Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod SvoDa v 09 bře 2010 09:59

@tomsamson: četl jsi upozornění vpravo nahoře na každé stránce tohoto fóra ?
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a řeší se zde především zkušenosti, rady, návody a postupy týkající se navigačních programů iGO8 a AMIGO. Dále se zde řeší různé značky a typy GPS navigací, ve kterých je možno programy iGO provozovat a další témata s navigováním související.
V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software a mapy, nebo odkazy které by k nelegálnímu obsahu směřovaly. Pokud zde najdete nelegální obsah, tak prosím informujte moderátory - neprodleně bude provedena náprava a viník bude varován (případně vyloučen).
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 09 bře 2010 10:03

Doplním SvoDu. Právě proto že tady podobné odkazy nenajdeš dostali jsme od výrobce důvěru a k dispozici testovací verzi iGO Primo.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 09 bře 2010 10:08

Doplním jaspera - jen někteří, kteří se zaručili svou další existencí na tomto fóru i světě, že ty testovací verze vrátíme a navíc ani nejsou přenosné na jinou kartu ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 09 bře 2010 10:12

amatér píše:Co mě ale opravdu dostalo je volba Kudy nejet, a za to má PRIMO Obrázek
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=_f2yx-opui8

Mirku, ale toto je i v iGO8 - v itineráři trasy můžeš vynechat manévr s nastaveném kolik km na naplánované trase vynechat. Při zadání objetí "ulice" to vynechá ve městech danou ulici a mimo města celou silnici s daným číslem, čili něco podobného jak popisuješ v Primo, byť ne tak vyfakčeného s grafikou.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 09 bře 2010 11:27

Ale tady je to "kudy nejet" vyřešeno pěkně intuitivně a s komfortním ovládáním. Nad itinerářem v iGo8 jsem mnohdy koumal, co vlastně ten který úsek znamená. A vynechat pomocí itineráře třeba zrovna placenou dálnici (typicky při cestě do Chorvatska přes Maďarsko či Slovinsko) moc snadné nebylo - to už bylo jednodušší ji buď zablokovat, nebo si tam frknout pár průjezdních bodů.

Kdyby tuhle funkci ještě vylepšili o možnost nastavení použití placených úseků v té které zemi, tak už by mi v tomhle ohledu nechybělo skoro nic :D
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 09 bře 2010 14:30

JJ, v primo je tato funkce opravdu dost dobře udělaná.
Ohledně vynechávání placených úseků v iGO8 jsem testy popsal zde - viewtopic.php?p=42398#p42398
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 09 bře 2010 14:37

Jasper píše:Mě spíš schází kompletní čeký lang. ;) S angličtinou si moc netykám. Na tom se taky pracuje?

Pracuje. Dělám na DICTIONARY.LANG a doufám, že mi do toho něco (=nějaká žena :lol: :lol: ) nebude moc kafrat a večer bych to mohl mít hotové. Pak to upnu.

P.S.: Pozoruhodné je, že ačkoliv se oficiálně tvrdí, že PRIMO podporuje jen 480×272, tak příslušný originální anglický LANG soubor obsahuje podsložky 480_272, 320_240 a 800_480. A v nich příslušné XHTML dokumenty. ;) Takže pravda bude spíš taková, že tohle jediné rozlišení bude jen pro současné DEMO a do prodejní verze už půjdou minimálně tři zmiňovaná rozlišení.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod addam v 09 bře 2010 14:58

Každý den jsem bombardován telefonáty, emaily a SZ, ve kterých různí lidé žádají, slibují a vyhrožují a prosí, abych jim dal iGO PRIMO.
Takže tímto zkusím v celé záležitosti udělat trochu jasno:

Jak víte, minulý týden jsme dostali testovací verzi iGO PRIMO. Dostali jsem ji mimo jiné i proto, že naše diskuzní fórum je solidní a nezabývá se warezem.
V žádném případě nesmíme PRIMO nikomu poskytnout. Berte to prosím jako fakt.
Není to o tom, že bychom si hráli na nějakou vyšší kastu, nebo že bysme byli lakomí a nepřejícní! Zkrátka dodržujeme pravidla.
Prosím akceptujte to a vydržte do doby, než se PRIMO dostane do prodeje. První značka navigací, která bude PRIMO obsahovat, bude NAVON.
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
addam
Administrátor

Příspěvekod vovi v 09 bře 2010 18:43

Tak nevím - v tom DICTIONARY.LANG už (nebo teprve?) jsem u H a začíná mi z toho hrabat. Uvidíme, jestli mě nezlomí fotbal - v nejhorším to bude zítra. ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod fmilan v 09 bře 2010 18:51

Vojto klid. Když jsme vydrželi do teď, tak jeden dva dny nehrají roli. Hlavně dík, že ses do toho pustil ;) :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update