Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod deusexx v 14 úno 2010 08:31

To Jasper Nevím jestli je to stejný problém,co jsem měl já,ale přesně totak se mě to chovalo,když jsem si hrál s těma novýma ikonkama pro rozšířený radary.Po startu mě naskočila mapa a hned restart.Ale všiml jsem si,že se mě místo radarů objevovali jakýsi divný barevný čtverečky.To bylo v GJ6.14,jak se mě podařilo nastartovat s 6.15, tak už bez problémů.Vím,že tobě to dělá s posledním GJ....Testoval jsi to i s jinou verzí,jestli se to chová stejně?
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 14 úno 2010 08:42

Máte v sys.txt
[interface]
igo_da_buildnumber="8.3.4.117940"

nemáte něco špatně v souvislosti s těmi radarovými proužky ? viz viewtopic.php?p=37781#p37781

já to v 6.15. vyřešil tak, že jsem dal "proužkové" .bmp a .spr přímo do skinu a proto není potřeba je mít v extra ui_igo8_da a v sys.txt není nutno nic kolem toho mít (např. [map] speedwarn_icon="$Speedcamname.spr" )
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 14 úno 2010 09:09

Pánové, co se týká radarů, tak řešení od Dana je nejspolehlivější. Mít to přímo ve skinu je bez problémů.
Ovšem při té příležitosti jsem zjistil, že se mi nezobrazují některé předvolené POI :o (v mém případě parkoviště a v Praze metro- takže normál i klm). Po déledobém testování jsem zjistil, že to dělá origo data.zip (v. 117940. stažená z :arrow: ) ovšem s Danovým kompilátemv.9d+oasis po přejmenování ui_go na _da všechno chodí jak mašla. Zkuste to zobrazování otestovat.
Jak píše Jasper o restartu, to samé mi to občas dělalo nejen na miu ¨, ale i na Dejvidovi, a to bez jakékoliv hlášky. Prostě zdechl a hotovo. Po výměně data.zip bez problémů.
A k problematice hlášky po dojetí do cíle - po delším zkoušení a testování, opět jediné spolehlivé řešení od Dana: zrušit Autoexitshut
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 14 úno 2010 09:58

Mě to přestalo právě s tím,jak jsem dal ty proužky přímo do skinu (GJ6.15).V té 6.14 jsem to neměl a bylo to daný všude možně,jak jsem se dočetl.Ale skin byl navolenej a 6.15 jsem tam ještě neměl. Rozchodil jsem ho a bylo po problému.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jasan v 14 úno 2010 14:00

Ještě bych měl dotaz. Jestli mě neukamenujete. Chtěl bych tam ještě tu bílo-modrou střelku, ale nějak jí tu nemůžu najít. Našel jsem že by to měl být zřejmě .bmp soubor, ale nenašel jsem kde ho stáhnout.
A ještě bych chtěl odstranit z levého rohu takový velký přeškrtlý satelit. To už jsou poslední maličkosti, které mě dělí od úplného doladění.

Díky moc.
jasan

Příspěvekod SvoDa v 14 úno 2010 14:07

bílo modrou střelku by jsi chtěl kam a co by měla ukazovat. Já mám bílomodrou střelku jako pozici GPS ve směru jízdy. ty ji tam nemáš, nebo co ? je vhodné v rámci takovýchto dotazů připojit např. fotku.

Ta ikona satelitu vlevo nahoře je tam proto, že jsi ještě nechytil signál GPS. Až ho chytíš, zmizí a budou tam šipky příštího a přespříštího manévru. nechceš-li tam satelit (když jsi bez signálu), lze to vypnout - menu - nastavení - GPS - Ikona při vyp.GPS: VYP.

je dobré se nejdříve proklikat všemi možnými menu a seznámit se s tím skinem. Má opravdu spoustu možností.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jasan v 14 úno 2010 14:14

Tak ten druhý bod ok. Co se týká té střelky. Kompas se otočí a je tam jen taková čárka. Já bych raději pasivní kompas s otáčivou střelkou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jasan

Příspěvekod SvoDa v 14 úno 2010 14:20

no jo, když ty píšeš o kompasu :?
jak už jsem psal,
SvoDa píše:je dobré se nejdříve proklikat všemi možnými menu a seznámit se s tím skinem. Má opravdu spoustu možností.

Menu - nastavení - vzhled mapy - proužky a pozadí - 2/3 - Vzhled kompasu : rotující písmena/modrá šipka/červená šipka. ty máš nastaveno rotující písmena, tak si nastav modrá šipka a kompas bude stabiní a otáčet se bude střelka. (v kombinaci s rotujícími písmeny máš ale zas možnost hned pod tím si zap/vyp směr k cíli v kompasu, což je zelená střelka, nacházející se v tom kompasu, ale neukazuje na sever, ale vždy směrem k cíli).

A jak už jsem psal, ten skin nabízí přehršel různých možností a nastavení, o kterých třeba ještě vůbec netušíš, takže
SvoDa píše:je dobré se nejdříve proklikat všemi možnými menu a seznámit se s tím skinem. Má opravdu spoustu možností.
;)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod ahop v 14 úno 2010 14:41

Vracím se k problému: u verze gj6.15_tSif.zip řeším po každém zapnutí navigace restart. Po restartu je vše ok a funguje. Ale bohužel po novém zapnutí zase restart.
Ale jako větší problém vidím to, že po dojetí do cíle mám error.

Celé se mi to povedlo vyřešit tímto: znova jsem přehrál AutoExitShut. Soubor "PERMANENT_V1.sav" v SAVE jsem smazal a je bez problému.
Dokonce po dlouhé době se mi rozchodila funkce kdy při dalším odbočení mám vzdálenost třeba cca 60 km, tak se mapa přehodí do režimu bez silnic. Tedy vzdušnou čarou.
MIO Moov 360u, MioMap 2008 v1.0 Build 2.2.7890594, ( mapa celé EVROPY ), SD 2GB, TMC Traffic Cradle ( Cradle Kit ), gj6.16_tSif, verze iGo 8.3.4.117940. MioPocket 4.0 Release R67.
ahop

Příspěvekod SvoDa v 14 úno 2010 14:50

vždyť to píšu pořád dokola, že je dobré promazat ty setting a permanent .sav soubory v SAVE, měníte-li verzi skinu.
To, že se ti při dalším odbočení mám vzdálenost třeba cca 60 km, tak se mapa přehodí do režimu bez silnic. Tedy vzdušnou čarou. Asi se ti jen znovu aktivovalo zobrazení náhledu ( menu - nastavení - navigace - režim náhledu mapy
a v kombinaci s tím režim vzdušnou čarou)
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu