Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod amatér v 17 bře 2010 21:23

humbuk píše:1) Nepochopil jsem, jakým způsobem se zobrazují šipky pro přespříští manévr, někdy tam je, někdy není.
2) Funkce která sama detekuje, že jste v zácpě, mi přijde hodně citlivě nastavená, rozhodně v Praze to vyskakuje pořád, aniž bych byl v zácpě.

1) Ukazatel druhého manévru je přesně nastaven na určitou vzdálenost od prvního. Pokud je tedy druhý manévr v této distanci zobrazí se. Myslím, že je to vzdálenost 200m - 250m.

2) Tohle můžeš nastavit zde (amatérský překlad, raději počkejte na lang od Vojty ;) )
Snap_2010.03.17 21.12.12_004.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 18 bře 2010 08:13

Děkuji to nastavení pro objížďky jsem zkoušel, ale mě hlavní problém příjde spíš v tom, že je v programu nastavena moc vysoká rychlost, při které to už začíná počítat, že jsem se dostal do zácpy. Vyskakuje to na mě už když jsou mezi sebou dva semafory na kterých je červená, ona asi tahle funkce už od základu je nepoužitelná ve městě bo se tam dá jen z obtížemi jezdit nějak plynule.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod Jasper v 18 bře 2010 08:32

Přátelé jak se Vám hlásí radary. Já jsem z toho nějaký zmatený. Zatím jsem neměl moc možnost to pořádně otestovat ale na mé trase do práce mám dva mobilní radary. ten první se mi zahalásí 50 metrů před a ten druhý 100. :? Nějak mě hlava nebere proč ten rozdíl a navíc je to fakt dost pozdě. Zkoušel jsem zápisy v sy.txt z iGo8 ale nic se nezměnilo. :?
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 18 bře 2010 08:36

Vizuálně mi radary naskakuji (bez zápisů) cca 500 m, ale nic nepípá při překročení :( Je tam v menu jen fajfka u Varování před radary", tak ani nevím jestli to pípat má nebo ne, jelikož u speed warning lze nastavit audio and visual
Naposledy upravil SvoDa dne 18 bře 2010 08:39, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 18 bře 2010 08:38

:o No tak to jsem blázen. To že to nenpípá při překročení mi až tak nevadí ale o 500 metrech si můžu nechat zdát. Ale líbí se mi ten zvuk při přiblížení. Je slyšitelný a při tom netrhá uši a neotravuje. ;)
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 18 bře 2010 08:40

Já nemám ani zvuk při přiblížení :(
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 18 bře 2010 08:44

Stejně jako Svoda, ale zvuk při přiblížení mám, je to takové dost tíché "cvakání" a také jsem měl problém s ukončením průjezdového radaru na Jižní spojce, musel jsem ho utnout sám, ale jinak to průjezdový radar počítá. Rozhodně tady maďaři moc nezapracovali, je to stejné jako u IGO8, alespoň při tom překročení to mohlo mít nějakou signalizaci.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod Jasper v 18 bře 2010 08:47

Mě se při přiblížení ozývají zvuky dva a je fakt že nejsou moc slyšet a vyřešilo to nastavení hlasitosti tlačítek ;) Ten první zvuk je trochu podobný jako u amiga ale bezprostředně po něm jde takové cvaknutí které mi chvilkama spíš připomíná "loupání" reproduktoru.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 18 bře 2010 09:06

předpokládám, že hlasitost zvuků pro radary je v menu hlasitostí položka Alerts - tady mám šoupák naplno. Master mám tak na 75%, Guidance na cca 40 %.
Ledaže by to souviselo s Guidance hlasitostí a tam, by se to mohlo přeslechnout. Zesílím a uvidím.
Naposledy upravil SvoDa dne 18 bře 2010 09:07, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 18 bře 2010 09:07

Já mám všechny zvuky naplno a nic u radarů neslyším.Zato před každou hláškou slyším ten divnej zvuk.Něco jako gong :lol: Ale ten jsem tam ze začátku neměl.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update