příspěvekod deusexx v 29 zář 2008 09:05

To Amatér To se povedlo.Já ho taky naháním všude možně :D
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod kasy v 29 zář 2008 11:42

Tak vidíte, jak se snažím problém vyřešit. Ani dohonit mě nemůžete. :) K problému - nakopíroval jsem složku "texture" (s obsahem) do složky "content". Nepomohlo, 3D terén pořád nic. Začínám pochybovat (i o sobě). :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod SvoDa v 29 zář 2008 11:49

Napadá mne už jen vadný data.zip nebo, ber to s humorem user.cip :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod kasy v 29 zář 2008 11:59

Jo, ten "user" mě napadl už taky, viz předchozí příspěvek. Ještě dotaz - dalo by so iGO8 nakopírovat přímo do kořenového adresáře "My Flash Disc", mně se hlásí jako "Mio Device". Nic jiného než navigaci nepoužívám a třeba by to pomohlo.
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod SvoDa v 29 zář 2008 12:38

Určitě ano, má to tu, specielně na C520 nebo C720 spousta lidí, včetně mně. PC Mio vidí jako Mio device, ale Mio samo svůj HDD vidí jako My Flash Disk.
Když se budeš držet návodu na www.tomasII.cdc.cz v sekci návody, půjde to.
Jelikož máš C520, která má pouze 1GB paměť, doporučuji zvolit systém Flash-karta, kdy na HDD budeš mít program a na SD složku content s těmi objemnými soubory map, dem, building,...
Nebo připadá v úvahu varianta flash-flash, kdy budeš mít sice "téměř" vše, i content na HDD, ale jelikož se ti tam nevleze všechno, musíš oželet objemné soubory z content, např. mapy, kam zas tak často nejezdíš. Až tam pojedeš, tak si je tam nahraješ na úkor jiných a hotovo.
Já tam mám (na HDD) standartně ČR + sousední země a kdybych jel náhodou např. třeba do Chorvatska, vyhodím Nemecko a dám SLO, CRO a pro jistotu i HU.
Když se mrkneš do podpisu, používám i třetí variantu - vše na SD, ale spouštím vše z MioMenu dle tomasII ppath.txt - více viz tomasII návod
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod kasy v 29 zář 2008 14:01

Díky, bude mi vyhovovat druhá varianta, kterou používáš ty. Budu mít nahrané jen mapy, které právě potřebuju. Pak by kapacita Flash disku měla bohatě stačit. Takže jdu na web tomasii a budu hledat. Prošel jsem to tam už několikrát, což svědčí o tom, že do počítačového mága mám daleko. No a hlava už taky neslouží jako za mlada. :)
kasy

Příspěvekod SvoDa v 29 zář 2008 15:03

http://www.tomasii.cdc.cz položka návody a návod jménem Jak spustit místo Miomapu iGO8 ve flash paměti Cx20 bez sd-karty? ;)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod kasy v 29 zář 2008 21:08

Došlo k mírnému nedorozumění, asi jsem se špatně vyjádřil. Myslel jsem to tak, že by po zapnutí navigace hned nastartoval iGO8, ale asi je to blbost. Podle návodu na tomasii webu to mám nainstalované. Zatím to vzdávám, už jsem se naotravoval dost. Časem se to určitě poddá. Díky každému, kdo se snažil pomoci. :)
kasy

Příspěvekod deusexx v 29 zář 2008 21:44

To Kasy Brzo to vzdáváš.Já tu mám před sebou dvě 520 a obě se snažím nastavit naprosto stejně.Jedna moje,jedna kamošova.Je sjuper pozorovat jak se která chová,jak je přesná a co ukazuje v okně.A až chodí obě naprosto stejně jak z karty tak z přístroje,je to vítězství.Takže,pokud ti můžu poradit,jak tak sleduju tvoje komentáře a příspěvky.Stáhni si někde ten "softík"...vymaž to z mia nebo z karty(Nevím,kde to přesně máš),zapni si TomasiII web a jeď podle návodu.Všude ti lidi radí co a jak máš dělat.Ale podle mě není nic horšího jak zkoušet 100 možná dobře míněných rad.Nechcu se tu chlubit nebo si tahat triko.Jsou tu daleko vyzrálejší člověkochlapi jak já,ale teď jsem někde narazil na prosbu klučiny ze slovenska,kterej to Igo8 chtěl rozjet na 520.Písnul jsem mu na ICQ a za tři hodiny to jel testovat v autě.A byl šťastnej jak blecha.Pokud byl problém a něco mu to psalo,tak mě hned řekl co.Když jsem věděl,hned jsem ho navedl.Ale nedokážu si představit jak by chudák dopadl,pokud by to řešil na x forech a radilo mu x lidí.Možná by to nerozchodil do dneška.Tím co jsem napsal si opravdu nechcu tahat triko,chraň bůh.Jenom tím chci říct,ať tolik necestuješ.Já ti dneska ráno ICQ taky nabídl.Bohužel používáš něco jinýho,co já nepoužívám.Asi bych volil cestu jak píšu,stáhnout,vymazat a natáhnout znovu.A nejdřív na kartu.S unlockem.To je jakási jistota pro první pokus.
Naposledy upravil deusexx dne 30 zář 2008 06:39, celkově upraveno 1
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 29 zář 2008 21:49

kasy píše:Došlo k mírnému nedorozumění, asi jsem se špatně vyjádřil. Myslel jsem to tak, že by po zapnutí navigace hned nastartoval iGO8, ale asi je to blbost. Podle návodu na tomasii webu to mám nainstalované. Zatím to vzdávám, už jsem se naotravoval dost. Časem se to určitě poddá. Díky každému, kdo se snažil pomoci. :)

Není to blbost, to umí třeba skin diMka.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy