Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod deusexx v 10 bře 2010 21:17

Mě je jenom divný,že jsem ho přes den neviděl.A to jsem lovil zodpovědně.Zítra kuknu při ranním testování.Snad se dočkáme něčeho pozitivního.Jenom pro info uvedu můj upravenej ini soubor ze "scheme day":
[other]
texture="gfx/day/texture.spr"
sun="gfx/day/sun.spr"
sky="gfx/day/sky.spr"
heightcolormap="$skin$/common/dayheightcolormap.bmp"
background_picture_0="$skin$/common/sky0.bmp"
background_picture_1="$skin$/common/sky1.bmp"
background_picture_2="$skin$/common/sky2.bmp"
background_picture_3="$skin$/common/sky3.bmp"
background_picture_4="$skin$/common/sky_night.bmp"
sun_picture_0="$skin$/common/sun_0.bmp"
sun_picture_1="$skin$/common/sun_1.bmp"
sun_picture_2="$skin$/common/sun_2.bmp"
sun_picture_3="$skin$/common/sun_3.bmp"

Pak jsem si ještě pohrál se sun.spr :
BmpFlags = 0
DefFlags = TRANS_COLOR | GRAB_CENTER
DefPhase = 0
umazal jsem první řádek co odkazoval na sun.bmp
Dane máš pravdu,mám tam bmpéčka tebou upravovaný.A byl jsem v Přerově,když jsem na to kukal a odepisoval ti.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 10 bře 2010 21:20

@Deuss: možná bylo přes den v autu a nejlepší je to sledovat po ránu a před západem.

@amatér: Ono je to jedno, klidně můžem dle svých zvyklostí gfx vytvořit, když k němu namapujem cesty v color.ini. Nebo myslíš, že si scheme "musí béempéčka číst jen z data.gro.

Já myslím, že extra složka audio, gfx a ui_igo9 by mohla fungovat i v Primo a je to praktičtější, než pro jakékoliv změny rozgroovat, odzipovat, editovat, zazipovat, zagroovat ;)
Naposledy upravil SvoDa dne 10 bře 2010 21:22, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 10 bře 2010 21:22

To je ten problém, já to zkoušel a neuspěl, ale možná jsem udělal někde chybu :( To samé skin, u Amigo stačilo udělat změny v obou stejné (včetně obrázků), u PRIMO uděláš změny, doplníš nové obrázky denní skin v pohodě, noční skin si vezme obrázky také, ale ty co v něm nejsou obsaženy si vezme z denního. Takže do nočního jsem musel nakopírovat všechny obrázky přímo z data.gro, což je nepraktické.
amatér
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 10 bře 2010 21:22

Kolegové, nemůžete někam :arrow: :idea: dát funkční doplňky - vzor konfigurace (nebo mi to pošlete sz/mail a já to zařídím)? Takhle to musíme všichni znovu a znovu testovat, kde co chodí a k vlastním úpravám se vůbec nedostaneme (aspoň já tolik času nemám). Chce to mít někde základ a od něho se odpíchnout. :idea:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 bře 2010 21:27

Tome, já se k doplňkům taky ještě nedostal a asi ani v brzké době z časových důvodů a také s ohledem na to, že jsem ani nic nikdy neupravoval v amigo a je to pro mne pole neorané tudíž i v primo a stále se jen snažím testovat všechna možná nastavení a menu v originálu Primo.

Znáš to, nejdřív si je nutno proklikat default skin a pak se teprve pustit do skinů, scheme, themechangerů, mortscriptů,...

Mira už však udělal scheme, dělá na skinu,... a myslím, že to dlouho nebude trvat a viewtopic.php?p=42586#p42586 :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 10 bře 2010 21:29

Tome,ale toto nebude asi tak "jednoduchý".Někdo používá složku comon z IGO8,kterou má namapovanou do Prima a někdo jede pouze s origo softem prima.Pak nám tu chodí těm demo,těm ne,ti mají takový mapy,ti mají onaký.Čort aby se v tom vyznal.Pokud se neujednotíme,tak se asi fakt budem "dohadovat",co komu chodí,jak a kdy.....
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 10 bře 2010 21:31

deusexx píše:Někdo používá složku comon z IGO8,kterou má namapovanou do Prima
:o :o :o :o Z tohoto sdělení jsem dajaký zmetený :o :o :o
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 10 bře 2010 21:33

Týýýý jo.Já už taky.Se hrabu selý dny v compech a už blbnu.Samo,že jde o složku content :lol:
Tady ju máš.To jen to rozbalování,hledání,upravování zagrovování :lol: :GROconvert\data.zip\ui_igo9\common\
Naposledy upravil deusexx dne 10 bře 2010 21:35, celkově upraveno 1
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 10 bře 2010 21:34

No já myslel třeba to, co víme, že běží na Primu z iGO8, to co je jinde a to, co neběží - např. schemata, dem, landmarks, atd. Řada z toho je na fóru komentovaná, ale stejně se to musí dělat metodou pokus/omyl. :roll:

Proto, že to máme každý jinak, by vzorová funkční konfigurace neškodila. Já mám víceméně origo soft doplňovaný právě metodou pokus/omyl a že by mě to 2x bavilo, tak to zrovna ne.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 bře 2010 21:38

A to si říkáš tester :?: :!: :D

nezapomeň, že na základě našich testů, to budou Maďaři předělávat a výsledný produkt se bude možná jmenovat iGO Secondo :lol: :lol:
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update