Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Jak se pozná legální karta ?

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Jak se pozná legální karta ?

Příspěvekod SvoDa v 14 úno 2010 11:40

ten shel.ini bude předpokládám jen obsahovat adresu, co se má spustit po vložení karty, např.
\sdmmc\iGO8\iGO8.exe
ale třeba taky ne a bude tam nějaká ochrana
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod 1kama v 14 úno 2010 11:46

SvoDa píše:reklamaci čeho ? když ti navigace funguje? jen snad dotaz k tomu, co jsem psal na začátku, tzn. jak aktualizovat prostřednictvím naviextras, lze-li vůbec.

Když si pročítám podrobnosti ohledně těchto navigací, tak se tam nikde o možnosti aktualizace nic nepíše. Jen že obsahují "Mapové pokrytí (mapy TeleAtlas 2007-2008)". Tudíž reklamace je asi opravdu nesmysl.
Takže zbývá jen ten dotaz.
Nízká cena se asi musí někde projevit, takže tohle jsou možná navigace na jedno použití - do doby morálního zastarání obsahu. :(

BTW
Srovnáním cen navigace "holátka", a s mapami zde pod obj.č.121 a 122 vychází, že IGO Full Europe stojí 158,-Kč (bez DPH). :o
1kama

Příspěvekod 1kama v 14 úno 2010 11:50

amatér píše:Pokus se otevřít pro čtení soubor shell.ini, pokud je tam nějaká ochranu bude to právě v něm.

Jen tato cesta : \sdmmc\igo8.\iGO8.exe
1kama

Příspěvekod SvoDa v 14 úno 2010 11:51

to, ohledně ceny, jsem psal hned na začátku, že ta cena je zvláštní. cena 158,- není ani hodnota 2GB prázdné karty, natožpak se SW IGO8.
Jinak na naviextras se samozřejmě za aktualizaci map platí. jen v některých případech (např.výrobce Tvojí navigace pro své uživatele předplatil u výrobce navigačního programu i nějaké aktualizace) se umožňuje provézt jednu aktualizaci zdarma v průběhu prvních 12-ti měsíců - více viz viewtopic.php?p=34701#p34701 (možnost 1)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 14 úno 2010 12:36

No chlape,ta karta,když tak kukám na ty soubory,co tam máš,je pěknej(cenzored) Máš tam dva adresáře igo8,pokud se ti podaří je oba zazálohovat na disk(nebo aspoň jeden),tak to udělej.Budeš mít aspoň něco v záloze.Pak udělej to,co ti tu radil SvoDa,projeď to tou kontrolou bez automatických oprav.Pak se znovu kukni na kartu a hoď sem foto,jak ty adresáře v rootu karty budou uspořádaný a pokus se si to opět zazálohovat na disk.Pak bych asi navrhl další opravu karty ale už s automatickou opravou.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod smajli v 14 úno 2010 16:27

Zdravím,
i když je to již dávno, ale takovýmto způsobem se před několika lety chránila různá paměťová média proti kopírování. Funkčnost instalovaných programů byla 100%, ale kopírovat to nešlo z důvodu chybných velikostí souborů, které byly vidět v klasickém průzkumníku. Já osobně bych se obrátil na dodavatele pro informace a raději s tou kartou nic nedělal.
Evolve Multitraxx IGO 8.0.0.51053 skin diMka DTE V 1.5.4
test IGO 8.3.4.117940 skin gj6.15_tSif
smajli

Příspěvekod SvoDa v 14 úno 2010 16:30

taky mne napadlo, zkusit se na to kouknout jiným prohlížečem soubor. Když jsi viděl skutečný obsah pod DOSem, mohl by zkusit třeba TotatComander, Salamander, nebo tak něco
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod 1kama v 14 úno 2010 17:17

Salamander ani T.Comander nejsou úspěšní. :(
1kama

Příspěvekod dawor v 14 úno 2010 17:49

Tak jsem si s tím hrál celý den. Výsledek je tento: v originálu tam byly mapy asi 40 měst USA, 1 mapy Kanady a 2 mapy Anglie. Ať dám na kartu jakoukoli verzi iGO08, s Mapchangerem, nebo bez něj, jakoukoli verzi map, pořád mi to nabízí jen 2 mapy: TA ČR a TA SR vždy ale tu verzi, která je na kartě nahraná, Ostaní státy téže verze, které tam jsou taky, se neobjeví. Docílil jsem dokonce toho, že po přepnutí Mapchangerem jsem se dostal opravdu na všechny mapy NQ, které tam byly, na CEDO i na lokální mapy, ale po přepnutí na TA jsem měl zase jen ČR a SR.
dawor

Příspěvekod SvoDa v 14 úno 2010 18:11

pořád nechápu, kam ty "nepůvodní" mapy cpeš, když píšeš, že ta karta nepracuje, nedostaneš se do složky iGO8,...
Navíc, jestli ty "nepůvodní" mapy vidíš a navigace s nimi pracuje, což je divné, jelikož by s jinými mapami, budovami a POI než originálními (původními) by licence SW vázaná neměla pracovat
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi