Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod Ivo K v 12 úno 2010 10:08

Každý program má své "+" i "-". Mně také to automatické vyfocení moc nevyhovuje. Asi budu používat oba. Chtělo by to je nějak "pokřížit". :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod harcarik v 12 úno 2010 10:50

@SvoDa a spol. (tSif) Chcel by som vysloviť poďakovanie za výborne upravený skin.

Mne v ňom chyba tlačítko na tvrdý reset. Niekedy treba prístroj reštartovať a práve nemám po ruke
šparatko tak som ho nainštaloval do rýchleho menú ako dlhý klik tlačítka exit (v pravom hornom rohu).

Kto by mal záujem môže si skin úpraviť takto:
Do APP/SYS nakopirovať priložený súbor HardReset.exe a v navigatemap_480_272.ui
(Cesta: \iGo8\Skin\gj6.15_tSif.zip\ui_igo8_da\480_272\ui\navigatemap_480_272.ui)
odstavec:
;--SvoDa exit from quick menu
<BUTTON btnMT_Vid template=sld_lb5a x=457 y=0 bmp="restart_igo.bmp"
onrelease='run d_ExitHide' >

nahradiť týmto:
;--SvoDa exit from quick menu
<BUTTON btnMT_Vid template=sld_lb5a x=457 y=0 bmp="restart_igo.bmp"
onrelease='run d_ExitHide' onlongclick='START_APPLICATION "\Storage Card\APP\SYS
\HardReset.exe" ""'>

popripade úpraviť cestu k súboru HardReset.exe
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
harcarik

Příspěvekod raiback v 12 úno 2010 14:51

Robim vsetko podla navodu no neviem rozbehat 3DCars.Utilta mi nabehne no nenajde ziadne auto.A co sa tyka MapChangeru po vybere mapy neprebehne restart iba sa igo vypne.
A to aku mapu som zapol, vidim len pri utilite mapchanger.Ale v menu je mapa,ta ktora je pod cislom 1, cize od teleatlasu.A zatial neviem posudit ci sa to preplo.Ake mate vy skusenosti?
raiback

Příspěvekod SvoDa v 12 úno 2010 16:10

@raiback - mapy poznáš dle toho, co je v info o programu. Pokud používáš poslední skin gurjon s _tSif úpravami tak klikni na tlačítko vpravo dole v rychlém menu a pak na mapy, nebo menu -nastavení - info o programu - mapy.
O mapchangeru a 3dCars se popsalo mnoho:
viewtopic.php?f=12&t=223&start=1335
viewtopic.php?p=25072#p25072
viewtopic.php?f=12&t=223&start=1355
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 12 úno 2010 16:14

harcarik píše: chyba tlačítko na tvrdý reset. Niekedy treba prístroj reštartovať a práve nemám po ruke
šparatko tak som ho nainštaloval do rýchleho menú ako dlhý klik tlačítka exit (v pravom hornom rohu).

je rozdíl Hard reset a soft reset.
My, co máme MIOCx20, máme to mechanické tlačítko (krátký stisk=restart přístroje, dlouhý stisk= úplné vypnutí přístroje) pěkně po ruce, takže to prozatím do _tSif úprav dávat asi nebudem, nicméně díky za návod pro ty, co to budou potřebovat na jiných typech přístrojů, které to mají složitější.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod harcarik v 12 úno 2010 20:05

@SvoDa ďakujem za odpoveď.
Ja mám pristroj Navigon 2150 a mechanické tlačitko mi spraví soft reset,
keď chcem spraviť hard reset, musím stlačiť tlačitko reset nejakým tenkým predmetom.
Preto som si upravil hard reset v softe a ponúkol kto by mál zaujem :)
harcarik

Příspěvekod jasan v 13 úno 2010 00:31

Ahoj lidi. Mám dotaz. Zkoušel jsem skin dimku a gurjon a nejvíc mi vyhovoval gurjon. Ale nepodařilo se mi u něj nastavit upozorňování na přejezdy a tak. Zobrazí se mi tam posuvný ukazatel, kolik metrů předem varovat, který je na nule a nejde s ním hnout. U dimka mi položka varování vyhovovala a fungovala perfektně, ale vadí mi tam hlavní obrazovka, kde jsou všechny informace nacpané u levého kraje a u navigace 320x240 tam toho místa pro mapu již moc nezbyde. Dalo by se to nějak zkombinovat anebo alespoň rozchodit ten gurjon. Mám verzi gj_6.14.3b_tSi_da_43.

Díky moc.
jasan

Příspěvekod vovi v 13 úno 2010 07:06

Z balíku Fullpack od Gurjona musíš ze složky Extension vyhodit složku SpeedCams (nebo ji pojmenovat jinak) a místo ní pod stejným jménem použít složku s rozšířenými radary - ke stažení je u Gurjona v HalfPatchích.

Základní verze obsahuje jen varování před základními pěti typy, ta rozšířená jich umí 15 (včetně těch přejezdů).

Vše, včetně odkazů, najdeš v prvním příspěvku tohoto vlákna.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod jasan v 13 úno 2010 11:00

Udělal jsem jak si napsal a když otevřu nastavení -> varování objeví se to samé menu jako tam bylo.
Aktivovat varování rychlosti
Upozornění na radary - tam je vizuální a hlasové varování a test
Upozornění na režim chodce
Bezpečnostní režim
Driver alerts - tam je regulatory, warning a informative sign. Když je zaškrtnu, tam se zaškrtnou nebo odškrtnou všechny tři najednou. Když je otevřu, nejde s tím posuvníkem hnout. A ještě tam je Driver alert signal.
jasan

Příspěvekod SvoDa v 13 úno 2010 11:23

tak se mrkni v tom menu radarů (varování - upozornění na radary - test radarů), jestli tam máš další stránky - na té první je těch pět základních a na té 2. a 3. jsou další radary, nebo do varování - upozornění na radary - nastavení druhů varování u radarů.
Jestli tam máš pořád jen těch základních pět typů, nemáš v Extensions složku pro rozšířené radary nebo je máš špatně nazvané, umístěné, atp.
Stáhni si http://gurjon.com/download/files/iGO/HA ... ams_GR.rar rozbal a složku speedcam dej do extension místo té, co tam máš teď.
Pak si stáhni dB rozšířených radarů PLUS_a pouze pro novější verze iGo8 od 8.3.2.8xxxx nebo verze PLUS_b kterou podporují i starší verze iGo8 z viewtopic.php?f=7&t=6 a soubor speedcamupdate.spud nahraj do iGO8/content/speedcam.
Pak to musí frčet a takto by ses to dotěčl tam, kde tě odkazoval vovi, tzn. na první stránku tohoto vlákna.

Co se týče menu DriveAlerts, nejspíš určitě nepoužíváš verzi iGO8, která tuto funkci podporuje, tzn. verze, které jsou označeny jako 8.3.4.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu