Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Zde řešíme všechny modely navigací BLAUPUNKT- např. Lucca MP3/Lucca 3.5/TravelPilot...

Re: IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Příspěvekod hladik2 v 05 bře 2010 10:23

To je problém já už Luccu dávno nemám,momentálně mám mašinky co mám dole v podpisu.Ale jak jsem řekl,tento firmweer používám na všechny co se dostanou do ruky,protože je máme v práci((zakoupeny v (D) z bazaru a hodně levně)) ve služebákách a všechny jsem opravoval a aktualizoval na jiný soft(iGO8) a mají je okolo mne kamarádi a známí.Já jim na nich řeším problémy pokud nastanou.Teď ale marodím a do práce se nedostanu abych se podíval.Pokud ale nepůjde update na 100% tak je možné že opravdu je chyba ve windows a to by vyřešilo přeflashovat,windows je na pevno.Průser je že servis je bohužel až v Maďarsku v Keszkemétu a to se cenově vůbec nevyplatí cenově,za tu cenu si seženeš novou navigaci.Jěště by šlo ji zaslat ke mně,já bych se pokusil ji rozběhat ale i to je bez záruky,taky se to nemusí podařit,a zahodit jí je škoda.Zvaž všechna pro i proti. ;)
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod plukas v 05 bře 2010 10:48

Plukas.
Ahoj tady ta Lucca je taky služebni. V loni byla v Maďarsku na reklamaci. Tam ji opravili ale když se vrátila tak nenaskočilo zákl. menu .Hned to šlo do nabídky navigace. Já vlastním GoClever 5010 Přidal jsem tam Igo 8.3.2 , Smart maps a jsem spokojenej. Před tím jsem měl Garmina. Nedávno jsem dal kamarádovi Na Beckra taky Igo. Bylo tam Mio map ale bohužel ty aktualizace.... Blaupunkta jsme kupovali před 3 roky asi za 13 litrů Je to škoda. Rád bych ho sprovoznil. Pošli mě prosím na
jirkaspektrum@seznam.cz nějakýpodmínky určitě se dohodneme. Asi by to chtělo kolíbku a dostat se rovnou na střeva. Možná by to šlo ale kolíbku nevlastníme.
plukas

Příspěvekod hladik2 v 05 bře 2010 12:01

Před třemi roky za 13000kč????.Co je to za typ????.za tu cenu ji máte pozlacenou???? :( :( :(
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 05 bře 2010 12:16

Před třema roky stálo i moje starý dobrý MIO C720 přes 12 litrů (a to jsem si kvůli tomu udělal registraci u Drobečka, abych dostal od Adama slevu v Entershopu ;) ). Ono se to nezdá, ale ty ceny fakt strašně rychle padají dolů. :D
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 05 bře 2010 15:39

Jj. Je to tak jak píše vovi. Ceny padají hrozně rychle.
A co mají říkat majitelé Cx10, které za své miláčky dávali skoro celou výplatu a dostali navigaci s displejem jen 3,5".
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod mr.gagarin v 05 bře 2010 20:04

Zdravím!
Potřeboval bych variantu pro blbečky, a sice hodit někam na web (leteckou poštu třeba) přímo složku IGO, co mám nahodit do Luccy...Mám verzi s USB. Jsem asi dokonalý antitalent a něco jsem tam rozvrtal (podle mě špatné sys.txt)
Díky moc za vaši pomoc :)
mr.gagarin

Příspěvekod hladik2 v 05 bře 2010 20:13

Pročti si toto vlákno od začátku a budeš v obraze :shock:
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod raduzza v 05 bře 2010 20:21

Lidičky, poradí mi někdo jak zprovoznit na LUCCA 3.3 novější iGO (taky i mapy) v interní paměti, současná verze 8.3.2.93112 a mapy 2009-2. Nakopíroval jsem tam celý obsah Nav N Go iGO v8.3.4.117940 (Nov 3 2009), soubor sys.txt jsem použil z předchozího funkčního iGO a soubor iGO.exe jsem přejmenoval na lucca.exe, navigace se spustí, ale zůstane stát na úvodní obrazovce a tlačítko OK nereaguje. Upssss, tak se mi to povedlo, ani nevím jak, odpojil jsem ji od kompu, vypnul, za cca. 3 minuty zapnul a naskočilo to, nechápu. Předtím jsem ji samozřejmě vypínal a nic.
raduzza

Příspěvekod hladik2 v 05 bře 2010 20:34

Ono to spouštět v režimu přenosu (s usb) není dobrý nápad :D
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod raduzza v 05 bře 2010 20:44

Přenos jsem ukončil, ale nechal jsem zapojený kabel, bezpečně jsem odpojil zařízení. Verzi jsem zprovoznil, ale mapy ne, asi mám špatné mapy, jdu pátrat dále.
Naposledy upravil raduzza dne 05 bře 2010 20:58, celkově upraveno 1
raduzza

PředchozíDalší

Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy