Tomáši, s tou duchařinou máš pravdu, protože mám 8.0.0.49545 a 33a, tak 1.5.0a je OK a jak se to chová v 44366 jsem nezkoušel. Oba skiny běhaly i v 540000, ale tu jsem prozatím opustil, jelikož nemá ty barevné štítky kolem čísel silnic v horním a spodním proužku (roadshields).
Objektivně bychom mohli funkčnost posuzovat jen po zformátování disků a nahrání čistých iGO8. Jinak to máme každý zaneřáděné jinak, tím jak stále experimentujeme.
@mkb: mně je jasné, že ti standartní skin neumožní volbu funkčnosti tlačítka Menu. Já to myslel jinak.
Teď tam máš 1.5.0. a nemůžeš vlastně navolit jiný skin, jelikož se nedostaneš do Menu. Nezbývá než skin přes PC a nebo commander v MIO smazat, čímž se po znovuspuštění iGO8 spustí standartní skin. Předtím smaž i SAVE (po záloze). Z tohoto standartního skinu navol skin 33a a až ti naběhne, tak v něm nastav to, co píše amatér (dlouhý stisk= ukončit), vypni iGO8, nahraj 5.0. a pak spustť igo8, rozběhne se ti skin 33a (vždy se rozběhne ten skin, ze kterého jsi iGO8 ukončoval, to je jasný), takže ze skinu 33a navol skin 5.0, a dej vědět jak to dopadlo
@tomášF a amatér: Jak jsem psal už před měsícem v
viewtopic.php?f=20&t=52&st=0&sk=t&sd=a&hilit=tripcomputer&start=46 když jsem jel do a z Chorvatska tripcomputer mi ukazoval min. nadm.v. 6m (byl jsem u moře

) a max. 640m (překonáváš ty jejich hory) a tyto hodnoty (6-640m) mám v tripcomputeru jak pro cestu tam, tak v údajích o cestě zpět (stejná trasa). O té doby však vidím jen zaokrouhledné. Přece na to nemají vliv mapy (třeba Chorvatské)