Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod combat v 10 bře 2010 16:57

Ahoj, skúšal si pripojiť k GPS iný zdroj video signálu ? Ja kamerku nemám, ale po pripojení napr. DVB-T prijímača mi to v pohode fachčí.
combat

Příspěvekod dsczech v 15 bře 2010 02:58

to ppaj: no melo by to jit tak ze plus a minus kabel zapojis k zarovce couvaciho svetla u auta a jakmile zaradis zpatecku zarovka se rozsviti mel by ti jit do gps navigace obraz z couvaci kamery ale nevim to jiste zkus to ! jinak u ty couvaci kamery mas 2.5mm konektor av in ? taky si chci ji poridit kdyztak pak sem dej video anebo napis jestli to ma cenu.

to combat: to mas asi stolni dvb-t prijmac ze ? ... Ted me totiz napadlo ze by tam mohl jit USB DVB-T ?? ale asi na zadnej Usb dvb-t nejsou ovladace pro WIN CE ??
vyfot me pls jaky kabely mam koupit abych taky rozjel video signal :( vubec nevim totiz jaky .. a gps mam konektor na 2.5mm...
dsczech

Příspěvekod ssoucek v 15 bře 2010 07:13

Alfik 1980: A co odzkoušet MioPocket 3.0 release 58?
ssoucek

Příspěvekod combat v 15 bře 2010 13:31

2 dsczech:
Ja som kúpil tento káblik:
Kód: Vybrat vše
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3541

Do tej 3,5 mm samice dávam káblik s 3,5mm samcom na jednej a dvomi cinčami na druhej strane.
DVB-T prijímač by si mohol použiť napr tento:
Kód: Vybrat vše
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18759
combat

Příspěvekod ppaj v 15 bře 2010 14:03

to dsczech
kamerku uz mam zapojenou,bohuzel navigace mlci.Zkousel sem i vystup videa ze sat.receiveru bez uspechu,takze si myslim,ze to bude navigaci.Bohuzel v okoli meho bydliste neznam nikoho u koho bych to mohl pripadne vyzkouset a proto jsem se domluvil s clovickem,ktery mi ji prodal,ze to vyzkousime a paklize bude problem v navi,vymeni za jiny kus-zaruka stale bezi.Jedna se tuto kamerku:
Couvací barevná kamera vodotěsná, s nočním viděním, integrovaná v rámečku SPZ.
Technické parametry:
Obrazový senzor: CMOS CMD
Rozlišení: 656x492, 420TVL
Zrcadlení obrazu
Uhel záběru: 170 stupňů
Min. osvětlení: 0,2Lux
Výstup: videosignál 1Vpp, konektor Cinch
Napájení: 8-12V
Elektronická závěrka.: 1/60-1/15000s

pro zapojeni musim pouzit redukci z video Cinch na 2,5 jack

Jinak co se tyce funkci navigace i samotneho navigovani,tak mohu jen doporucit,mam prehrany firmware i novy skin-funguje bez problemu.Takze az na tuto zavadu,plna spokojenost.

Jeste me napadlo,jestli by to nemohlo byt tim prehranym firmwarem,mam tento 7DB82C.YF.F.2.26
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ppaj

Příspěvekod stano1 v 16 bře 2010 09:01

Zdravím,nevíte někdo jak zprovoznit přehrávače videa? Zkoušel jsem TCPMP i coreplayer různé verze a při načtení filmu mi to hodí hlášku "nečekané selhání programu" a někdy se to celé sekne,někdy se to spustí, ale to jen občas.Mám tam wince6 500procesor YFatlas a v3.6
stano1

Příspěvekod stano1 v 16 bře 2010 21:51

Dobrý den, ještě bych se chtěl zeptat, jestli se někdo pokusil dát do navi Ozi. Zajímala by mě verze programu.Mám tam v 2.31 a chodí to hrozně pomalu. Verze 2.32 chodila dobře, ale je to jen demo.
stano1

Příspěvekod vovi v 16 bře 2010 22:10

Mě v "číně" chodí obě verze (2.31 i 2.32) jak hodinky. A jestli máš tu 2.31 zprovozněnu jako ostrou, pak stejná licence platí i pro 2.32 - stačí nakopírovat novou verzi na místo staré, případně aktivovat stejným kódem jako tu starší. Já takhle kdysi koupil tuším verzi 2.16 a licence je doživotní a platí na všechny nové verze.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod stano1 v 18 bře 2010 17:23

Díky za názor, po dlouhé době hledání na netu jsem našel jednu odpověď na toto téma. V navi mám Wince 6 což je asi ten problém,protože na wince 5 to všechno chodí. Mě to funguje, ale nejde mi nastavení, chyba ini souboru. Prý to má odstranit verze 2.32.Tu jsem stáhnul na stránkách Ozi, ale je to jen demo verze a tam mi to jde.Nikde jsem plnou verzi zatím nenašel.Asi je ještě brzo.A ty ji máš? A nemůžu se vyznat v těch verzích jestli to je pro PDA,PNA nebo mobily. A ten samej problém bude asi i u Coreplayeru.
stano1

Příspěvekod lulu v 18 bře 2010 17:36

stano1 píše:Mě to funguje, ale nejde mi nastavení, chyba ini souboru.

Mně chodí ozi 2.31 na Wince 5 i Wince 6, problém s ini souborem jsem měl když byla uzamčená karta.
lulu

PředchozíDalší

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy