Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod vovi v 25 bře 2010 21:51

Jardo: K tomu nulovému SPUDU: Prošel jsem si také podobnou anabází u iGo8 a byl jsem z toho na prášky. Na MFD bylo vše OK, v Content/Speedcam funkční Jasperův SPUD o správné velikosti, kontrola přes editovací nástroje ukazovala, že radary tam jsou a jsou OK, a vono furt nic - za jízdy ani radar.
Nakonec jsem přišel na to, že když mám na kartě složku iGo8, tak si do ní iGo sahá, i když nechci. A pokud v ní nějakou nešťastnou náhodou je prázdná složka Content/Speedcam, tak si to v ní SAMO udělá Speedcamupdate.SPUD s nulovou délkou a tvrdošíjně ho preferuje před jakýmkoliv jiným SPUDem, i kdybych se přetrhl s nějakým nastavováním v SYS.TXT.
Takže jediná rada: buď dej ty radary do "karta"\iGO8\content\speedcam a nikam jinam - vono si je to najde; nebo si je nahraj tam, kam potřebuješ, a v tom případě složku Speedcam v iGO8\content celou smaž.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 25 bře 2010 22:07

deusexx píše:Jak se ti to podařilo,tam dát ten mapchanger :?: Já už s tím laboruju XX dní.

Co je to platné, když je to zatím konečná :roll:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 26 bře 2010 05:09

Jarouš píše: jsem někdy s kraje týdne tam nahrával poslední Jasperův soubor +,tedy 80 kB.

Jaroušku ale tenhle soubor jsou rozšířené radary. ;) A ty primo neumí takže tam nahraj ten základní. ;)
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod deusexx v 26 bře 2010 08:24

Co to znamená Miro konečná?Je to tam,ale nefunguje?Já to mám v Amigu se vším a nepřišel jsem na to,jak to prohodit.Ale tam je to vázaný na skin.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 26 bře 2010 08:35

Ještě poznámečku k Jardově problému - speedcam.spud o nulové velikosti.
Stalo se mi (několikrát) to samé, kdy Primo si chodí do společného contentu s iGO8, ale pojmenovaného jinak než iGO8 (iGO80). Přikládal jsem tu nulovou velikost množství různých testování,..., ale jak to vypadá, může se to stát. Možná má Primo někde nějakou možnost výmazu radarů (jako u iGO8 "panic"), ale to pochybuji. Spíš bych to viděl na nějakou "ojedinělou" chybku při načítání dB radarů při spouštění Primo.
Jinak, já taky používám dB rozšířených radarů. Primo je sice vyhodnocuje jako obyč. radary, ale na silnici je zobrazuje. Zkoušel jsem i nerozšířené radary a taky se po čase "vynulovaly".

Ono by asi bylo nejvhodnější Primo testovat na samostatné kartě s vlastním content, minimem věcí v sys.txt a pak by se asi chovalo lépe.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 26 bře 2010 08:44

Nevím jakým způsobem v těch .lua napsat cestu k nové vrstvě, tak aby kliknutím na ikonku s MapChanger se spustilo prostředí, kde lze změnu provést :(
Příkaz :
<BUTTON xxx bmp="a_map.bmp" text="Change Maps" onrelease='run sc_change_map' visiblemodel="!ui.change_map_enable">
to prostě nebere.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 26 bře 2010 09:30

Tak mě se dnes ráno stalo to samé co Jardovi. Včera večer se mi primo seklo při vypínání. Dnes ráno koukám že nevidím žádnýý radar. :shock: V adresáři jsem našel soubor radarů s nulovou velikostí. :o
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 26 bře 2010 16:07

No to jsem rád,že se ti to stalo (ač ti to nepřeji),alespoň si Mirek nemyslí,že jsem zase experimentoval.Mě se šochle nekousla,večer jsem ji normálně vypnul,ale na tvrdo,ráno jsem si toho nevšiml (protože již několik týdnu jezdím stejnou trasu)ale cestou zpět koukám a v okolí libereckého tunelu,kde je asi 5 radarů ani ťuk.Takže Míro,nebyl žádný experiment :!: :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod hladik2 v 27 bře 2010 12:04

Chodí někomu na dejvid IV TMC?????mě teda s Primo ani náhodou :?:
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mkb v 27 bře 2010 12:56

No mě TMC na D4 funguje, resp. fungovalo: viewtopic.php?f=58&t=951&start=120#p44550
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update