Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod SvoDa v 10 bře 2010 18:45

deusexx píše:A co slunko,to už někdo viděl?Mě se zatím nezadařilo.

Foceno mezi 18.00 až 18.30 a myslím, že to není slunko, ale měsíc, bo už byla venku tma jako v pytli a zataženo, takže v reálu jsem měsíc nemohl vidět, jen na dsiplayi a fakt se hejbe. Myslím, že v iGO8 měsíc nerozhejbal nikdo, a byl jen součástí .bmp oblohy
DSC00495.JPG
DSC00496.JPG
DSC00497.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 10 bře 2010 19:15

Tak jsem neměl vlčí mhu, mě se to dnes ukázalo taky, jenže v místě, kde mapa zarotovala, tak jsem neměl čas si to blíže prozkoumat.
Jenže zrovna dneska měsíc vycházel v 04:06 a zapadal 12:28. Asi to byl opravdu západ slunce.
Slunce vycházelo od 05:56, začátek soumraku 17:59 konec soumraku 18:32 (bráno vůči Praze)
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 bře 2010 20:42

Jestli to bylo slunce, tak tady už ale byla šílená tma a ikdyž bylo zataženo, Slunce zapadlo určitě dřív, než v 6, natož až o půl sedmé, a krom toho obloha byla černá s hvězdama tak, jak v noci.
Možná, že to Slunce není zcela sesynronizované s pozicí GPS, ale uvidíme v další dny.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 10 bře 2010 20:48

Kód: Vybrat vše
http://www.kurzy.cz/pocasi/
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 bře 2010 20:54

O těch časových údajích jsem Mirku nepolemizoval. Spíš o tom, že Slunce tu zapadlo dřív ( a to jsem na Hané bez kopců, že by zapadalo za kopec nehrozí ) a že "přechodná" obloha mezi nocí a dnem v Primo při východu bývá šedomodrá, tak jsem něco podobného čekal i toho soumraku, bo černé nebe s hvězdami a zapadajícím Sluncem ještě dost nad horizontem (viz mé fotky) vypadá dost divně.
Naposledy upravil SvoDa dne 10 bře 2010 21:05, celkově upraveno 2
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 10 bře 2010 21:04

Já to slunko viděl taky.Přesně na západě.A bylo růžový.To co mám v igo8 a to jsem si tam dával(bmp slunce 1-4).Takže to bylo asi fakt slunko.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 10 bře 2010 21:06

Já do ničeho nerýpal a mám to origo.
Tady v Olomouci (konkrétně v Přerově, což je odtud 18km, Olomouc jsem tam nenašel) byl dle Mirkova odkazu dnes Západ Slunce v 17:47.
Tak pak ten ten grafický západ Slunce tedy falíruje ještě víc. Slunce to zcela jistě bylo, odpovídá to sice tomu, co jsem psal, že před šestou už byla tma jak v ... , ale na diplayi to Slunce vydrželo o dost dýl a ještě k tomu "už" na noční obloze.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 10 bře 2010 21:07

Je to taková ptákovina, jen přijít na to, kde to nastavení je :( , a posunout dobu změny oblohy.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 bře 2010 21:11

Na to přijdem a bude to zas v tom color.ini a jde o to namapovat víc druhů obloh a dát je do "gfx" ?
Radku, možná, že to, že jsi viděl jen kousek za horizontem a já celý kotouč toho slunce, jak jsi mi psal bude tím žes použil .bmp slunce z iGO8 a tam jsou některá .bmp "posunutá dolá a některá nahoru, aby nebyly " v autu" a byly co nejdéle na displayi. Jinak si to neumím vysvětlit, bo jsme od sebe 18 km (pokud jsi zrovna nebyl jinde než v Přerově ;) )
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 10 bře 2010 21:15

U PRIMO nejsou v gfx, ale přímo v common.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update