Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod vovi v 19 bře 2010 09:12

To se mi líbí (a maďarským soudruhům jistě taky bude ;) ), jak tu zapáleně a seriózně diskutujeme o nástupci iGo8! :lol: :lol:

@hladik2: Ale jestli čůráš vkleče a na zem, tak zase potřebuješ neurologii, ne?
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 24 bře 2010 11:45

Přátelé zobrazují se vám značky?? Myslím třeba přikázaný směr jízdy nebo zákaz odbočení které se v igo8 třeba u Gurjona ukazují vedle značky limitu rychlosti. Zkoušel jsem to se všemi mapami a nic. :(
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 24 bře 2010 11:59

tyto značky jsem ještě nepostřehl.

Mám ale problém s DA značkami - tam, kde se mi značky v iGO8 (DA verzi s mapami NQ) v průletu zobrazují - např. na dálnici směr OL-Brno, se mi v Primo objeví jakási až těsně před Brnem (nastaveny pro zobrazování je pochopitelně mám všechny), přitom v iGO8 se stejnou mapu se objevují hned za Olomoucí a na cestě do Brna je jich cca 7 :(
Při průletu opačným směrem Brno -OL se tam těch cca 7 objevuje, ale jak jsem psal, ve směru OL-Brno nejsou, ikdyž je iGO8 "vidí"
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 24 bře 2010 12:17

A nemůže býr problém právě v tom "směru" cesty ? Co když ty značky platí opravdu jenom v jednom směru a primo na rozdíl od iGo8 s ten směr umí zohlednit. To že primo stejnou mapou pracuje jinak než iGo8 je evidentní. Příkladem můžou být čísla domů u map NT. Schválně se podívej jestli ty značky v igo8 jsou v obou směrech totožné.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod hladik2 v 24 bře 2010 12:18

Nebude to v budoucnu řešit nějaký zápis do sys????Od stolu na stejné trase opravdu Igo8 ukazuje více značek než Primo :?: :?: :?:
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 24 bře 2010 12:21

@jasper: to jsem si taky myslel, ale v iGO8 se objevují i ty bílé se změnou počtu pruhů a z toho vyvozuji, že pro ten směr patří, ale v Primo prostě chybí.
@:hladik2 : Napadlo mne, že by to mohlo být i rychlostí průletu a zkoušel jsem však i průlet s nejnižší rychlostí (1x) a zas nic.
Zkuste si spočítat na průletu nějakým úsekem DA značky v iGO8 a na tom samém úseku v primo a v primo jich bude míň. Já to zkoušel na víc místech a je to tak.
Musím to testnout v reálu a pak to budu vědět na tuti).
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 24 bře 2010 12:51

já to zrovna zkouším na trase z domova do práce přes město,jen simulace a igo ukáže zákaz odbočení Primo ne.Zkoušel někdo vnutit sys z igo do primo???Přece mapy mám stejný,mělo by to jít.
Ale jěště jeden poznatek,sesouhlasit igo a primo aby jeli jednou trasou mě vytáčí.V igo zablokuju silnici kousek od baráku,v primo tudu nejet a igo si to mastí po zablokovaný jak nic primo jede jinudy(správně) :?: ale v pořadí druhou zablokovanou silnici už igo respektuje také :lol:
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod PistaT v 24 bře 2010 13:49

Ahoj, tento softik Primo vyzera moc zaujimavo. Ja som novacik na tychto strankach a vydim ze na tema PRIMO uz tu je sago dlha diskuze. Mohol by niekto prosim zhrnut najdvolezitejsi fakta o tomto produkte?

Zaujimalo by ma:
Je uz to (legalne) dostupne ako SW? Kludne aj v HU, ja som totiz z juzneho Slovnska tak neni problem skocit do Madarska si to zobrat.
Je neaka referencna dostupna navigace s tymto programom?
Ak uz je verze v prodaji (pre WIN) tak uz je finalna ci len neaka skusobna?
Ak by som zohlan len SW, aka je odporucana, resp minimalna HW poziadavka?
Ja osobne mam Dejvida IV, pobezi mi to tam?
Su pouzitelne mapove podkladi z iGo8/Amigo?
DEJVID IV, iGo Primo
PistaT

Příspěvekod hladik2 v 24 bře 2010 14:10

zde v diskuzi o Primo je toho už hodně.Na všech zde používaných přístrojích běží,dokonce má nižší hw nároky jak Igo8,ale kdy vyjde jako ofiko verze nikdo jěště neví
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Tomáš Kubec v 24 bře 2010 14:16

Zaujimalo by ma:
Je uz to (legalne) dostupne ako SW? Kludne aj v HU, ja som totiz z juzneho Slovnska tak neni problem skocit do Madarska si to zobrat. není
Je neaka referencna dostupna navigace s tymto programom? zatím ne, ale první bude Navon
Ak by som zohlan len SW, aka je odporucana, resp minimalna HW poziadavka? cirka 400 mHz procák a 64MB RAM
Ja osobne mam Dejvida IV, pobezi mi to tam? naprosto v podě mi na něm Primo jede
Su pouzitelne mapove podkladi z iGo8/Amigo? ano
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update