Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Zde řešíme všechny modely navigací BLAUPUNKT- např. Lucca MP3/Lucca 3.5/TravelPilot...

Re: IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Příspěvekod hladik2 v 02 bře 2010 14:13

zde si stáhni firmware,to dej na sd kartu a prokousej se updating OS
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=62&t=117&start=160#p39171
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod plukas v 03 bře 2010 14:33

Plukas.
Tak jsem stáhl soubor nakopiroval a není to nic platné.
Navigace nezabírá. Při spouštění se objeví modrá obrazovka za chvíli okno ,,SD Card Upgrader" pod tím jsou další 3 okna
File Name
Curent File
Total
Samozřejmě nechybí Start a Exit. Po vložení SD karty a s puštění start se nic neděje. Na webu blaupunkt se píše že se má přidržet tlačítko info a připojit napájecí adaptér. Mělo by se objevit aktualizace OS. Myslím si že problém je v operačním systému. Nemužu se dostat ani při restartu do Win.Ce.
plukas

Příspěvekod hladik2 v 03 bře 2010 19:10

Mělo by skočit červené okno,po chvíly okno update,v něm stiskni start a čekat.Po dokončení exit a restart zapuštěným tlačítkem.Origo do windows se dostaneš jak píšeš,až skočí servisní okno tak klepneš na sheel a jsi tam.Jinak při update pozor,chce to trpělivost.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod plukas v 04 bře 2010 12:46

Plukas.
Vše jsem dělal podle návodu. Naskočilo okno OS update to trvalo asi půl hod. Potom okno SD Card upgrade, stiskl jsem start po 20 vteřinách 100% hotovo. Následoval stisk tl. exit hodinu jsem čekal jestli to okno nezmizí tak jsem udělal reset a pořád se to opakuje. Do windows se stejně nedostanu.
Odpovědělí mě pánové z Německa. To jsem po nich jenom chtěl původní firmware.

Vážený zákazníku,
pro Blaupunkt Navigační Lucca, Lucca MP3, TravelPilot Lucca MP3 Edition, 3.3, 3.4 a 5.2 již nejsou k dispozici aktualizace.
Agresivní ceny mobilních navigačních zařízení znamená, že se poptávka jen několik aktualizací.
Preiserrosion je nyní tak velký, že aktualizace pro asi 90, - € pro koncové uživatele-pohledu nejeví jako ekonomicky.
Místo toho, aktualizace nové navigační systémy mohou být zakoupena s rozšířenou sadu funkcí a nejnovější mapové podklady.
Blaupunkt Tele Atlas a lítosti tohoto vývoje, ale nemůže poskytnout aktuální informace z tohoto důvodu výše uvedeného Navigační zařízení nabízejí.
Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti.

Mockrát děkuji. Máte nějaké otázky? Dejte nám zavolat. Naše linka je otevřena pondělí - pátek 8,00 - 17,00 hodin na telefonní číslo 0900/188 44 10 Vždy vím, nastavíte si v bulletinu Blaupunkt. [více o www.blaupunkt.com]
Kind Regards
Moje Blaupunkt Service Team

Poloha: Hildesheim, Německo
Jurisdikce: HRB 201402
Strava: Alexander Schramm
Blaupunkt (International) Ltd - společnost skupiny Blaupunkt
plukas

Příspěvekod plukas v 04 bře 2010 12:55

Plukas.
Ještě jednu poznámku. Blaupunkt nekomunikuje s SD HC proto se mě to po prvé nepodařilo. Musel jsem koupi obyčejnou SD kartu a formát FAT nebo FAT 32 Zkoušel jsem obojí.
plukas

Příspěvekod hladik2 v 04 bře 2010 13:39

Ano to je pravda já používal SD 2GB
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod hladik2 v 04 bře 2010 13:42

Abych nezapoměl,do windows se nedostaneš dokud neobnovíš system.Firmware jej obsahuje!Jinak upgrade 20 sec.je sakra málo.Máš to stažený ode mne jak je o stránky zpět????
Zde je přímo odkaz
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/344776915/lucca_FW.zip.html
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod plukas v 04 bře 2010 14:39

Plukas
Ztáhl jsem to od tebe. Rozbalený soubor má 180 mb.
Na CD od výrobce je soubor Recovery Ten jsem zkoušel ale nejde to. Podle mě tam chybí další soubory. Drivers,Chain,NK...celkem jich tam máš 6. Jeden /flashfmt/ je prázdný. Myslím si ,jak jsem se dočetl u souseda Němce že se musí použít stejný firmware k typu výrobku.Potom to není funkční. Já tam mám pod baterii toto:

Lucca MP3 PLCZ
7 612 201 509

K blaupunktu Lucca Travel Pilot MP3 jsou různé verze firmwaru. Tam je podle mě zakopaný pes. K moji verzi navigace tam nic nemají. Jenom pro východní evropu a ta končí 409.Zkoušel jsem i tento upgrade ale nechytal se. Od tebe se to rozběhlo. Po prvé jsem stiskl info a reset a naběhl OS update a potom to ostatní jak jsem popisoval. Tak nevím co dál.
Psal jsem do Němec že jsem nechtěl aktualizaci, ale pouze původní verzi. Tak jsem zvědavej co odpoví. Mám špatný zkušenosti s nav. Becker a teď s Blaupunktem.
Zkusím ještě jednou ztáhnout od tebe ten firmware jestli se nevyskytla nějaká chyba a uvidím.
plukas

Příspěvekod hladik2 v 04 bře 2010 18:48

Asi to opravdu zkus ,já to použil i na verzi bez mp3 a úspěšně
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod plukas v 05 bře 2010 09:09

Plukas
Když mě naskočí okno SD upgrade card tak stisknu start a navigace zapíše pouze GPRS data, Main menu, Bin, SW ImgLib, na 100% a zůstane stát. Včera jsem zkoušel použít něco z mojí Recovery na disku v kombinaci s tvojí aktualizaci a dokonce to začínalo zapisovat Mapdata, jenomže jsem si nezapsal co jsem změnil. Stejně by to nebylo asi nic platné. Tvoji versi Map data 21 to načetlo na 30% moji versi map data 11 na 73% a samotnou mapu Řecka na 98% vždy se to zaseklo a konec. Tak jsem se vrátil k tvoji aktualizaci a jsem na tom stejně jako na začátku. Zajímalo by mě jakou verzi navigace máš ty. jestli můžeš podívej se pod baterii a opiš to. Já nevěřím že mě to Němci pošlou. Tam je pravděpodobně duležitý soubor DRIVERS, chain, chain.lst, NK, TINYNK. U každého firmwaru jsou tyto soubory odlišné jak jsem brouzdáním po netu zjistil. Zkusím kontaktovat nějaký servis v Česku jestli neporadi jaké soubory použít. Jsem zvědavej na jejich ochotu se mnou komunikovat.
plukas

PředchozíDalší

Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy