Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix NANO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod setamartin v 24 úno 2010 15:43

kejpex píše:Pěkně prosím, mohl by někdo upnout složku Shell z NANA, potřebuji z toho soubory na úpravu jineho Dynavixu.

Chceš to zaslat emailem? Ale záleží jestli org nebo už naší upravenou?
setamartin

Příspěvekod kejpex v 25 úno 2010 21:13

Zasli mi original na mail. Moc dekuji
deathmetal@email.cz
kejpex

Příspěvekod Bandit v 26 úno 2010 13:05

Prosím o pomoc!!!
Při spuštění navigačního software na Dynavix NANO se rozjede aplikace která začne vypisovat tyto hlášení:
starting
přípravauživatelských menu
...
...
spouštení komponent (toto je poslední hlášení)
Pak to vypadá jako by celá aplikace spadla a zobrazí se předcházející obrazovka ze které byl spouštěn navigační software.
Mohl by mi někdo posktnout kompletní zálohu původních souborů z NANA od Mountfieldu? Konkrétně složku myFlashDisk\dynavix\
Zálohoval jsem jen APShell.ini
Případně nevíte někdo co s tím??
iGO8 funguje bez potíží.
Bandit

Příspěvekod ne2dd v 26 úno 2010 20:44

Umí někdo přidat další zástupce programů ?
ne2dd

Příspěvekod refresh v 28 úno 2010 08:28

Mám navi z mountfieldu a chtěl jsem si podle návodu na první straně zapnout mp3 a video-přepsáním souboru APShell, ale po restartování navigaci zapnu, ale nenačte se nic krom uvítací obrazovky Dynavix a dál nic, vypnout jde jen restartem a s PC nejde spojit :roll: . Poradí někdo?
refresh

Příspěvekod refresh v 01 bře 2010 17:23

Tak po té co jsem navigaci znovu nerozchodil, jsem jí vrátil do mountfieldu a dostal jsem novou. Chci se tedy zeptat- mám to zkoušet znovu, nebo hrozí že po zásahu jí znovu nerozběhnu? Je mi divné že všem ostatním co jsem tu četl se to podařilo a funguje bez problémů, ale mě se to nepovedlo :roll: . Kdyby mi byl někdo ochoten poradit byl bych rád. Díky ;)
refresh

Příspěvekod ne2dd v 01 bře 2010 21:28

a nepřepsals něco jiného v apshell.ini ? když tam dáš nastavení uvedené výše, jede i videopřehrávač, nebo průzkumník. Já jsem si doplnil i navigaci IGO8 a Tomtom7 a frčí všechny tři. takže mohu testovat rozdíly mezi nimi. Je to dobrá hračka za ty peníze...
ne2dd

Příspěvekod refresh v 01 bře 2010 22:11

No nevím o tom že bych přepsal něco jiného, jen jsem ho zkopíroval na plochu, přepsal 0 na 1 ->podle 1. stránky, uložil, a zkopíroval zpátky na navigaci-soubor se přepsal tak jsem navigaci resetoval a po zapnutí naběhla jen hlavní obrazovka.
Chci se teda zeptat-jedná se o složku Shell a tam 5. položka APShell? nemám tam nikde koncovku .ini
- teď nevím jistě jestli jsem při restartování odpojil USB od počítače, tak jestli nemohla být chyba tam.
Edit: Tak je to ten soubor, měl jsem vypnuté zobrazování koncovek. Tak nevím kde jsem mohl udělat chybu.
refresh

Příspěvekod setamartin v 02 bře 2010 06:54

ne2dd píše:a nepřepsals něco jiného v apshell.ini ? když tam dáš nastavení uvedené výše, jede i videopřehrávač, nebo průzkumník. Já jsem si doplnil i navigaci IGO8 a Tomtom7 a frčí všechny tři. takže mohu testovat rozdíly mezi nimi. Je to dobrá hračka za ty peníze...

Hele a která je lepší podle tebe? Zvažoval jsem IGO8.Nechám si poradit.Dík
setamartin

Příspěvekod Bobban v 02 bře 2010 08:21

[code][/code]To refresh: Jestli jsi odpojil kabel moc brzo, můžře to být tím.
Bobban

PředchozíDalší

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy